Tinjauan Energy Sistem Home Speaker 8 Lounge

Speaker Bumi 8 Ruangan

Kami teraskeun sareng seueur kagiatan dina halaman wéb kami sareng kami henteu lirén nampi produk uji coba. Sakali deui ku tangan énergi Sistem kami parantos cukup untung pikeun nguji salah sahiji alat bumi anu aya hubunganana sareng sora anu paling serbaguna sareng kuat saat ieu, Sistem Énergi Speaker Bumi 8 Ruangan.

Nalika urang nyarioskeun perkawis Sistem Energi urang teras nyarioskeun perkawis musik, alat sora sareng alat anu aya hubunganana. Dinten ieu sadayana ngahontal kana salah sahiji poin anu paling luhur hatur nuhun produk anu pantes disebatkeun upami anjeun milari ngalengkepan bumi anjeun ku sora anu paling saé pikeun waktos ieu. Ieu sanés spéker portabel, sanaos anjeun tiasa nyandak kamana waé anu anjeun pikahoyong. 

Speaker Sistem Energi Sistem 8 Lounge idéal pikeun bumi

Kami parantos tiasa nyobian seueur produk ti réréncangan urang di Energy Sistem. Aranjeunna leres-leres ngagaduhan katalog produk anu sayogi sapertos headphone atanapi spéker. Diantara aranjeunna kami resep nyobian sababaraha munara sora, sakedik sareng garis ti Speaker Bumi. Produk salawasna nganggo a hubungan antara kualitas sareng harga anu menonjol ngeunaan pasanggiri.

Sistem Énergi Home Speaker 8 Lounge mangrupikeun produk anu khusus pisan. Sareng éta kusabab versatility ditawarkeun dina hiji alat. Sareng ogé pikeun kakuatan badag anu sanggup maturan. Kami sanés nyarioskeun perkawis panyatur alit, tapi éta henteu janten masalah nalika urang ngupingkeun sora na. Kualitas maksimum di kamar mana waé di bumi, sareng ogé di luar.

Upami anjeun milari alat anu tiasa anjeun tempatkeun dimana waé di bumi anjeun. Wawaran éta kakuatan sareng kualitas sora kalayan harga anu lumayan. Sareng éta ogé henteu paséa sareng lingkungan atanapi hiasan naon waé, Home Speaker 8 Lounge tiasa caket pisan sareng anu anjeun peryogikeun. Anjeun ayeuna tiasa kéngingkeunana Speaker Sistem Energi Sistem 8 Lounge di Amazon kalayan diskon sareng pengiriman gratis.

Desain Énergi Sistem Energi Speaker 8 Lounge

Waktosna kanggo nitenan kumaha sacara fisik Speaker Bumi 8 Ruangan sareng nyaritakeun sagala rupa ngeunaan penampilanana. Sanaos Sistem Énergi teras-teras aya di garis payun desain sareng ningalikeun alat anu warna-warni sareng wani pisan, ieu henteu masalahna. Kami sateuacanna alat anu gaduh desain anu urang tiasa hartikeun salaku klasik. Éta ngagaduhan bentukna segi opat kalayan réngsé anu saé sareng bahan konstruksi anu saé anu masihan gambar kualitas.

di na hareup urang mendakan "grill" anu nutupan panyaturna. Hiji detil anu urang teu mendakan dina firma sanés nyaéta urang tiasa milih éta dina warna hideung, sapertos sésana alat. Tapi ogé dina warna beureum anu bakal ngajantenkeun menonjol di mana waé di bumi. Sareng duanana kalebet kana kotak. Tapi sanaos urang ngan ukur tiasa ningali sampéanna di payun, di tukangeunana aranjeunna nyumput dugi ka 5 supir payun anu ngahasilkeun kakuatan 60W anu luar biasa.

dina luhurna kami mendakan dalapan tombol kontrol toél. Kontrol toél anu raoseun pisan. Kami gaduh tombol na pareum, tombol menu di mana urang tiasa milih input audio. Di gigireunna, ti kénca ka katuhu urang gaduh tombol anu sanés kanggo dipilih, gumantung kana jinis musik anu bakal diputer, éta format persamaan pantes.

Speaker Sistem Energi Sistem 8 Tombol Lounge

Tombol sésana nyaéta maén / reureuhan pikeun muterkeun deui musik. Lacak maju atanapi mundur jeung kontrol tina jilid. Tombol pikeun kontrol anu urang ogé tiasa laksanakeun kalayan smartphone kami upami ieu sumber audio anu kapilih. Tapi éta kami ogé tiasa ngendalikeun sampurna kalayan lengkep kadali jauh. Sadayana raoseun supados urang henteu kedah hudang tina korsi karesep upami hoyong ngarobih lagu.

Mésér éta Speaker Sistem Energi Sistem 8 Lounge dina Amazon dina harga anu pangsaéna

dina tukang tina Energy Sistem Home Speaker 8 Lounge kami mendakan ageung rupa-rupa kamungkinan. Pikeun sambungan Bluetooth 4.1 kamungkinan nyambungkeun alat liwat 3,5mm jack analog port, atanapi nyambungkeun ka alat anu sanés ngalangkungan input digital optik / koaksial. Tapi di dieu pilihanna henteu bérés, urang ogé tiasa baranahan alat anu dianggo USB sareng dugi ka hiji kartu memori.

Speaker Sistem Bumi énergi 8 Rear Lounge

Méja spésifikasi teknis

Marca Sistem Énergi
model Speaker Bumi 8 Ruangan
Sora Stereo 2.1
Potencia 60W
Spéker bass 1 tina 20W - 5 inci
Panyatur Tengah 2 tina 15W - 2.75 inci
Tweeters 2 tina 5W - 1 inci
Bluetooth 4.1 kelas II
Frékuénsi konci 2.4 GHz
Ngahontal nepi ka 10 méter
Input digital optik / koaksial
Input analog Jack 3.5 mm
USB pikeun kenangan dugi ka 128 GB
radio FM SI
Jauh jauh SI
dimensi 40 x 24 x 17
beurat 3.9 kg
harga 99.90 €
Link pameseran Speaker Sistem Energi Sistem 8 Lounge

Pro sareng kontra

Sakumaha biasa, kami nyaritakeun naon anu paling kami resep ngeunaan Energy Sistem Home Speaker 8 Lounge, sareng detil na anu tiasa diperbaiki. Ngamimitian ti éta urang nyanghareupan alat anu rada doméstik, langkung pas pikeun nempatkeun tempat "dibereskeun" di bumi. Anjeun tiasa nyandakna dimana waé anu anjeun pikahoyong, atanapi milarian dimana waé di bumi anjeun, tapi sok caket stop kontak.

Naros

Gaduh alat sareng Kakuatan 60W di bumi éta sinonim sareng musik di unggal juru.

La kualitas sora Éta saé pisan, éta nunjukkeun yén kami nyanghareupan alat anu nawiskeun sora anu écés pisan sareng kualitas anu nyata.

La Radio FM dina alat éta sok aya titik tambah, dina ukuran anu gedé, tetep ogé kadéngéna ogé langkung.

La jumlah pilihan sambungan yén éta nawiskeun ngabuka sababaraha kamungkinan sahingga urang tiasa maénkeun sadaya musik urang, dimana waé asalna.

Naros

  • Kakuatan 60W
  • Kualitas disada
  • radio FM
  • Versatility

Kontra

Janten panyatur éta euweuh batréna pisan ngawatesan kamungkinan, khususna di luar bumi.

Su ukuran ngajantenkeun alat "portabel" sakedik, éta mangrupikeun aksésoris kanggo bumi.

jeung peso Hal anu sami kajadian, urang henteu nyanghareupan alat pikeun nyandak piggyback, éta didesain pikeun milarian ku cara anu langkung kirang atanapi tetep, sanaos urang tiasa ngarobih tempatna.

Kontra

  • Teu aya aki-aki
  • ukuran
  • beurat
  • Versatility

Pendapat editor

Speaker Sistem Energi Sistem 8 Lounge
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4.5 bentang
90,19
  • 80%

  • rarancang
    Penerbit: 60%
  • kinerja
    Penerbit: 80%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Penerbit: 50%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 80%


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.