Microsoft sacara resmi negeskeun yén éta lirén ngajual Band 2

Microsoft

La ngelingan tina Microsoft Band 2 Éta mangrupikeun gosip anu parantos beredar dina jaringan jaringan sababaraha dinten ayeuna, tapi sababaraha jam ka pengker Microsoft parantos ngajantenkeun resmi. Perusahaan anu ngajalankeun Satya Nadella parantos mutuskeun pikeun miceun anduk sareng mundur tina pasar rumit anu tiasa dianggo ku alatna, anu ngahudangkeun minat pisan dina diluncurkeunana, tapi anu saatosna henteu kantos ngahontal hasil anu diarepkeun.

Microsoft parantos lirén ngajual Band 2 na sareng ogé ngaluarkeun tilas tina toko resmi na. Salaku tambahan, éta ogé parantos ngaleungitkeun SDK (Software Development Kit) pikeun pangembang, janten teu mungkin deui, contona, pikeun ngembangkeun aplikasi pikeun alat ieu.

Anu paling panasaran nyaéta yén sigana Redmond nyobian nyumputkeun kaputusan akhirna pikeun ninggali proyék Microsoft Band dina pandangan sababaraha koméntar.

Kami parantos nyéépkeun inventaris Band 2 sareng teu aya rencana badé ngaleupaskeun Band sanés taun ayeuna.

Kami tetep komitmen pikeun ngadukung palanggan Band 2 kami ngalangkungan Microsoft Store sareng saluran dukungan pelanggan kami sareng bakal neraskeun nanem modal dina platform Microsoft Health, anu kabuka pikeun sadaya mitra perangkat keras sareng aplikasi dina alat Windows, iOS sareng Android.

Dina waktos ayeuna sareng sabab aranjeunna parantos mastikeun aranjeunna moal lirén ngadukung boh Microsoft Band sareng Microsoft Band 2, tapi teu saurang ogé diantara aranjeunna bakal sayogi di pasar ku cara resmi. Ogé ku ieu kuring pikir urang ogé tiasa pamitan kamungkinan Band 3 dileupaskeun.

Naha saur anjeun Microsoft leres, sahenteuna pikeun waktos ayeuna ditilar pasar pamakean?. Béjakeun ka kami pendapat anjeun dina rohangan anu dikhususkeun pikeun koméntar dina tulisan ieu atanapi ngalangkungan jaringan sosial mana waé anu aya.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.