Kumaha mésér Kindle

Kumaha mésér Kindle

Salami sababaraha waktos ayeuna, buku éléktronik parantos janten cara anu paling sering pikeun maca buku karesep urang, naha éta anyar atanapi klasik. Alesan utama nyaéta kusabab kanyamanan éta nawiskeun kami duanana nalika maca éta atanapi nalika mésér éta.

Di pasar urang tiasa nganggo seueur alat pikeun maca buku éléktronik, disebatna e-reader, nanging, pabrikan anu nyayogikeun produk anu pangsaéna ka pasar unggal taun nyaéta Amazon, pelopor dina dunya buku éléktronik. Upami anjeun henteu yakin model mana anu paling cocog sareng kabutuhan anjeun, maka kami bakal nunjukkeun anjeun kumaha mésér Kindle.

Ayeuna, kisaran Kindle diwangun ku opat alat. Dina kisaran ieu kami henteu ngémutan kisaran Seuneu, tablet ogé ti Amazon anu kami ogé tiasa maca buku éléktronik, sanaos sanés tujuan utama na, sanaos Kami ogé bakal nyarios ngeunaan éta berkat kagunaan anu ditawarkeun ka kami.

Tulisan anu aya hubunganana:
5 trik anu pikaresepeun pikeun nguntungkeun tina Kindle anjeun

Nalika mangtaun-taun parantos kalangkung, Amazon parantos ical ngalegaan jumlah buku éléktronik anu sayogi pikeun urang, sareng ayeuna urang tiasa mendakan tina modél dasar sapertos 2016 Kindle to the Kindle Oasis, modél anu mikaresep téknologi pang anyarna dina jenis alat ieu.

Kindle

Anyar Kindle 2019 ku lampu hareup

El hurung anyar, anu sumping di pasar pikeun ngaganti modél generasi ka-2016 8, ngahijikeun lampu hareup anu tiasa diluyukeun, hal anu kakurangan generasi sateuacana, sareng anu ngamungkinkeun urang maca dimana sareng iraha urang hoyong tanpa gumantung kana cahaya sakuriling anu ngurilingan urang. Éta dirarancang pikeun maca ku layar toél kontras anu luhur mirip pisan sareng kertas cetak sareng sapertos sadaya modél henteu nunjukkeun réfléksi.

Layar na 6 inci, gaduh 4 GB panyimpenan internal, ngagaduhan ukuran 160x113x8,7 mm sareng beurat 174 gram, anu ngamungkinkeun urang nahan ku hiji panangan. Harga na 89,99 euro sareng éta ogé sayogi dina warna bodas sareng hideung.

Teu aya produk anu kapendak.

Kindle (2016) generasi ka-8

Kindle 2016 generasi ka-8

Kindle nawiskeun kami a Layar 6 inci tanpa lampu terintegrasi, janten sumber cahaya perlu pikeun ngagunakeunana. Layarna, sapertos kaseueuran alat-alat ieu, henteu matak bosen ditingali, éta lincah sareng henteu nunjukkeun naon-naon renungan sanajan dina panonpoé. Gumantung kana panggunaan anu kami damel, batréna tiasa tahan sababaraha minggu dina hiji muatan.

Dina modél Kindle (2016) éta aya dina warna hideung bodas ngan ukur 69,99 euro, sareng éta mangrupikeun alat anu pangsaéna anu anjeun tiasa mendakan dina kisaran ieu pikeun nguntungkeun buku-buku éléktronik anu ditawarkeun ka kami, upami anjeun masih henteu yakin yén éta tiasa janten cara anyar anjeun pikeun méakkeun kontén.

Buy Kindle (2016)

Paperwhite Kindle

Paperwhite Kindle

Kindle Paperwhite mangrupikeun e-pamaca anu paling ipis sareng paling ringan Amazon. Salaku tambahan, éta ngagaduhan layar anu nawiskeun résolusi 300 pp sareng, sapertos sadaya model, henteu ngagambarkeun sumber cahaya naon waé. Ruang panyimpenan ogé parantos dilegaan dibandingkeun sareng generasi sateuacanna (8 sareng 32 GB) sareng kalayan muatan tunggal kami ngagaduhan otonomi salami sababaraha minggu.

Salah sahiji hal anu utama anu ditawarkeun ku kami dibandingkeun sareng model samemehna nyaéta tahan cai, janten urang tiasa anggo kalayan raoseun boh dina bak mandi, di kolam renang atanapi di pantai hatur nuhun kana perlindungan IPX68 na. Layar nawiskeun kami cahayana nyalira, cocog pikeun dianggo dina kondisi cahaya sakurilingna.

Harga Kindle Paperwhite kalayan panyimpenan 8 GB kalayan koneksi Wi-Fi nyaéta 129,99 euro, sedengkeun vérsi 32 GB naék dugi ka 159,99 euro. Kami ogé ngagaduhan versi 32 GB kalayan gratis 4G pikeun 229,99 euro.

Teu aya produk anu kapendak.

Kindle Oasis

Kindle Oasis

El Kindle Oasis Jauhna e-reader Amazon kalayan ukuran layar pangageungna, 7 inci khususna. Resolusi layar ngahontal 300 dpi anu nawiskeun seukeutna ekstrim sareng ngamungkinkeun ogé nunjukkeun 30% kecap deui dina kaca anu sami.

Sapertos Kindle Paperwhite, éta tahan cai pikeun panangtayungan IPX68, layar henteu nunjukkeun réfléksi sareng gaduh cahayana nyalira pikeun tiasa maca lengkep dina gelap tanpa nyusahkeun panon anjeun. Ieu model anu nawarkeun kami pigura pangleutikna, kacuali dina sisi katuhu layar, dimana pigura anu langkung ageung ditingalikeun tiasa ngagunakeunana ku hiji panangan.

Harga Kindle Oasis tina panyimpenan 8 GB kalayan koneksi Wi-Fi nyaéta 249,99 euro, sedengkeun vérsi 32 GB naék dugi ka 279,99 euro. Kami ogé ngagaduhan versi 32 GB kalayan gratis 4G pikeun 339,99 euro.

Babandingan e-maca Kindle

model Kindle Anyar Paperwhite Kindle Kindle Oasis
harga Tina EUR 89.99 Tina EUR 129.99 Tina EUR 249.99
Ukuran layar 6 "tanpa réfléksi 6 "tanpa réfléksi 7 "tanpa réfléksi
kapasitas 4 GB 8 atanapi 32 GB 8 atanapi 32 GB
Resolusi 167 ppp 300 ppp 300 ppp
Lampu hareup 4 LED 5 LED 12 LED
Minggu otonomi Si Si Si
Desain hareup tanpa wates teu Si Si
Lalawanan cai IPX8 teu Si Si
Sensor pikeun pangaturan lampu otomatis teu teu Si
Tombol giliran halaman teu teu Si
Konektipitas wifi Wifi Wifi atanapi wifi + konektipitas seluler gratis Wifi atanapi wifi + konektipitas seluler gratis
beurat 174 gram Wifi: 182 gram - wifi + 4G LTE: 191 gram Wifi: 194 gram; wifi + 3G: 194 gram
dimensi X x 160 113 8.7 mm X x 167 116 8.2 mm 159 x 141 x 3.4 - 8.3 mm

Langkung sajuta buku anu urang anggo: Kindle Unlimited

Kindle Unlimited

Amazon henteu kantos dipikaterang pikeun nyobian ngasilkeun artos ku alat-alatna. Dina kaseueuran kasus, éta ngajual produk éléktronik na kalayan biaya kumargi anu dipikahoyongna nyaéta ngajaga pangguna sareng éta, dina hal ieu, mésér buku langsung dina platform anjeun.

Kindle Unlimited, nempatkeun ka kami langkung ti sajuta buku di tukeran pikeun biaya bulanan 9,99 euro, buku anu urang tiasa. Salaku tambahan, upami kami pangguna Perdana, urang tiasa nganggo katalog buku anu langkung alit, tapi lengkep gratis via Perdana Bacaan.

Seuneu Kindle pikeun naon waé anu sanés

Seuneu Kindle

8 ″ Seuneu Seuneu

Kulawarga Kindle Fire ayeuna diwangun ku dua modél 7 inci sareng 8 inci. Éta didesain pikeun nyéépkeun eusi multimédia ngalangkungan Amazon Prime Video, layanan vidéo streaming Amazon, sanaos urang ogé tiasa nganggona internetan, konsultasi sareng jaringan sosial sareng tangtosna kanggo maca buku karesep urang.

Mangpaatna lumayan adil, janten urang moal tiasa ngagaleuh éta nganggo tablet luhur anu ditawarkeun ku Samsung sareng Apple. Harga na kanggo vérsi 7 inci nyaéta 69,99 euro kanggo vérsi 8 GB sareng 79,99 euro kanggo versi 16 GB. Versi kalayan ukuran layar pangageungna, modél 8 inci, dibanderol dina 99,99 euro kanggo vérsi 16 GB sareng 119,99 euro kanggo vérsi 32 GB.

Mésér 7 inci Kiundle Fire Mésér 8 inci Kindle Fire HD

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.