My Vacuum Cleaner G9, analisa, kinerja sareng harga

Panutup Vacuum Cleanner G9 kuring

Dinten ieu kami resep nyarios ka anjeun salah sahiji asesoris Xiaomi anu paling sering disada akhir-akhir ieu. Dina kasempetan ieu, henteu aya firma anu diiluan ku Xiaomi, urang nyanghareupan aksésoris milik kulawarga Mi. Dina rupa-rupa aksésoris bumi, dinten-dinten ieu urang tiasa nyobian anu Mi Vacuum Cleaner G9 ngabersihkeun vakum genggam. 

Pembersih vakum éta ningkatkeun pisan hasilna dibandingkeun sareng beberesih vakum otonom yén henteu sadayana henteu bérés ngayakinkeun. Upami naon anu anjeun pikahoyong nyaéta tukang ngabersihkeun vakum kalayan anjeun anu gaduh kontrol, Mi Vacuum Cleaner G9 mangrupikeun pilihan anu saé. Kakuatan sedot pikeun permukaan naon waé kalayan sadaya asesoris anu diperyogikeun.

Kakuatan sareng kontrol Vacuum Cleaner G9 kuring

Abdi Vacuum Cleanner G9 Leungeun

Beberesihan imah kadang janten obsesi pikeun seueur jalma. Tapi pikeun urang anu henteu obsesip kana beberesih, gaduh alat anu saé pikeun ngajaga kabersihan di bumi nyaéta hal anu penting. The Mi Vacuum Cleaner G9 vacuum cleaner nyaéta aksésori anu sampurna sahingga bumi urang salawasna sapertos anu urang resep, bersih. Naha éta anu anjeun peryogikeun? Mésér Mi Vacuum Cleaner G9 anjeun ayeuna ku harga anu pangsaéna.

Pembersih vakum pikeun ngendalikeun sareng gagang mulus ku hiji panangan. Sareng kalayan kakuatan cadang sahingga urang tiasa nganggo di mana waé di bumi atanapi kanggo mobil urang. Kami parantos ningali pembersih vakum anu nawiskeun sajumlah ageung aksésoris pikeun beberesih. Sareng biasana kajantenan seuseueurna seueur tetep henteu dianggo bahkan kaleungitan. Xiaomi ogé kalebet sababaraha asesoris tapi 100% mangpaat pikeun kaayaan naon waé. 

Unboxing abdi vacuum cleaner G9

Kami masihan koméntar ngeunaan teu perluna asesoris tinangtu anu urang tiasa mendakan di beberesih vakum sanés. Ayeuna waktuna ngawartosan anjeun naon anu urang mendakan dina jero kotak anu Mi Vacuum Cleaner G9 vacuum cleaner. Hal anu kahiji nyaéta kotak éta tétéla langkung ageung tibatan anu diarepkeun, tapi dijelaskeun ku sababaraha asesoris anu dikandungna.

Kami mendakan awak tina beberesih vakum. Boga a ukuran anu pas pikeun operasi hiji-leungeun tapi meureun rada beurat. Upami urang dicandak ku bagian anu diaktipkeun, urang mendakan pemicu anu aya di payuneun ramo dimana urang bakal ngaktipkeun vacuum cleaner kanggo jalan. 

Asesoris anu sanésna anu sanésna nyaéta kurung yén urang tiasa ngaco kana témbok atanapi dina panto lomari. Di dinya urang tiasa ninggalkeun Mi Vacuum Cleaner G9 nalika urang henteu nganggo. Sareng upami urang nempatkeun éta caket colokan, urang ogé tiasa ngeusi batre nalika urang ngantepkeun dina pangrojong. 

Sikat Vacuum Cleanner G9 kuring

Kami gaduh sikat sempit, kanggo panggunaan jarak anu pondok, atanapi dina alas mobil, contona. Y sikat anu langkung ageung langkung kanggo lantai atanapi karpét. Sikat anu langkung ageung ieu pas sareng tabung penyambungan anu bakal kami pasihkeun pikeun hamperkeun lantai tanpa kedah ngagulung ka handap.

Kami ogé mendakan a aksésori pikeun aksés gampang ka daérah anu langkung ketat yén urang tiasa adaptasi langsung atanapi nganggo tabung penyuluhan. Sareng hiji aksésori terakhir ku sikat leutik dina akhirna ngabersihkeun sakedik kokotor "sesah" ogé. Tangtosna, urang ogé ngagaduhan kabel ngecas anu nyambungkeun vacuum cleaner kana jaringan listrik.

Kéngingkeun Mi Vacuum Cleaner G9 ayeuna, vacuum cleaner anu dipikahoyong ku sadayana.

Desain sareng ergonomis tina Mi Vacuum Cleaner G9

Nalika urang nyarioskeun ngeunaan Xiaomi, urang ampir sering nyarios ngeunaan desain anu saé. Perusahaan anu gaduh garis desain anu tiasa dikenal dina alat naon waé. Gaya na dumasar kana garis-garis saderhana, warna cahaya (biasana bodas), sareng logo anu ampir teu katénjo. Mi vacuum Cleaner G9 vacuum cleaner mangrupikeun conto anu jelas tina ieu.

Ningali awak beberesih vakum, éta ngagaduhan format anu dirancang pikeun dioperasikeun ku hiji panangan, henteu masalah katuhu atanapi kénca. Grabbing ku bagian diaktipkeun anu urang gaduh a pemicu nyaman pikeun ngaktipkeun nyedot. 

Awak V9 Cleaner Vakum kuring

Di handapeun urang mendakan batre, Anu mana gampang dicabut sareng klik saderhana. Detil anu kedah diapresiasi, kumargi bisi batréna buruk atanapi kaleungitan kapasitas muatan urang tiasa ngagantikeunana sareng tetep nganggo sesa aksésoris kalayan sampurna.

dina tukang éta, anu dicekel ku panangan, tiasa diaksés ku jempol urang, urang mendakan kontrol kakuatan nyeuseup. Kami gaduh kamungkinan pikeun nempatkeun saklar dugi ka tilu kakuatan sedot anu béda. Nyaho yén kakuatan maksimum nyaéta 120 sareng kadang-kadang éta kuat teuing sareng teu raoseun pikeun ngosongkeun karpét, contona, sabab éta lengkep nyangkut.

dina luhurna awak tina vacuum cleaner urang mendakan Logo MI. Di tengahna aya motor, sareng ngalangkungan bagian anu transparan urang tiasa ningali saringan jeruk sareng éta Tank 0,6 liter. Warna bodas tina beberesih vakum panginten sanés anu paling pas sabab janten kotor gancang sareng noda langsung katingali. Sésa aksésorisna ogé ngagaduhan warna bodas sami, sareng sababaraha detail jeruk sapertos dina sikat. Iwal ti tabung anu gaduh warna stainless steel. 

Fitur Mi Vacuum Cleaner G9

Ngaran Xiaomi biasana dihubungkeun sareng produk kualitas saé kalayan harga anu saé. Sareng ieu mangrupikeun hal anu parantos di hasilkeun ku nawiskeun "sami" sareng persaingan ampir unggal waktos ku harga anu langkung handap. Kasus pembersih vakum henteu terkecuali sareng urang tingali kumaha tukang ngabersihkeun kualitas anu saé pisan tiasa janten milik urang kirang langkung tina naon anu biaya batur anu sami kauntunganana. Entong dipasihkeun deui, mesen Mi Vacuum Cleaner G9 ayeuna

Salah sahiji detil munggaran anu urang tingali nalika mésér vacuum cleaner nyaéta kakuatan nyeuseup. Sakumaha anu parantos kami sebatkeun, Mi Vacuum Cleaner G9 vacuum cleaner gaduh tilu modus sedot dumasar kana kakuatan. Mangrupikeun kakuatan nguseup maksimum 120 watt hawa. Kami parantos ngawartosan éta urang tiasa ngabersihkeun sakumna bumi dugi ka sampurna, malah karpét, kalayan tingkat minimum, cekap cekap. 

Mi vacuum Cleaner G9 vacuum cleaner dilengkepan ku anu disebat téknologi siklik. Sistem ieu dumasar kana 12 siklon mantuan pikeun nyucikeun hawa domestik kalayan a Laju filtrasi 99,97% sareng dina waktos anu sasarengan, éta nyingkahan saringan sareng panyumbatan motor. Ku cara kieu, kinerja anu aspirator diputer dina 100.000 rpm sareng umur gunana operasina ningkat.

Otonomi Éta mangrupikeun kakuatan anu sanés tina Mi Vacuum Cleaner G9. Kami mendakan durasi tina nepi ka 60 menit dioperasikeun. Éta upami, éta bakal gumantung kana kakuatan sedot anu urang pilih sahingga otonomi manjang langkung atanapi kirang. Nganggo tingkat kakuatan maksimum batréna moal ngaleuwihan 10 menit. Tapi urang émut yén kalayan tingkat kakuatan minimum éta bakal langkung ti cukup dina ampir sadaya kaayaan.

Spésifikasi tabel Mi Vacuum Cleaner G9

Marca Xiaomi
model Vacuum Cleaner kuring G9
Potencia 120AW
kapasitas liter 0.6
Otonomi nepi ka 60 menit
Batré anu tiasa dicabut SI
Beurat total 5.45 kg
dimensi X x 75.2 32.9 13.2 cm
harga  179.00 €
Link pameseran Vacuum Cleaner kuring G9

Pro sareng kontra

Naros

Sampurna operasi hiji-leungeun.

Parantos tilu modeu kakuatan nyeuseup pikeun kabutuhan anu béda.

Otonomi dugi ka hiji jam panggunaan.

Naros

  • Anggo hiji-hiji
  • Tilu modeu
  • Otonomi

Kontra

El Warna bodas tétéla gampang kotor.

Hasil Sakedik beurat nalika urang parantos nganggo éta bari.

Éta henteu ngagaduhan layar kanggo inpormasi.

Kontra

  • warna
  • beurat
  • Teu gaduh layar

Pendapat editor

Vacuum Cleaner kuring G9
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4 bentang
179,00
  • 80%

  • rarancang
    Penerbit: 80%
  • kinerja
    Penerbit: 70%
  • Otonomi
    Penerbit: 80%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Penerbit: 65%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 75%


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.