LIFX Beam mangrupikeun sistem lampu cerdas anu spektakuler [Analisis]

Dina Aktualidad Gadget urang teraskeun bet kuat ka IoT sareng bumi anu pinter sahingga anjeun tiasa ngajantenkeun hirup anjeun langkung gampang sareng gampang sareng ngamangpaatkeun waktos dina naon anu leres-leres penting. Sakali deui kami ngagaduhan produk Lifx hiji mérek pencahayaan pinter penting anu nawiskeun kasaluyuan maksimal sareng Alexa, Asisten Google sareng tangtosna HomeKit Apple, kami nyayogikeun anjeun analisis anu saencana. dina tautan ieu sahingga anjeun tiasa ningali.

Pikeun analisa ieu kami ngagaduhan LIFX Beam, sistem lampu bar pinter kumplit anu anyar sareng LED RGB sareng kasaluyuan tinggi. Cobi sareng kami sareng mendakan sadaya kamampuan naon anu tiasa janten salah sahiji sistem pencahayaan anu paling héran anu ngalangkungan tabel analisis kami.

Kami nyanghareupan produk anu hébat, tapi éta tiasa ngahirupkeun sareng di luhur sadayana nyayogikeun bumi anjeun ka wates anu anjeun teu tiasa bayangkeun, Mangrupikeun produk anu parantos katingali tapi sigana jauh pisan, siga anu dirancang pikeun YouTubers atanapi panyipta kontén, tapi nyatana anjeun tiasa ngagabungkeun sampurna di bumi anjeun pikeun masihan sentuhan pribadi berkat kamungkinan anu ditawarkeun ku sistem. magnet sareng sareng seueur kamampuan konfigurasi. Anjeun tiasa langsung nganggo modél ieu website ti 149,99 pikeun starter kit anu kalebet genep batang sareng juru.

Rarancang sareng matéri: Lifx terus nawiskeun high-end

Upami urang ngagaduhan anu jelas ngeunaan Lifx, éta nangtung langsung ka Philips sareng kisaran Hue na, saluhureun tingkat kasaluyuan sareng bungkusan mérek tradisional anu sanés anu parantos urang dianalisis di dieu. Kami mendakan kotak kalayan desain sober sapertos biasa, tapi kalayan gampang dibukaan sareng lapisan anu ngajamin kaayaan anu sampurna pikeun sadaya batang lampu. Kami ngagaduhan bahan kualitas luhur duanana dina komposisi genep batang sareng di juru. Éta ngagaduhan kabel anu cukup panjang pikeun nyambung ka arus, kumargi urang gaduh 0,5 méter ka adaptor teras 2 méter kalayan tombol kontrol langsung ka unit Beam. Sadaya kabel ieu bodas, kualitasna saé sareng gampang diluyukeun pikeun kabutuhan sareng kabutuhan parabot urang, tanpa diragukeun.

  • Total panjangna: 6 x 30 cm
  • Panjang kabel jaringan: 2,5 méter
  • Kenop pangendali
  • Adaptor daya cocog sareng sadaya sistem (adaptor sayogi)

Bagéan na aya batangna, kalayan ujung magnetisasi saarah, anu ukuranana 11,8 x 1,37 x 0,78 inci total, pikeun beurat 95 gram nyalira. Sadayana aranjeunna nawiskeun total panjang 1,80 méter, anu kami bakal nambihan juru upami urang hoyong masihan bentuk anu tangtu. Tangtosna, naon kamungkinan anu bakal urang anggo. Urang kedah nekenkeun yén éta ngagaduhan pita 3M dina tonggong supados urang tiasa taat ka mana waé anu dipikahoyong. Sakedik kanggo nyarios langkung seueur dina tataran bahan sareng desain, dimana berkat minimalis sareng warna bodas Lifx sakali deui masihan perasaan kualitas anu teu jelas.

Karakteristik téknis sareng kasaluyuan

Urang mimitian ku konéktipitas, nyorot yén sapertos seueurna produk ieu urang ngagaduhan sambungan WiFi 2,4 GHz (henteu cocog sareng 5 GHz) sareng Masing-masing batang tilu puluh-séntiméter ieu ngagaduhan belasan daérah anu tiasa dikendalikeun, sahingga urang tiasa ngatur sareng ngonpigurasikeun gambar anu ngalir, contona anu masihan perasaan anu spektakuler, sahingga nyiptakeun lingkungan anu raoseun. Dina tingkat konsumsi, urang gaduh total 27 W nalika genep Balok aya dina kakuatan maksimum, kusabab kacaanganana tiasa disetél lengkep, nawiskeun bédana anu luhur pisan antara kacaangan minimum 1% sareng maksimal 100%, naha éta ngajantenkeun idéal pikeun kamar tidur sareng kantor. Kapasitas cahaya sok relevan pikeun Lifx, dina hal ieu urang ngagaduhan 1.200 lumens henteu langkung sareng henteu kirang.

  • 16 juta warna
  • 10 zona pencahyaan unggal 30 séntiméter
  • Kontrol kacaangan laun
  • Diperkirakeun lilana 22 taun katerangan

Sakumaha biasa, aplikasi Lifx mangrupikeun panggung tengah, praktis Colokkeun & Puterkeun sabab urang ngan ukur kedah pencét "+" pikeun nambihan alat énggal sareng otomatis bakal ngadeteksi na kanggo dianggo ti momen munggaran. Sakali nganggo aplikasi Lifx kami bakal tiasa ngatur warna, kacaangan, lingkungan sareng bahkan jadwal sacara lengkep, ieu pastina mangrupikeun salah sahiji kakuatanana, kusabab aplikasi Lifx mangrupikeun anu paling lengkep dina pasaran, salaku kasaluyuan produk anjeun. . Ngaliwatan aplikasi ieu urang nyarioskeun urang bakal tiasa ngaktipkeun asistén sora anu ngagaduhan LIFX Beam ieu nyaéta: Google Home, Apple HomeKit sareng Amazon Alexa, pastina lampu anu pinuh calakan.

Kustomisasi sareng pamasangan

Kami gaduh iket awal genep batang sareng juru, tiasa dilegakeun sapuluh kali sakumaha anu urang pikahoyong ngalangkungan tambihanNalika aranjeunna dimagnet, henteu aya masalah pikeun ngagedékeun atanapi ngirangan pamasangan dugi ka wates anu teu tiasa dibayangkeun, sabab dina hiji tungtung ngandung magnet input sareng anu sanésna ngandung magnet kaluaran, mustahil pikeun ngalakukeun kasalahan nalika masangna, dina cara anu sami sareng pita perekat anjeun di tukang éta mastikeun kesederhanaan nalika ninggalkeun aranjeunna dimana urang hoyong.

Ngomongkeun tambahan, Unggal juru hargana $ 9,99 sedengkeun unggal Beam anu ditambih janten $ 29,99, harga anu sami sareng masing-masing lampu bohlam. Sacara prinsip, sistem anu kalebet ngamungkinkeun urang pikeun ngempelkeun inohong dina bentuk «L» anu tiasa urang saluyukeun dina arah anu dipikahoyong.

Pendapat editor

Goréng

Kontra

  • Harga panyambung
 

Nalika urang badé ngamimitian ku anu parah tina produk, dina hal ieu kuring ngalaman sesah tumut kana akun poin-poin négatip ngabandingkeun produk spektakuler ieu sareng persaingan, jujur. Tiasa waé, nempatkeun sababaraha tapi hargana tiasa langkung disaluyukeun (€ 149) sareng éta henteu sayogi di Amazon Spanyol. 

pangalusna

Naros

  • Bahan sareng desain
  • personalization
  • Instalasi gampang
  • kasaluyuan
  • Produk ieu seueur poin anu dipikaresepna, kuring mimitian ku kanyataan yén zona cahaya dipersonalisasi dugi ka kacapean, nyiptakeun malah mindahkeun gambar upami urang hoyong. Di sisi anu sanésna, aplikasi Lifx anu ampir sampurna biasana disalahkeun pikeun ieu. Di sisi anu sanésna pamasangan gampang sareng kanyataan yén aranjeunna dimagnetan éta ampir éksklusif.

    LIFX Beam mangrupikeun sistem pencahayaan anu cerdas
    • Peunteun éditor
    • Meunteun 4.5 bentang
    149
    • 80%

    • LIFX Beam mangrupikeun sistem pencahayaan anu cerdas
    • Tinjauan ngeunaan:
    • Dipasang dina:
    • Modifikasi terakhir:
    • rarancang
      Penerbit: 95%
    • Potencia
      Penerbit: 95%
    • kasaluyuan
      Penerbit: 95%
    • parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake
      Penerbit: 95%
    • Konsumsi
      Penerbit: 100%
    • Portabilitas (ukuran / beurat)
      Penerbit: 95%
    • Kualitas harga
      Penerbit: 85%

    Éta mangrupikeun salah sahiji produk pencahayaan cerdas anu paling saé anu kantos kuring mendakan, kalayan kasaluyuan pikeun unggal sistem. Anjeun ogé tiasa kéngingkeun produk Lifx sanés sacara langsung dina tautan ieu ka Amazon kitu kami arepkeun anjeun resep analisa kami sareng anjeun ngantunkeun kami dina kotak komentar aya patarosan anu anjeun tiasa gaduh.

    Naros

    • Bahan sareng desain
    • personalization
    • Instalasi gampang
  • kasaluyuan
  • Kontra

    • Harga panyambung

    Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

    Janten kahiji komen

    Ninggalkeun koméntar anjeun

    email alamat anjeun moal diterbitkeun.

    *

    *

    1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
    2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
    3. Legitimasi: idin anjeun
    4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
    5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
    6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.