Lift bakal ngahubungkeun Bumi sareng Stasion Angkasa Internasional

Stasion Angkasa Internasional

Kaleresan nya éta sanés kahiji waktos urang ngupingkeun rujukan énggal pikeun téma anu cukup teras-terasan di Jepang dina sababaraha taun ka pengker sareng éta di nagara éta perusahaan konstruksi Obayashi Henteu liren dina usaha na pikeun tiasa ngarancang proyék anu pikaresepeun sareng cukup hirup pikeun ngagaduhan ijin sareng ijin konstruksi kanggo ngamimitian pamekaran.

Sacara harfiah naon planét perusahaan ieu teu kurang ti ngawangun anu bakal janten anu pangheulna lift luar angkasa diwangun ku manusa, platform anu bakal nyambung, dina prinsipna, Bumi sareng Stasion Angkasa Internasional. Hal anu paling matak sadayana nyaéta proyék éta masih aya mangtaun-taun saatos diusulkeun pikeun pertama kalina, taun 2014, sareng ayeuna bahkan sareng kolaborasi lembaga anu jangkung Universitas Shizuoka.

Stasion Angkasa Internasional

Perusahaan pangwangunan Obayashi neraskeun sareng proyék na pikeun ngaitkeun Bumi sareng Stasion Angkasa Internasional ku lift

Kaunggulan sistem sapertos kieu, saatos diterapkeun, jelas sakumaha kapasitas anu bakal dipiboga ku struktur na, numutkeun data munggaran anu diungkabkeun ku jalma anu tanggung jawab ngalaksanakeun proyek, lift ieu tiasa ngangkut di jero nepi ka 30 jalma yén aranjeunna badé angkat ka Stasion Angkasa Internasional dina kandaraan ngawangun lonjong panjangna sakitar 18 méter sareng lébar 7 méter. Kandaraan ieu bakal dirancang pikeun nawiskeun perjalanan anu paling nyaman nalika gerak dina kecepatan nepi ka 200 km / h.

Upami urang tumut kana akun, dina waktos ieu, yén urang nyarioskeun struktur anu diatur ku motor listrik anu kedah ngalih teu kirang ti 96.000 km kabel anu didamel ku karbon natotube. Dina total, diperkirakeun bakal dugi ka 8 dinten perjalanan ti nalika lift angkat Bumi sareng dugi ka Stasion Angkasa Internasional sareng sabalikna. Saatos studi kamungkinan mimiti, biaya artefak sapertos kitu diperkirakeun sakitar 9.000 juta.

angkat

Diperkirakeun sakitar 9.000 juta dolar bakal diinvestasikeun dina pembuatan lift ieu

Pangwangunan lift ieu bakal dimimitian ku peluncuran dua satelit leutik anu kedah janten ujung tombak pikeun pangwangunan akhir platform anu sanggup ngahubungkeun Stasion Angkasa Internasional, émut yén tempatna aya 36.000 kilométer, kalayan platform maritim. Salaku jéntré, ngawartosan anjeun yén ieu lumangsung urang moal kedah ngantosan lami teuing saprak salami sasih Séptémber ieu, uji coba pilot munggaran bakal diluncurkeun dimana éta dimaksudkeun pikeun meunteun gerakan wadah dina kabel angkutan anu aya dina rohangan.

Ieu sababna dua satelit anu disebut tadi kedah diluncurkeun, dua struktur anu bakal disambungkeun ku kabel baja panjangna 10 méter. Numutkeun inpormasi anu diterbitkeun sacara resmi, satelit ieu, upami sadayana berjalan sakumaha rencana, kedah diluncurkeun ti Tanegashima Space Center (Kagoshima) dina arah Stasion Angkasa Internasional dinten énjingna. September 11. Babarengan satelit, wadah bermotor bakal sumping anu bakal dianggo saolah-olah éta lift pikeun ngarambat ti hiji sisi ka sisi sanés sapanjang kabel. Perjalanan ieu bakal direkam sepanjang waktos nganggo kaméra anu aya dina dua satelit.

ISS

Masih seueur seueur padamelan anu kedah dilakukeun pikeun kéngingkeun lift luar angkasa anu munggaran dina sajarah anu didamel

Kanggo ayeuna, kaleresan masih seueur seueur padamelan anu kedah dilakukeun. Diantara tantangan anu disanghareupan ku proyek saageung ieu, kedah diperhatoskeun, contona, yén kabel, sakali dirakit, kudu nyanghareupan cuaca anu goréng sapertos sinar kosmik, sabab éta anu tanggung jawab parantos nyandak kaputusan, dina prinsipna, nganggo nanotube karbon salaku bahan dasar dina pangwangunan kabel ieu. Di sisi anu sanésna, éta kedah diperhatoskeun yén struktur ieu kedah nyanghareupan kamungkinan tabrakan sareng meteorit, lebu luar angkasa sareng bahkan kedah sanggup nyebarkeun énergi antara Bumi sareng Stasion Angkasa Internasional.

Sakumaha didadarkeun dina studi kasaluyuan, upami artéfak sapertos kitu diwangun, kaunggulan na bakal ngareuwaskeun sabab, contona, mungkin pikeun ngirim bahan sareng jalma ka Stasion Angkasa Internasional kalayan pangirangan biaya anu penting sapertos kitu, upami dinten ayeuna diperkirakeun ngirim kilogram bahan ka Stasion Angkasa Internasional ngagaduhan biaya sakitar $ 22.000 nganggo jinis téknologi ieu, biayana bakal dikirangan janten $ 200 per kilogram.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Jose cenahna

    Warta ieu pinuh ku kasalahan, 36.000 km jarakna pikeun ngajaga satelit géostasioner, tapi stasion luar angkasa internasional ngan ukur 400 km jauhna.