Poéna TOP saminggu di Amazon - Juni 2017

Kami geeks, Kami resep téknologi sahingga éléktronika konsumén. Kusabab kitu urang salawasna waspada kana sagala jinis tawaran minat anu tiasa timbul ti dinten ka dinten. Nanging, kami ngagaduhan ideu anu langkung saé, kami badé masihan anjeun tawaran mingguan anu anjeun henteu kedah sono, sabab anjeun bakal ngagaduhan eusi éléktronik sareng gadget anu pangsaéna kalayan harga anu teu kaéléhkeun.

Jadina, tetep sareng kami sareng mendakan mana anu nawaran paling pikaresepeun dina minggu terakhir Juni (ti 26 Juni dugi ka 3 Juli) sareng nyandak kasempetan pikeun ngarobah tipi, kéngingkeun hapé anu énggal ...

Pos ieu bakal teras diénggalan unggal dinten, janten kami nyarankeun anjeun sumping deui pikeun mariksa naon tawaran anyar pikeun dinten anu dimaksud.

Tawaran Amazon (26 Juni-3 Juli)

Amazon

  • Kéngingkeun hadiah anu dibanderol € 150 mésér produk Canon kalebet dina pilihan ieu: numbu
  • LG 49 inci TV (4K, IPS) pikeun € 766 sareng pangiriman dina hiji dinten 
  • Motorla moto g4 plusÉdisi Amazon eksklusif ngan ukur € 179,99 (harga lami € 199,99, tawaran valid dugi ka 27 Juni).
  • JVC HA-EBTS headphone di-ceuli ti € 29,90, diskon 38% pikeun harga biasa dina 26 Juni.
  • 32 inci LG Gaming Monitor ti € 368,18, kalayan diskon 18% dugi ka 2 Juli
  • Teu aya produk anu kapendak. ngan ukur € 21,99, turunna harga 45% dugi ka 26 Juni

Lima euro Kado di Amazon ngagaleuh voucher kado

Tawaran Amazon anu hebat deui anu urang bakal nampi € 5 kado nalika urang mésér sahenteuna € 25 dina cék kado. Anjeun tiasa angkat kéngingkeun kartu kado anjeun sapertos kieu numbu. Émut yén panawaran ieu bakal sayogi dugi ka 30 Juni, Janten anjeun moal gaduh seueur dinten kanggo ngamangpaatkeun éta. Éta hebat sareng salah sahiji anu paling diantisipasi ku konsumén Amazon biasa.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Araceli Guardia cenahna

    Wah, LG anu 49 inci bakal janten milik kuring! Abdi resep kumaha resolusi 4K langkung katingalina dina panel IPS

  2.   Alexander cenahna

    kumaha alusna woooo aranjeunna kaget kuring