Microsoft nambihan modél Laptop Surface anu langkung mirah langkung énggal

Laptop Surface pangmurahna

Tanpa diragukeun, Microsoft asup kana sektor perangkat keras sareng produk na nyalira. Anjeunna ngarévolusi pasar sareng konvérsi Surface na teu lami saatos anjeunna ngareuwaskeun kami ku laptop anu biasa, Microsoft Surface Laptop. Mangrupikeun tim anu tiasa dipésér dina konfigurasi anu sanés. Nanging, harga anu dimimitianna henteu cocog pikeun sadaya kantong. Nanging, katingalina yén Microsoft ngamimitian ngajual modél anu langkung dasar - sareng meujeuhna - di Amérika Serikat.

Harga anu mana Kami tiasa mendakan Surface Laptop ieu di Spanyol mimitian ti 1.149 euro. Konfigurasi standar mangrupikeun prosésor Intel Core i5, kalayan 4 GB RAM sareng rohangan panyimpenan 128 GB dina format SSD. Ayeuna, di Amérika Serikat, anu hargana mimitian ti $ 999, turun janten $ 799 dimana urang tiasa kéngingkeun modél anu langkung dasar.

Modél dasar Laptop permukaan di Amérika Serikat

Upami urang bet dina input Surface Laptop ieu, urang bakal milih tim anu bet dina prosésor Intel Core m3, kalayan 4 GB RAM sareng 128 GB dina disk SSD. Ogé, konfigurasi ieu ngan ukur aya dina tempat teduh platinum, sedengkeun konfigurasi sésana tiasa dipendakan dina tilu warna deui: burgundy beureum, kobalt biru atanapi grafit.

Upami modél ieu diperpanjang ka pasar sanés, tiasa pisan urang nyanghareupan Laptop Surface anu ragrag sahandapeun 1.000 euro. Leres, urang bakal nyanghareupan versi anu fokus pisan kana padamelan enteng: navigasi, email, otomatisasi kantor, putereun pidéo, sareng anu paling penting, seueur portabilitas kalayan otonomi anu saé. Émut yén finish laptop ieu lumayan bayaran: Ngagabungkeun chassis logam sareng keyboard Alcantara-réngsé. Layar na multi-touch sareng sistem operasi na nyaéta Windows 10 S. Dina waktos ayeuna Microsoft henteu ngomentaran nanaon tentang tiasa kéngingkeun konfigurasi anyar ieu di luar Amérika Serikat. Urang bakal ningali naon langkah perusahaan dina sababaraha bulan ka payun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.