LG nampilkeun jarak pertengahan na anu anyar di IFA 2019

LG K Series

LG mangrupikeun salah sahiji mérek anu aya di IFA 2019 di Berlin. Dina acara presentasi na, pabrik Korea parantos ngantepkeun kami sababaraha novel. Diantarana waé aranjeunna parantos nampilkeun telepon jarak jauh anu anyar. Éta ngeunaan LG K40s sareng LG K50s, anu parantos aya presentasi di Asia saminggu katukang, tapi ayeuna aranjeunna dikenalkeun ka pasar Éropa kalayan presentasi ieu di ibukota Jérman.

Jarak tengah na diperbarui ku dua telepon ieu. LG K40s sareng K50s ditujukeun pikeun pangalaman multimédia anu langkung saé, pagelaran anu langkung saé sareng kaméra anu saé, anu sacara pasti mangrupikeun aspek penting dina kisaran pertengahan ayeuna di pasar.

Desainna ogé ngalaman parobahan dibandingkeun sareng modél mérek sateuacanna dina segmen pasar ieu. Aranjeunna gaduh alungan dina hal ieu pikeun kiyeu dina bentuk serelek cai dina kadua alat eta. Desainna sami, sanaos éta dua modél anu béda dina hal spésifikasi. Urang nyarioskeun masing-masing masing-masing.

Spésifikasi LG K40s sareng LG K50s

Lg k50s

LG K40s sareng K50s ieu nunjukkeun kamajuan mérek Korea dina ruas ieu pasar. Aranjeunna ngantepkeun kami nganggo desain anu seger, sareng kami ogé tiasa terang yén spésipikasina langkung saé tibatan telepon sateuacana ti perusahaan di bidang ieu. Kamajuan jelas dina bidang fotografi, kalayan kaméra anu langkung saé dina hal ieu. Salaku tambahan, sapertos biasa dina kisaran, aranjeunna ngajaga sertifikasi militér, anu nunjukkeun résistansi aranjeunna. Ieu spésipikasina:

Lg k40s Lg k50s
SCREEN 6,1 inci kalayan rasio 19.5: 9 sareng resolusi HD + 6,5 inci kalayan rasio 19.5: 9 sareng resolusi HD +
PROSESOR Dalapan inti 2,0 GHz Dalapan inti 2,0 GHz
Ram 2 / 3 GB 3 GB
LANGKAH 32 GB (tiasa dilegakeun nganggo kartu microSD) 32 GB (tiasa dilegakeun nganggo kartu microSD)
KAMERA Hareup 13 MP 13 MP
KAMERA REAR 13 MP + 5 MP sudut lébar 13 MP + 5 MP sudut lébar + 2 MP jero
BATERÍA 3.500 mah 4.000 mah
SISTEM OPERASI Android 9 Pie Android 9 Pie
KONEKTIF LTE, 4G. 3G, 2G, WiFi 802.11 a / c, GPS, GLONASS, SIM, USB LTE, 4G. 3G, 2G, WiFi 802.11 a / c, GPS, GLONASS, SIM, USB
DTS: Sora Sakuriling X 3D, panyalindungan MIL-STD 810G, sénsor sidik jari tukang, Tombol pikeun Asisten Google DTS: Sora Sakuriling X 3D, panyalindungan MIL-STD 810G, sénsor sidik jari tukang, Tombol pikeun Asisten Google
DIMENSIONES X x 156,3 73,9 8,6 mm X x 165,8 77,5 8,2 mm

LG K40s mangrupikeun modél pangbasajanna dina hal ieu, sajaba ti éta hal langkung alit tibatan anu sanés. Éta ngagaduhan layar 6,1 inci dina hal ieu. Éta hadir sareng dua kombinasi RAM sareng panyimpenan di pasar, anu kedah dipilih. Salaku tambahan, éta ngagaduhan kaméra dua kali ganda 13 + 5 MP. Kapasitas batréna 3.500 mah bakal masihan urang otonomi anu saé sepanjang waktos nalika urang kedah nganggo.

Di sisi anu sanésna urang mendakan LG K50s, anu mangrupikeun modél anu paling lengkep dina kisaran ieu. Desainna idéntik sareng modél sanésna, ngan éta rada ageung, 6.5 inci layar dina hal ieu. Alat ieu disayogikeun ku tilu kaméra tukang, anu sami sareng K40s, ngan ukur sénsor katilu anu ditambihkeun, nyaéta sensor jero. Batréna sakedik ageung teuing, kalayan kapasitas 4.000 mah dina hal ieu.

Upami teu kitu, dua modél bagikeun sababaraha spésifikasi. Duanana ngagaduhan sénsor sidik tukang, salian ti gaduh tombol pikeun ngaktipkeun Asisten Google, anu mangrupakeun hal anu konstan dina telepon LG, ogé aya dina kisaran pertengahan na. Éta modél anu tahan pisan, sakumaha anu nunjukkeun ku MIL-STD 810G Protection sacara resmi.

Harga sareng peluncuran

Lg k40s

Dina presentasi na di Asia saminggu katukang, éta nyarios yén langkung seueur inpormasi bakal dikedalkeun ngeunaan peluncuranana di IFA 2019. Ieu parantos kajantenan, sanaos sabagian. Kusabab urang terang yén modél mid-range LG anyar ieu bakal diluncurkeun di pasar dina Oktober, sakumaha anu dikonfirmasi ku perusahaan nyalira. Sanaos henteu aya tanggal khusus anu dipasihkeun dina Oktober, ogé kami henteu ngagaduhan harga jual pikeun dua alat éta.

Dua modél bakal diluncurkeun dina dua warna di pasar, nyaéta Aurora Anyar Hideung sareng Bulao Maroko Anyar. Urang kedah ngantosan sakedik terang langkung seueur ngeunaan peluncuran jajaran pertengahan ieu ka pasar.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)