LG 32UL950-W, monitor 4K anu serbaguna pisan [Review]

Dina jaman anu khusus ieu di lapangan di Telepon Asli Gadget urang parantos tiasa dianggo monitor, unsur penting pikeun nyiptakeun lingkungan padamelan anu henteu ngan ukur raoseun, tapi ogé séhat, janten kami nyarankeun anjeun tetep narékahan pikeun rekomendasi anu bakal datang dina tanggal anu bakal datang.

Kami parantos nyobian monitor LG 32UL950-W beresolusi ageung sareng fungsionalitas anu dirancang pikeun lingkungan kerja sareng konektipitas. Pendakan sareng kami anu parantos janten ciri anu paling urang resep ngeunaan monitor ieu anu ogé bakal ngalayanan anjeun maén game anu anjeun pikaresep atanapi salami damel jam-jaman.

Desain sareng bahan

Urang mimitian sakumaha biasa ku titik anu nyandak hubungan khusus, sareng éta kami badé nempatkeun monitor ieu di bumi kami, sareng éta éta pasti bakal meryogikeun kaayaan rohangan sareng kasaluyuan. 

Monitor ieu didamel tina plastik bodas dina tonggong sareng plastik hideung dina pigura. Éta henteu ngagaduhan bagian "cerah" pikeun mimiti buruk, sareng katingalina lumayan kuat dina kesan munggaran urang. Upami anjeun resep anjeun tiasa mésér langsung Dieu

  • ukuran: X x 718,2 598,0 231,2 mm
  • beurat kalayan basa: 11,6 Kg
  • beurat tanpa nangtung: 5,9 Kg
  • Mobilitas nangtung, tapi henteu horizontal

Kami gaduh dasar pikeun bagian na anu nyandak seueur beurat, Éta diwangun dina campuran palastik sareng logam kalayan bérés aluminium, anu ogé ngajantenkeun urang mikir yén dina tingkat tahan urang moal ngagaduhan masalah sareng jalanna waktos, hal anu kedah ngaapresiasi ngémutan diménsi.

Pikeun bagian na, aya batang girang dina bagian handap pigura pikeun ngatur ménu, a basa bentuk sabit anu nyobian ngaleutikan rohangan anu dijalankeun dina méja padamelan urang sareng penyesuaian jangkungna saloba mungkin, hal anu penting dina produk tina kaayaan ieu sareng henteu sadayana merek tumut kana akun.

Ciri téknis

Kami angkat ka bagian anu murni téknis, sanaos kami terang panél LG ogé, éta henteu ngaraosan pikeun tumut kana akun anu urang resep 31,5 inci dina format UltraWide kalayan résolusi maksimum UHD (3840 x 2160) dina panel NanoIPS tina sungut éta sorangan. Panel ieu teras bakal masihan kami sudut pandang 180 derajat.

Pikeun bagian na urang gaduh Kacaangan minimum 360nits sareng maksimum 450nits, sakedik di luhur rata-rata pikeun jenis produk ieu, anu ngajantenkeun pangaruh jenuh anu pikaresepeun.

Jero warna panel nyaéta 8 bit + A-FRC (simulasi 10 bit), janten urang gaduh kasaluyuan mutlak sareng téknologi hdr, kalayan bénten-bénten alit kana kamunduran naon anu janten generasi terakhir HDR 10, Nanging, éta mangrupikeun fitur anu luar biasa sareng biasana naékkeun harga produk, sigana langkung ti leres dina bagian ieu.

Kami ngagaduhan babandingan 1300: 1 kontras, speed respons 5ms anu wates ditarima pikeun muter sareng a Laju nyegerkeun 60 Hz Anu henteu goréng pisan dibéré ciri anu rumit, cukup dina panel IPS kalayan téknologi HDR.

Konéktipitas sareng sora

Monitorna kakurangan praktis dina bagian konéktipitas, urang gaduh port hdmi, palabuhan DisplayPort y dua palabuhan USB-C dina tingkat gambar. Dibaturan ku palabuhan AUX y dua USB 3.1 tradisional

Palabuhan USB-C ieu ngagaduhan kasaluyuan Thunderbolt 3 sareng sakumaha anu parantos urang tingali dina tés aranjeunna sanggup nyayogikeun ennergy ka alat kami dugi ka 60W bari mindahkeun gambar 4K (dugi ka dua monitor sakaligus) sareng pangiriman data 40 Gb / s. USB-C ieu bakal tiasa dianggo sareng sistem Daisy Chain pikeun monitoring éksternal anu dobel, anu kami tacan bisa diuji.

Sedengkeun pikeun dua speaker dina bagian handap anu henteu caang teuing kusabab basana, aranjeunna bakalan ngabébas tapi aranjeunna boro-boro ngabantosan urang pikeun ngagarap tingkat téknis. Kuring nyarankeun mésér speaker éksternal sareng khusus, ngamangpaatkeun input AUX na.

Dina bagian konéktipitas, hésé pikeun kuring kantun hiji hal, salian ti éta, port USB-C tiasa dianggo duanana pikeun ngeusi batre alat sareng nyambungkeun keyboard atanapi mouse ngalangkungan port USB 3.1 anu aya di gigirna, éta nyaéta, Éta ngamungkinkeun urang pikeun ngalakukeun tanpa HUB alternatip, sareng éta bakal ngahémat langkung seueur rohangan.

Anggo pangalaman

Kontak kahiji saderhana sareng pikaresepeun, masang dasarna moal meryogikeun alat-alat naon waé sabab éta ngagaduhan sistem "klik" di luhur sareng sekrup cincin di handapeun, hiji masalah kirang ti mimiti.

Sakali monitor disimpen, urang kedah émut yén urang ngagaduhan pakakas cocog sareng sistem VESA yén urang tiasa jangkar dina témbok. Tina sudut pandang kuring, monitor ukuran ieu katingalina langkung seueur sareng langkung produktif kalayan standar seluler anu cocog.

Dina hal konéktipitas, teu aya anu tiasa diloloskeun, sanaos dua palabuhan USB 3.1 tiasa gagal nunjukkeun yén kami hoyong ngagunakeun éta salaku HUB pikeun komputer urang. Nanging, urang tiasa ngagedéan ngalangkungan palabuhan USB-C, kami henteu terang naha éta bakal ngahasilkeun sababaraha gangguan.

Gaduh palabuhan USB-C cocog sareng téknologi Thunerbolt 3 khususna merenah sareng alat sapertos Apple's MacBook Pro kusabab kagunaanna. Dina bagian ieu pangalaman umum kuring parantos saé, utamina upami anjeun milari monitor Ultra Wide anu ngagaduhan kaunggulan tiasa dianggo dina layar pamisah ku cara anu langkung alami.

Salaku kakurangan kami gaduh tingkat panyegaran anu berlabuh dina lKecepatan réspon 60Hz sareng 5ms, anu rata-rata monitor tapi anu moal masihan kami pangalaman khususon didedikasikan pikeun «midangkeun». Nanging, kagunaanna sareng panel HDR henteu museur kana konsumsi eusi multimédia, henteu merhatoskeun kualitas panyatur anu disaluyukeun. Mangrupikeun alternatif anu pikaresepeun contona pikeun konsol video sapertos PlayStation 4 Pro dimana kami parantos ngeteskeun éta kalayan hasil saluyu sareng anu diarepkeun.

Urang ayeuna nyarioskeun perkawis anu sesah, hargana sakitar 1.199,90 eauros di toko sapertos Amazon (link).

32UL950-W
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4.5 bentang
1100 a 1299
  • 80%

  • 32UL950-W
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • rarancang
    Penerbit: 80%
  • panel
    Penerbit: 90%
  • Conectividad
    Penerbit: 85%
  • Versatility
    Penerbit: 80%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 85%

Naros

  • Bahan sareng desain
  • Conectividad
  • Kualitas panel sareng HDR sareng 4K

Kontra

  • Waragad tinggi
  • Henteu aya mobilitas horisontal
 

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.