Laptop Surface énggal Microsoft nampi 0 ti iFixit

iFixit parantos janten sababaraha taun terakhir mangrupikeun référénsi yén sadaya pangguna kedah diperhatoskeun nalika mésér alat, kumargi unggal peluncuran énggal, naha smartphone, tablet, laptop ... éta nunjukkeun urang biaya sareng kamungkinan ngalereskeun alat éta. . dina taun-taun ayeuna, lem parantos janten biasa di pabrik alat éléktronik dina raraga ngirangan ukuran anu dikuasai ku minimum. Las ogé mangrupikeun jahat anu diperyogikeun pikeun ngamajukeun tren ieu anu tungtungna tungtungna ngarugikeun pangguna akhir dina kaseueuran kasus. Surface Laptop mangrupikeun conto anu jelas ngeunaan ieu, sabab numutkeun iFixit mustahil pikeun ngalereskeun.

Urang tiasa ngandelkeun dina ramo hiji leungeun kasus anu iFixit parantos masihan enol alat. Laptop Microsoft pangénggalna mangrupikeun salah sahijina, alat anu dieusi di jero ku lem sareng solder, anu nyegah komponén naon waé tina gampang dirobih atanapi dirobih, janten kemungkinan ékspansi diréduksi janten nol, anu maksa pangguna akhir pikeun nanem modal modél khusus anu anjeunna terang yén anjeunna moal pondok dina waktos anu singget.

Diantara unsur-unsur anu normal dipasang pikeun motherboard pikeun nyegah ékspansi di luar Microsoft kami mendakan prosesor, RAM sareng hard disk SSD, sapertos Apple dina sadaya laptop yén ayeuna nawiskeun di pasar sareng anu dina jangka panjang sareng upami gagalna motherboard anu ditutupan ku jaminan ngajantenkeun biaya anu penting pikeun perusahaan, anu kedah nganteurkeun alat anyar pikeun pangguna.

Saha anu hoyong anu naon, éta biaya naonSareng upami urang hoyong alat anu langkung alit sareng langkung portabel, pabrik gaduh sababaraha pilihan nalika ngadamel alatna pikeun nyumponan paménta konsuménna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.