Tinjauan: Rockbox Bold X, anu pangénggalna tina Fresh ´N Rebel, alternatif pikeun Ultimate Ceuli?

Spéker nirkabel sacara praktis janten salah sahiji aksésoris urang unggal dinten, sareng eusi musik dina streaming sareng ningkatna produk jenis ieu nyababkeun seueur nyandak speaker ieu ka jalan sareng urang janten langkung gampang. Dina kisaran produk ieu kami gaduh seueur alternatip tapi posisi anu jelas, nanging, Fresh ´N Rebel parantos mutuskeun gabung pésta. Kami gaduh Rockbox X anyar ti Fresh ´N Rebel sareng kami nganalisis éta pikeun ngabéjaan naon anu dibébaskeun ku speaker nirkabel ieu sareng di luar jalan.

Rarancang sareng matéri: Napas tina hawa seger

Urang mimitian ku desain, hiji hal anu paling spéker anu tahan ultra sigana henteu hoyong inovasi teuing, netepkeun gaya tubular anu ayeuna urang tingali akhir-akhir ieu. Nanging, waktos ieu FreshN Rebel Seger nyandak urang alat bujur manjang, anu henteu nyandak teuing rohangan dina méja sareng anu bakal nyegah ragrag konstan. Pikeun ngamimitian urang gaduh genep warna dasar, umum pikeun mérek: És Gray, Misty Mint, Dusty Pink, Petrol Blue, Ruby Red, sareng Storm Gray. Sedengkeun pikeun matéri, urang gaduh karét pikeun chassis anu bakalan ngajaga tina ragrag, ogé di daérah alit dasar handap pikeun masihan stabilitas sakedik.

  • beurat: 320 gram
  • ukuran: X x 160 95 38 mm

Kami gaduh tilu tombol payun ogé didamel tina karét anu ngamungkinkeun kami ngendalikeun eusi multimédia. Di sisi katuhu kami gaduh tab anu ngungkabkeun port ngecas microUSB (Naha microUSB dina titik ieu…?) sareng lawang jack 3,5mm bisi urang hoyong maénkeun musik langsung tina kabel. Sisi ieu dimana ayana tombol kakuatan sareng tombol sinkronisasi Bluetooth. Sedengkeun pikeun spéker, éta ditutupan ku lawon nilon anu ngajagaan tina kokotor, sigana rada tahan sareng ngamungkinkeun sora anu jelas.

Ciri téknis

Kami ngalih kana data anu murni teknis, anu anjeun ogé henteu hoyong sono. Kami nyanghareupan panyatur anu kami henteu ngagaduhan data anu pasti ngeunaan batréna, kami terang yén éta mangrupikeun port input microUSB 5V / 1A klasik sareng beban anu nyandak urang dua jam sapinuhna. Ieu nyayogikeun (gumantung kana mérek) 8 jam playback anu teu kaganggu, anu numutkeun tés urang parantos patepung ampir persis. Urang teu kedah hilap yén Bold X ieu ogé ngagaduhan mikropon bawaan anu ngamungkinkeun urang kabébas tina kasulitan sareng nelepon, kalayan performa anu tiasa diarepkeun tina produk sapertos kitu. Kanyataan gaduh port microUSB tibatan USB-C anu nyebar sareng universal sigana mah fitur anu paling henteu dipikaresep.

Konéksi nu Bluetooth sareng Jack 3,5mm nyaéta dua cara pikeun ngirim audio ka panyatur. Kami henteu ngahargaan jinis motong dina Bluetooth, konfigurasi na parantos gancang sareng kami kéngingkeun hasilna standar dina jarak antara lima sareng tujuh méter maksimum (tanpa halangan). Salaku tambahan, salaku spiker "off-road" anu saé, urang gaduh Perlindungan IPX7 anu ngamungkinkeun urang baseuh, alungkeun sareng ampir oleskeun kana taneuh tanpa masalah, hasilna parantos nyugemakeun dina sadaya kasus ieu, kusabab kalembaban némbak pas urang ningkatkeun polumeu panyatur.

Kualitas sora sareng kakuatan

Seger ´N Pemberontak, sapertos halna pikeun mérek sanés, mutuskeun tarohan pikeun henteu masihan kami data téknis ngeunaan panyatur sareng kakuatanana, sakumaha anu kajantenan sareng mAh batréna. Nanging, henteu paduli data ieu, kami sacara tuntas nguji spéker pikeun ningali naha éta leres-leres hirup dugi ka anu diarepkeun. JEUNGDina hal bass, nyobian musik komérsial ieu Bold X matuh, éta henteu distorsi teuing kontén dina jilid luhur ogé henteu muncul "retakan" anu khas jadi biasa pikeun panyatur leutik.

Nalika urang kana musik anu kirang komérsial, sababaraha Rock & Roll contona, kami mendakan yén handapna sareng kakuatan terakhir terus membela diri, sareng sababaraha cara némbongan yén, sanaos aranjeunna henteu menonjol, minuhan ekspektasi. Ayeuna waktuna ulin sareng EQ, hal anu seueur teu biasa. Dina pengertian ieu, éta mangrupikeun spéker "off-road" ogé duanana pikeun ngupingkeun musik sareng sacara fisik.

Pendapat editor

Spéker kaasup klip angkutan dina bungkus, sanés kantong pangangkut, tapi ngémutan kasulitanana saur kuring henteu perlu. Éta ngagaduhan kaunggulan, atanapi sahanteuna hiji titik diferensial numutkeun sésana, sareng éta desain na rata sareng bujur ngajantenkeun henteu diperhatoskeun dina méja luar, tanpa ngaganggu raména antara pangguna sareng henteu teras-terasan ngalangkunganana. hal anu parantos katingali aneh pikeun kuring ngeunaan jenis spéker ieu, anu biasana dipilih pikeun desain tubular. Ieu mangrupikeun titik anu kuring resep pisan.

Di sisi anu sanésna urang gaduh gagangna sareng cangkéng alit anu kalebet supados urang tiasa ngangkutna dimana-mana anu dipikahoyong. Tombol na ogé disimpen sareng ieu ngaapresiasi dina kaayaan sapertos kieu. Bagian handapna ogé rada empuk sareng kanyataanna nyaéta éta marengan nalika nempatkeun kana ransel. Abdi ogé hoyong nyorot kamampuan ngadangukeun musik dina stereo ku nyingkronkeun dua Bold Xs numutkeun firma éta, sanaos kami henteu acan tiasa mastikeun ciri ieu.

Naros

  • Sora bass anu kuat sareng saé sami, tanpa "retak"
  • Desain anu mangrupakeun napas tina hawa seger dina pasar anu ramé
  • Harga anu henteu mahal teuing anu nempatkeunana ogé di pasar

Kami nyanghareupan produk anu cukup gampang digunakeun anu nawiskeun sora anu jelas sareng kuat, tapi tapi turun satengahna, sÉta hurungna kuat sareng ngagaduhan EQ anu saé, tapi éta henteu gaduh meureun mids kualitas anu langkung luhur. 

Kontra

  • Bisa ngagaduhan mids anu langkung ketat
  • Muka tutupna pikeun ngaksés microUSB mangrupikeun pikasieuneun
  • Butuh bari pikeun ngusir sumur cai

Di sisi anu sanés kami gaduh harga anu saluyu sareng anu ditawarkeun ku mérek sanésna, tina 79,99 euro anjeun tiasa kéngingkeun hiji sareng ngamangpaatkeun sadaya kaunggulanana. Nya sahenteuna napas tina hawa seger di pasar panginten jenuh kalayan produk berkualitas rendah, dimana alat sapertos ieu Bold X ti Seger ´N Pemberontak menonjol kalayan gampang daulat. Éta pisan sababna naha kuring nyarankeun yén upami anjeun badé ngémutanana, mangpaatkeun PENTING sareng anjeun ngagaleuh éta kalayan sagala jaminan.

Tinjauan: Rockbox Bold X, anu pangénggalna tina Fresh ´N Rebel
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4 bentang
79,99
  • 80%

  • Tinjauan: Rockbox Bold X, anu pangénggalna tina Fresh ´N Rebel
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • rarancang
    Penerbit: 90%
  • Potencia
    Penerbit: 75%
  • Conectividad
    Penerbit: 80%
  • Otonomi
    Penerbit: 75%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Penerbit: 90%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 83%


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.