Melomania Touch, headphone indah ti Cambridge Audio

Dina kasempetan anu sanés kami parantos nganalisis produk ti Cambridge Audio, firma sora kualitas terkenal anu berbasis di Inggris sareng dikenal ku kualitas produk na. Waktos Ieu kami bade nganggo produk anu nembé diluncurkeun anu kami teu hoyong sono, éta Melomania Toél.

Headphone True Wireless (TWS) pangénggalna ti Cambridge Audio parantos pencét pasar sareng kami parantos nyobian. Kami ngawartosan anjeun analisis anu jero ngeunaan Cambridge Audio Melomania Touch anyar kalayan fitur lengkep na. Henteu diragukeun, perusahaan Inggris sakali deui damel padamelan anu saé kualitasna.

Desain: Kandel sareng kualitas

Anjeun panginten langkung resep aranjeunna atanapi anjeun kirang resep, tapi anjeun parantos terang yén dina analisa kuring resep keprok mérek anu ngajauhan dirina tina pikaboseneun atanapi standar sareng milih desain anu wani atanapi béda. Éta hal ku Melomania Touch ieu, headphone audio Cambridge anyar.

  • Naha anjeun resep aranjeunna? Anjeun tiasa mésér éta dina harga pangsaéna di Tautan ieu.

Nya perusahaan Inggris anjeunna ngaku parantos dianalisis sakitar 3000 ceuli anu sanés sareng sorotna mangrupikeun desain anu aneh sareng henteu teratur ieu. Di luarna kami mendakan palastik digosok anu katingalina lumayan saé, sapasang tutup karét sareng bantalanana.

Pribadi soy jalma anu ngagaduhan masalah sareng headphone dina-ceuli sabab kuring lungsur sadaya modél. Ieu henteu kajantenan kuring ku Melomania Touch, aranjeunna ngagaduhan "fin" silikon anu ngajantenkeun headphone henteu ngalih sareng cocog pikeun sagala jinis kagiatan. Jumlah ageung bantalan anu disertakeun sareng produk ngajantenkeun ampir teu mungkin teu adaptasi sareng karesep anjeun.

  • dimensi Ngecas kasus: 30 x 72 x 44mm
  • dimensi Headphone: Jerona 23 x Jangkungna (earpiece tanpa kait) 24 mm
  • beurat Kasus: 55,6 gram
  • beurat Headphone: masing-masing 5,9 gram

Éta keuna nyarios jelas tina sampulna. Kami mendakan kasus muatan anu cukup premium, didamel tina kulit imitasi kanggo luar, éta ngagaduhan lima indikator LED batré sareng port USB-C di tukangna. Kotak ngagaduhan bentuk lonjong sareng ukuran kompak sareng nyaman diangkut, katingalina siga kasuksésan sareng kaleresan nya éta exudes kualitas.

Akhirna, perhatoskeun yén urang tiasa mésér headphone dina bodas sareng hideung, gumantung kana karesep sareng cita rasa urang.

Fitur téknis: Hi-Fi centric

Hayu urang nyarios nomer sareng mimitian ku 32-bit prosésor dual-core sareng subsistem audio tunggal-inti na. Qualcomm QCC3020 Kalimba 120MHz DSP, ku cara ieu sareng ngalangkungan Bluetooth 5.0 Kelas 2 kami kéngingkeun kamampuan transmisi sora kualitas luhur, sanaos seueur hubunganana sareng ieu codecs: aptX ™, AAC sareng SBC kalayan propil A2DP, AVRCP, HSP, HFP.

Ayeuna urang langsung ka supir, éta speaker leutik di jero headphone anu ngarobah pisan pamrosésan kana sora anu kualitas. Kami gaduh sistem anu dinamis sareng diafragma sareng penguatan graphene 7 mm, hasilna mangrupikeun data ieu:

  • Frékuénsi: 20 Hz - 20 kHz
  • Distorsi harmoni: <0,04% dina 1 kHz 1 mW

Dina tingkat téknis, urang ogé kedah nyebatkeun mikropon, sareng urang gaduh dua alat MEMS kalayan pembatalan noise cVc (ogé ti Qualcomm) sareng sensitipitas 100 db SPL dina 1 kHz.

Kami gaduh jero batréna kalayan batréna ngan ukur 500 mah sareng yén éta bakal ngeusi batre dina 5V ngalangkungan kabel pangisian daya USB-C anu sanés, sanés adaptor listrik. Ieu bakal meryogikeun sakitar 120 menit muatan pinuh tina 0% dugi ka 100%.

Kualitas audio: Analisis urang

Anjeun parantos ningali seueur nomer anu nyaritakeun anjeun praktis nanaon kecuali anjeun ngagaduhan kanyaho anu tangtu, janten hayu urang buka analisa duniawi urang, naon anu parantos kaalaman ku kami nganggo éta, khususna ngémutan yén di dieu kami parantos nyobian ampir sadayana. headphone TWS luhur tungtung anu sayogi di pasar.

  • Lemah: Jujur, nalika headphone gaduh profil low, urang biasana nyanghareupan produk komérsial anu hoyong nutupan kakurangan anu sanés. Ieu henteu kajantenan ku Melomania Touch, éta mangrupikeun hal anu diarepkeun ngémutan yén aranjeunna mangrupikeun produk tina Cambridge Audio. Nanging, kanyataan yén aranjeunna henteu parantos aya prasasti kalayan bass anu kasohor henteu hartosna yén aranjeunna henteu tiasa katingali sapertos kitu, urang bakal nyarios perkawis ieu engké. Basis dimana kedahna sareng ngamungkinkeun urang ngupingkeun sésa eusi. Jelas, upami anjeun mikir ukur ngadangukeun reggaeton komérsial, éta panginten sanés produk anjeun.
  • Média: Sakumaha biasa, tés katun dilakukeun ku sakedik Ratu, Jubah sareng Monyét Artik. Sababaraha headphone tiasa ngabobodo musik ieu sareng urang mendakan diferensiasi alat anu leres.

Sacara umum, urang henteu ngagaduhan karugian anu kualitas, urang henteu ngagaduhan gangguan sareng soantenna tiasa didangu kalayan saé. Tés urang parantos dilaksanakeun ngalangkungan Huawei P40 Pro kalayan aptX sareng iPhone ngalangkungan AAC.

Aplikasi Melomania, nilai tambihan

Kami parantos nguji aplikasi éta Melomania dina fase béta. Hasilna luar biasa, aplikasi bakal ngijinkeun urang sadayana ieu. Anjeun tiasa mendakan aplikasi na pikeun ios boh Android (dina waktos nyeratna henteu acan resmi dibuka).

  • Ngadamel propil khusus
  • Aktipkeun / pareuman pungsi touch
  • Saluyukeun persamaan
  • Aktipkeun / nonaktipkeun mode transparansi

Tanpa aya ragu, penting pisan pikeun tiasa nampi pembaruan (dua nalika kami nguji) sareng langkung ti éta pikeun ngaréka kualitas audio dina headphone tingkat ieu, bravo ka Cambridge Audio.

Otonomi sareng pangalaman pangguna

Urang mimitian ku otonomi, 50 total jam upami urang ngemutan dugi ka 9 jam kontinyu (ngan ukur liwat profil A2DP) sareng sésana 41 anu disayogikeun ku kotak. Kanyataanna nyaéta urang kéngingkeun sakitar 7 jam sora kontinyu dina kualitas luhur sareng modeu transparansi dinonaktipkeun, sakitar 35/40 jam total dina jumlah anu luhur.

Kalayan panggunaan anu berkepanjangan aranjeunna raoseun, iSanajan urang ngaktipkeun Mode Transparansi, anu bakal nampi sora sapertos alarm atanapi sora ngalangkungan mikropon pikeun baranahan kalayan jelas, sareng éta nyaéta headphone dina-ceuli kalayan cekelan anu luar biasa, urang gaduh pembatalan audio pasip anu cukup saé pikeun ngaraosan musik sareng yén Mode Transparansi panginten diperyogikeun

Pangalaman kuring sareng Melomania Touch parantos saé, kami sakali deui nyanghareupan produk anu cukup premium ti Cambridge Audio, ieu ogé kagambar dina harga na, tina 139 euro Anjeun tiasa mésér éta duanana dina halaman wéb resmina sareng ngalangkungan Tautan ieu.

Melomania Toél
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4.5 bentang
139
  • 80%

  • Melomania Toél
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir: Désémber 23 2020
  • rarancang
    Editor: 80%
  • Kualitas audio
    Editor: 90%
  • Conectividad
    Editor: 80%
  • Otonomi
    Editor: 85%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Editor: 90%
  • Kualitas harga
    Editor: 85%

Naros

  • Bahan kualitas sareng desain, raoskeun premium
  • Kualitas sora anu luhur
  • Personalisasi ngalangkungan App anjeun

Kontra

  • Bahan sareng desain
  • Ipis
  • harga
 

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.