Microsoft hoyong jack 3,5mm pikeun balik deui kana telepon pinter

Sanaos leres yén Apple sanés perusahaan munggaran anu milih ngaleungitkeun sambungan jack headphone tina telepon pinterna, éta perusahaan ageung mimiti anu milih ngaleungitkeun. Saeutik demi saeutik beuki loba pabrik anu milih ngalakukeun tanpa jack ieu, jack anu dicegah telepon pinter tina janten ipis salian ti nempatan bagian anu penting pisan dina alat.

Téknologi anu urang mendakan di jero telepon pinter ayeuna nawiskeun kami seueur seueur komponén anu ngagunakeun liang dina alat sareng jack dina taun-taun ayeuna janten masalah luar angkasa. Microsoft parantos ngajukeun patén kalayan nunjukkeun yén sanaos trend pabrikna, kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun nuluykeun kaasup jack.

Patén Microsoft nunjukkeun urang jack anu ngagedekeun ukuranana berkat mémbran fléksibel anu disumputkeun, mémbran anu ngagedekeun ukuran na nalika urang ngalebetkeun colokan na. Gagasan mémbran ieu upami tempatna dina salah sahiji sisi terminal atanapi di tukang atanapi hareup, Nyiptakeun sajenis punuk sapertos kaméra anu ayeuna nawiskeun sajumlah ageung telepon.

Anu jelas nyaéta lamun Microsoft ngaluncurkeun ideu ieu sateuacanna, sigana aya sababaraha pabrik anu sanés bakal nampi éta, atanapi henteu. Tapi sakumaha téknologi na kasadaran anu industri parantos ngajantenkeun pangguna, pikahareupeun nyaéta headphone Bluetooth nirkabel atanapi, gagal éta, headphone kabel, upami urang hoyong kualitas anu langkung luhur, kalayan sambungan USB-C atanapi kilat upami urang nyarioskeun perkawis alat Apple.

Ayeuna di pasar urang parantos tiasa mendakan pabrik anu bénten-bénten anu nawiskeun kami solusi dina dua arah, sanaos kanyataanna pabrik anu milih ngaleungitkeun sambungan jack, teraskeun maturan adaptor pikeun neraskeun ngagunakeun headphone tradisional kalayan konéksi jack.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.