Lenovo ngarayakeun ulang taun ka-25 tina ThinkPad munggaran kalayan vérsi khusus

Lenovo ThinkPad 25th Anniversary Istimewa

Lenovo parantos kéngingkeun perusahaan anu sanés sababaraha taun. Sugan, dua beuli anu paling populér nyaéta Amérika Kalér Motorola sareng ThinkPad ti IBM. Modél laptop anu pangheulana nganggo nami ieu diluncurkeun taun 1992. Sareng ieu dipasarkeun sareng IBM. Nanging, dugi ka taun 2005, Lenovo lebet pisan sareng nyandak divisi komputer laptop IBM. Ayeuna ulang taun ka-25 tina peluncuran munggaran ieu dirayakeun sareng Lenovo hoyong mayar upeti kana tanggal populér sapertos kitu. Éta bakal ngalaksanakeunana nganggo versi anu khusus pisan: Lenovo ThinkPad 25.

Oktober mangrupikeun sasih anu dipilih pikeun ngaleupaskeun vérsi ieu, sanaos sakumaha biasana kajadian, modélna parantos dibocorkeun sateuacanna ngalangkungan portal jerman WinFuture. Sareng desain sareng nyali na parantos dikenal; maksudna, sadaya ciri téknisna. Salaku kasimpulan urang tiasa nyaritakeun yén éta mangrupikeun modél retro dina desain kalayan haté trendi. Tapi hayu urang tingali detil na.

Lenovo ThinkPad 25

heula, ieu Lenovo ThinkPad 25 bakal dumasar, sigana, dina modél T470. Nyaéta, urang bakal ngagaduhan layar IPS 14 inci kalayan résolusi maksimum 1.920 x 1.080 piksel (Full HD). Ayeuna, di luar teu aya kakurangan touch nostalgia: logo ThinkPad (dina warna), trackpoint klasik nempel antara tombol atanapi tombol trackpad di luhur. Samentawis éta, di jero urang bakal ngagaduhan Prosesor Intel Core i7 generasi saterusna sareng dibarengan ku mémori RAM 16 GB. Nalika ngeunaan panyimpenan, Lenovo ThinkPad 25 bakal gaduh 512 GB SSD.

Levono Tribut ka ThinkPad 25 Taun

Urang ogé kedah ningali ka anjeun Kartu grafik khusus NVIDIA GeForce 940MX kalayan mémori pidéo 2GB. Sareng sami pentingna kamungkinan nganggo sambungan LTE berkat modem na anu terintegrasi. Dina hal sambungan, Lenovo ThinkPad 25 bakal ngagaduhan port USB-C kalayan dukungan Thunderbolt 3; kaluaran HDMI; sababaraha palabuhan USB standar sareng maca kartu SD. Ogé kalebet Webcam sareng maca sidik anu cocog sareng Windows Hello.

Akhirna, laptop ieu éta bakal ngagaduhan beurat total 1,5 kilogram sareng ketebalan maksimum ampir 2 séntiméter. Tungtungna, batréna anu kalebet tiasa diganti sareng diperkirakeun bakal nawiskeun kisaran dugi ka 18 jam. Harga bakal dipanggihan bulan payun ku perusahaan nyalira.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.