Laptop anyar Xiaomi ayeuna resmi sareng parantos ngajantenkeun kualitas anu hadé

Xiaomi

Ngan sababaraha bulan ka pengker, Xiaomi kaget kami ku diluncurkeun dua laptop kahijina, anu nawiskeun kami kakuatan anu luar biasa, desain anu ati-ati sareng di luhur sadayana harga anu murah pisan upami urang ngabandingkeun éta sareng pesaing sanés dina pasaran. Dinten ayeuna anjeunna parantos naékkeun deui taruhan sareng sacara resmi nampilkeun dua vérsi anyar Mi Note Book anjeun, anu waktos ieu disebat Air 4G.

Sareng alat anyar pabrik Cina, sapertos anu parantos diumumkeun dinten-dinten ka pengker, gaduh desain anu langkung enteng sareng kamungkinan nyambungkeun kana jaringan 4G, hal anu henteu diragukeun pisan ngaapresiasi ku seueur pangguna. Harga na, tanpa diragukeun, sakali deui mangrupikeun obyek wisata anu hébat.

Xiaomi Mi Notebook Air 4G 13.3-inci

Di handap ieu kami nunjukkeun fitur utama sareng spésifikasi Xiaomi Mi Notebook Air 4G kalayan layar 13.3 inci;

  • Layar 13,3 inci kalayan résolusi Full HD
  • 7 GHz prosésor Intel Core i3
  • 8 GB RAM (DDR4)
  • Kartu grafik Nvidia GeForce 940MX (1GB GDDR5 RAM)
  • Sistem operasi Windows 10
  • 256 (SSD) mémori internal
  • Port HDMI, dua USB 3.0 port, 3,5 mm minijack sareng USB Type-C
  • Konéktipitas 4G
  • Batré 40 Wh dugi ka 9,5 jam otonomi sakumaha dikonfirmasi ku pabrikan Cina nyalira.

Xiaomi Mi NoteBook Air 4G

Xiaomi Mi Notebook Air 4G 12.5 inci

Di handap ieu kami nunjukkeun fitur utama sareng spésifikasi Xiaomi Mi Notebook Air 4G kalayan layar 12.5 inci;

  • Layar 12,5 inci kalayan résolusi Full HD
  • Prosesor Intel Core m3
  • 4GB RAM (DDR4)
  • Kartu grafik Nvidia GeForce 940MX (1GB GDDR5 RAM)
  • Sistem operasi Windows 10
  • 128 (SSD) mémori internal
  • Port HDMI, hiji port USB 3.0, jack mini 3,5mm sareng USB Type-C
  • Konéktipitas 4G
  • Batré 40 Wh kalayan dugi ka 11,5 jam otonomi sakumaha dikonfirmasi ku pabrikan Cina nyalira

Komitmen anu kuat pikeun konektipitas 4G

Dua vérsi énggal tina Xiaomi Mi Notebook parantos dirarancang desainna pikeun mastikeun yén urang nyanghareupan dua alat anu langkung énggal tibatan anu tiheula diluncurkeun nembé 5 bulan anu kalangkung sareng ogé salaku novelitas utama na kagabungkeun tina kamungkinan nyambungkeun liwat jaringan 4G. Ieu bakal hartosna yén urang henteu kedah gumantung kana nyambung kana jaringan WiFi pikeun ngaksés Internét, hal anu henteu teras-terasan aya.

Masalahna sareng sadayana ieu nyaéta alatna moal nawiskeun kami kamungkinan ngalebetkeun kartu SIM anu tiasa diaksés kana jaringan jaringan, tapi bakal nyambung langsung sareng China Mobile, operator telepon sélulér panggedéna di nagara Asia sareng bakal nawiskeun 48 GB gratis pikeun napigasi ka sadaya pembeli salami taun kahiji. Saha waé pangguna anu ngagaleuh éta di luar Cina bakal tetep mimitina sareng upami henteu aya anu robih tanpa kamungkinan nganggo konéktipitas 4G, numutkeun numutkeun pendapat urang anu hina éta mangrupikeun kagagalan Xiaomi.

Mungkin di nagara sanés Cina urang tiasa nyambung ku cara anu sanés, tapi sesah panginten aksés kana jaringan jaringan ngalangkungan 4G tanpa kartu SIM. Kami bakal neraskeun ngalaporkeun ngeunaan aspék ieu sareng kami henteu ragu yén Mi Notebook, sanaos ngan bakal dijual di Cina, sahenteuna pikeun ayeuna, bakal seueur ayana di pasar sanés, contona Spanyol.

Xiaomi MiNotebook Air 4G

Harga sareng kasadiaan

Di momen ieu dua vérsi anyar tina laptop Xiaomi bakal tetep ngan ukur di Cina dimana aranjeunna bakal dijual kanggo sababaraha 650 euro dina kasus Mi Notebook 12.5 inci sareng 970 upami urang condong kana 13.3-inci.

Sakumaha biasa, urang tiasa mésér alat-alat énggal ieu ngalangkungan pihak katilu atanapi ngalangkungan salah sahiji toko Cina anu bakal nawiskeun aranjeunna dina sababaraha dinten. Tangtosna, hanjakalna urang bakal ningali kumaha harga alat ieu anu dibeli liwat pihak katilu naék.

Kumaha saur anjeun ngeunaan laptop anyar anu ditepikeun dinten ayeuna ku Xiaomi, sareng éta sakali deui aranjeunna bakal ngagungkeun harga anu pikasieuneun?. Wartoskeun ka anjeun upami anjeun kersa mésér salah sahiji laptop Xiaomi anu énggal, terang masalah anu ngagaleuh alat ti Cina sok dibutuhkeun, dimana jaminan sareng seueur hal-hal sanés pisan benten sareng anu kami di Spanyol contona.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.