Midas Connect, anu pamungkas dina konéktipitas pikeun mobil anu teu nyambung

Évolusi téknologi dina sektor otomotif hartosna yén modél anu langkung lami ti lima taun tetep tinggaleun jaman dina téknologi upami urang ngabandingkeun aranjeunna sareng pendatang ka pasar. Jumlah pungsionalitas anu tiasa dilakukeun ku modél ieu ningkat sareng diantarana waé geolokasi, telepon darurat atanapi komo aksés internét.

Sistemna Midas Nyambung museurkeun perhatian na kana ngamutahirkeun kendaraan anu teu ngagaduhan gadget téknologi pangénggalna. Hatur nuhun kana nyiptakeun aplikasi mobile ieu, pangguna mobil tiasa terang sacara real waktos, ngalangkungan sistem konéktipitas, data kendaraanna. Ieu sah pikeun langkung ti 85% kendaraan anu didamel ti saprak 2002 berkat alat téknologi sareng aplikasi anu sayogi pikeun ios sareng Android sapinuhna nyambungkeun mobil sareng supirna.

Midas Nyambung nawiskeun ka pangguna sababaraha layanan anu ngajantenkeun nyetir langkung aman sareng langkung intuitif. Salah sahiji anu paling penting nyaéta geolokasi kendaraan sacara real waktos. Pungsi ieu bakal wajib di sadaya kendaraan anyar anu dijual di Uni Éropa dugi ka 2018. Ku éta, dipiharep yén maling mobil bakal dikirangan ogé yén korban jiwa dina kacilakaan bakal turun sacara signifikan. Nanging, modél sateuacan tanggal ieu moal aya sareng Midas Connect mangrupikeun alat anu pangsaéna pikeun demokratisasi konektipitas mobil sanaos sanés generasi anu pang anyarna.

Kalayan Midas Connect, supir tiasa ngabéjaan kulawargana upami anjeun kacilakaan atanapi luntur sahingga integritas anjeun aman. Salaku tambahan, upami kendaraanna dipaling, anu bogana tiasa terang persis dimana ayanaKusabab ku disambungkeun kana telepon sélulér anjeun, anjeun bakal terang kagancangan anjeun beredar sareng upami anjeun ngantunkeun perimeter kaamanan anu parantos anjeun tandana.

Fungsionalitas ieu ogé pohara kapaké pikeun milari kendaraan nalika urang parantos nempatkeun éta di daérah anu urang henteu terang atanapi upami urang ngantunkeun ka barudak urang, sabab urang bakal terang sepanjang waktos dimana aranjeunna sareng perilaku na di tukangeun roda, hatur nuhun kana sistem 'Kontrol Mobil'. Supirna bakal tiasa terang status panto (kabuka atanapi katutup), upami lampu-lampuna tetep hurung atanapi upami batréna leres. Salaku tambahan, anjeun ogé bakal terang tingkat bahan bakar anu anjeun gaduh sareng dimana stasiun jasa anu paling caket kana posisi anjeun pikeun ngeusian bahan bakar.

Midas Connect, teras nyambungkeun kana kendaraan, bakal ngabéjaan pangguna na nalika éta lulus cek pangropéa périodik dianjurkeun ku pabrik. Hatur nuhun kana fungsionalitas ieu, pangguna bakal ningkatkeun ékonomi na sabab kendaraanna bakal dina kaayaan panggunaan anu sampurna sahingga henteu kedah nyanghareupan biaya anu luar biasa kusabab rusakna anu teu disangka-sangka. Salaku tambahan, anjeun bakal salawasna dibéwarakeun ngeunaan sabaraha kilométer anu anjeun ngumbara sareng konsumsi BBM rata-rata sahingga anjeun latihan paling nyetir ékologis anu mungkin, kalayan hemat akibatna.

Kumaha carana masang Midas Connect?

Operasi sareng pamasangan Midas Connect nyaéta saderhana pisan sareng murah. Ngaliwatan jaringan pusat-pusat resmi Midas sareng harga ngan € 59,95 urang tiasa masang alat ieu dina mobil urang. Jang ngalampahkeun ieu, operator anu mumpuni bakal masang alat Xee dina kendaraan urang sareng nyingkronkeunana sareng aplikasi Midas Connect anu sateuacanna kami unduh ngalangkungan App Store atanapi Google Play dina telepon urang.

Sakali sambungan alat sareng telepon sélulér urang kahontal, kami bakal nampi inpormasi anu ditawarkeun Midas Connect pikeun kami teras-terasan. Jasa ieu terus diropéa sareng salaku tambahan, teu aya biaya bulananKu alatan éta, sajaba ti janten nyaman sareng praktis pisan, éta ekonomis pikeun pangguna.

Unduh aplikasi Midas Connect kanggo ios sareng Android

Midas Connect (Tumbu AppStore)
Midas Nyambungbebas
Midas Nyambung
Midas Nyambung
harga: bebas

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.