Masalah sareng layar toél mini iPad? Kami masihan anjeun solusi

ipad masalah layar mini

Pembaruan parangkat lunak Apple pangénggalna parantos nyababkeun masalah sareng sababaraha alat perusahaan sareng salah sahiji anu pang anyarnas kapangaruhan geus mini iPad (khususna model generasi kahiji). Henteu ngan ukur kami mendakan gangguan konéktip dina vérsi ieu tablet Apple, tapi ogé aya masalah ageung dina layar sentuh alat éta. Ieu tiasa disababkeun ku masalah perangkat keras, tapi aya ogé bug parangkat lunak anu aya hubunganana sareng sensitipitas layar sentuh.

Kadang-kadang kajadian anu anjeun nyobian napigasi iPad sareng layar henteu jalan leres. Ieu mangrupikeun bug anu gampang ditingali ku FaceTime, salaku conto. Pikeun ngalakukeun ieu, mimitian télépon pidéo énggal sareng parios naha tombol-tombolna pikeun ngalih ka kaméra tukang atanapi pikeun ngeureunkeun telepon sauran. Upami aranjeunna henteu ngaréspon némpél ramo anjeun, hartosna layar iPad anjeun kasulitan. Coba solusi ieu:

1. Ngabersihan Layar

Layar anjeun panginten kotor sahingga janten hésé pikeun anjeunna pikeun ngaréspon kana gerakan anjeun atanapi anjeunna henteu langsung mikawanohna. Ieu mangrupikeun masalah anu sami sareng anu kami kumpulkeun dina layar Motorola Moto X generasi kahiji. Pikeun layar iPad bersih Kami ngarékoméndasikeun anjeun nganggo produk khusus anu saé pikeun meresihan layar sentuh atanapi ngan saukur nganggo lawon naon waé anu anjeun kedah ngabersihkeun gelas. Upami anjeun parantos nempatkeun lambaran pelindung dina layar, angkat sabab éta tiasa janten panyabab masalah.

ipad layar mini

2. Perbarui Parangkat Lunak

Pariksa yén anjeun sistem operasi diénggalan kana vérsi pangénggalna anu dikaluarkeun ku Apple. Buka Setélan- Umum- Pembaruan Parangkat Lunak. Unduh vérsi pangénggalna. Upami anjeun parantos nga-update kana versi pangénggalna, teraskeun sareng léngkah salajengna.

3. Force Reset iPad

Upami masalahna nyaéta parangkat lunak, éta sigana tiasa direngsekeun ku a maksa balikan deui. Kami parantos tiasa ngarengsekeun masalah dina layar mini iPad generasi kahiji ku léngkah ieu. Kami ngarékoméndasikeun, anu munggaran, anjeun nutup sadaya aplikasi anu parantos dibuka teras pencét tombol pareuman sareng tombol bumi dina waktos anu sami salami sapuluh detik. Nalika logo apel némbongan anjeun tiasa ngaleupaskeun tombol-tombolna. Pariksa naha sadayana jalan leres ayeuna.

4. Reset Setélan

Upami teu aya léngkah ieu anu dianggo pikeun anjeun dugi ka ayeuna, pangsaéna pikeun ngareset sadaya setelan iPad. Buka Setélan- Umum- Reset teras pencét dina pilihan kahiji: «Reset Setélan». Data sareng eusi iPad anjeun moal dihapus.

Masih henteu tiasa dianggo dina layar rampa mini iPad anjeun?

Maka paling dipikaresep teh masalahna nyaéta hardware. Hiji-hijina jalan sésana nyaéta nyandak éta ka toko Apple anu caket anjeun atanapi kontak dukungan teknis.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

15 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Pablo Rangel cenahna

    sentuhan iPad kuring henteu jalan, upami kuring tiasa ngahurungkeun tapi nalika kuring geser pikeun muka, alatna henteu ngijinkeun, kuring parantos ngalaksanakeun sagala léngkah anu disarankeun tapi kuring henteu tiasa…. Naon anu abdi lakukeun?? salam

    1.    Juane9 cenahna

      Hal anu sami kajadian ka kuring, kuring tiasa ngobrol sareng Siri sareng ngaluncurkeun paguneman, tapi nalika ngageser pikeun muka konci didinya kuring cicing. Salaku tambahan, kuring gaduh Smart Case yén nalika kuring mukakeunana, éta kuduna ngirim kuring pikeun nyelapkeun pin langsung, tapi ayeuna nalika kuring muka éta ngirimkeun kuring ka slide. Kuring yakin éta bug parangkat lunak anu aya hubunganana sareng layar konci.

  2.   Juane9 cenahna

    Kalayan larutan 3 naha éta disimpen deui (dimimitian ti nol)?

  3.   marko cenahna

    Kuring ngarobah layar kusabab, éta rusak sareng ayeuna henteu geser, éta ngan hurung

    1.    Daniel cenahna

      Hal anu sami kajadian ka kuring, kuring ngarobahna sareng henteu jalan ...

      1.    danielihn cenahna

        Halo..! naon anu anjeun parantos lakukeun? Kuring ogé ngarobih kusabab anu hiji deui peupeus tapi anu ieu henteu jalan.

  4.   Pepe cenahna

    Kalayan solusi tilu direngsekeun masalah tablet, ku layar gélo

  5.   Pepe cenahna

    Anjeunna parantos nyerat nyalira anjeunna gélo deui

  6.   Edith galvan cenahna

    Nalika kuring ngaktipkeun iPad, sareng ngamimitian halaman mana waé, saatos sakitar 5 mnt éta mimiti teras-terasan nyayogikeun layar, halaman anu kuring henteu naroskeun dibuka, halaman dilebetkeun di Google, gim dibuka, sareng éta henteu ngantep anjeun ngabalikan deui ieu.

  7.   Carlos cenahna

    Hal anu sami kajadian ka kuring sareng saatos ngalakukeun seueur pilihan anu aranjeunna usulkeun, teraskeun sapertos kieu! Solusi buka Apple sareng pamariksaan sareng dina cara kumaha éta dirobah. Henteu adil yén aya anu goréng dina waktos anu singget!

  8.   Pablo cenahna

    Nalika kuring ngaktipkeun iPad, sareng ngamimitian halaman mana waé, saatos sakitar 5 mnt éta mimiti teras-terasan nyayogikeun layar, halaman anu kuring henteu naroskeun dibuka, halaman dilebetkeun di Google, gim dibuka, sareng éta henteu ngantep anjeun ngabalikan deui ieu. Kumaha carana abdi tiasa méréskeun éta ?? Naha mungkin panyababna teu dihaja ngantepkeun kana panonpoé ??? Hatur nuhun

  9.   OLG GUTIERREZ cenahna

    IPad kuring mini 4 sareng layar janten gélo yén kuring kedah ngarobih sadayana digitizer atanapi ngan ukur di luhur.

  10.   Yenz lopez cenahna

    Salam, iPad kuring Henteu akhir-akhir ieu, anjeun tiasa nganggo kibor, sigana bagian handapna henteu némbalan (rohangan, nomer, sareng sajabana) supados tiasa dianggo anjeun kedah muter-muter. Sareng jalanna tapi pikeun waktos anu pondok sareng éta tetep sami. Punten nyarankeun yén kuring ngalaksanakeunana, hatur nuhun mail dopyen@hotmail.com

  11.   Yenz lopez cenahna

    Ahhh abdi hilap. Éta ogé peryogi waktos anu lami pikeun ngeusi batre sareng nganggo gancang pisan, nuhun

  12.   FRANCISCO ngarekam cenahna

    Dua dinten ka pengker kuring ngapdet mini ipad kuring sareng ti saprak kamari janten saé teras layar na surup, naon tiasa ???