Lenovo Miix 630, solusi anu langkung portabel sareng otonom anu héran

Lenovo Miix 630 Windows 10 S

Dunya laptop sareng telepon pinter bakal gaduh skénario énggal taun ayeuna 2018. Platform "Selalu-aktif sareng Selalu Terhubung" platform beuki seueur anggotana. Anu terakhir gabung nyaéta anu ditepikeun ku perusahaan Cina Lenovo, na Lenovo Miix 630.

Laptop ieu bakal ngagaduhan prosesor anu dianggo dina telepon sélulér - high-end, tangtosna - sareng nyatakeun otonomi luar biasa dina bidang laptop. Wétan Lenovo Miix 630 mangrupikeun konversi anu tiasa dianggo salaku tablet atanapi salaku laptop hatur nuhun kana keyboard anu kalebet kana paket penjualan.

Lenovo Miix 630 dumasar kana platform ARM

Desain na nyaéta mirip pisan sareng naon anu urang tiasa mendakan dina modél Microsoft Surface anu béda; Kalayan kecap séjén, urang bakal ngagaduhan konvérsif anu tiasa ditambihkeun keyboard anu dimuat (dilebetkeun kana harga) sareng éta bakal ngamungkinkeun urang damel nyaman sareng tepat sepanjang waktos. Ogé, patlot ogé ditambihan kana bungkus penjualan ieu stylus janten anjeun tiasa nganggo komputer Lenovo salaku notebook digital sareng nyatet dina rapat. Atanapi, damel kana dokumén PDF.

Samentawis éta, dina spésifikasi tina Lenovo Miix 630 kami mendakan prosesor Qualcomm Snapdragon 835 -Aranjeunna henteu mutuskeun ngempelkeun modél Snapdragon 845-, anu bakal dibarengan ku RAM dugi ka 8 GB sareng rohangan panyimpenan dumasar kana SSD dugi ka 256 GB.

Tapi, meureun, anu paling matak kaget jalma nyaéta otonomi anu laptop ieu fokus kana mobilitas murni tiasa kahontal: numutkeun inohong ti Lenovo, modél ieu tiasa ngahontal 20 jam padamelan teu kaganggu dina muatan tunggal.

Akhirna, layar Lenovo Miix 630 ieu gaduh ukuran diagonal 12,3 inci sareng résolusiana nyaéta WUXGA + (1.920 x 1.280 piksel). Windows 10 S Éta sistem operasi anu sadayana laptop ieu dina platform bakal dibawa sareng harga na bakal $ 799,99 —Dina konversi anu biasa, kami pasti bakal ningali kumaha harga na 800 euro - sareng éta bakal dijual dina paruh kadua taun ieu 2018.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.