Mindahkeun file antara iPhone sareng Android langkung gampil nganggo SnapDrop

 

Logo Snapdrop

Upami anjeun terang Iphone anjeun ogé bakal terang AirDrop, sistem asli pikeun ngabagi sadaya jinis file antara alat apel sacara nirkabelSanaos metode ieu henteu tiasa dianggo upami anu urang pikahoyong nyaéta ngabagi file sareng Windows PC urang, tablet atanapi Android Smartphone, kedah angkat ka cara anu sanés sapertos email atanapi unggah kontén dina awan teras unduh dina platform anu sanés.

Aya alternatif tanpa wates disebut snapdrop sareng éta cocog sareng alat naon waé anu ngagaduhan panyungsi internét internal sareng konéksi Wi-Fi, didieu urang ngajelaskeun kumaha ngalaksanakeunana undak-usuk.

Aya sababaraha rupa cara sareng cara pikeun unggah atanapi ngabagi file ngalangkungan internét, sababaraha diantarana kalebet jasa cloud sapertos Microsoft's Onedrive, Google's Drive, Dropbox atanapi Amazon sorangan upami anjeun anggota Perdana tina platform na atanapi metode sapertos Telegram atanapi WhatsApp. Upami anjeun gaduh iPhone hal-hal disederhanakeun pisan ku AirDrop, téknologi proprietari ti Apple anu ngalirkeun file sacara nirkabel antara alat Apple. Ide na nyaéta ngirim file nganggo sambungan nirkabel anu sami, supados file-file ieu henteu ngalangkungan Internet tapi buka tina alat ka alat ngalangkungan router na.

Iphone sareng macbook

AirDrop parantos janten salah sahiji aplikasi anu paling populer di kalangan pangguna apel. Upami anjeun parantos ngalih kana Android atanapi hoyong alternatif Dina Android anu sepi, aya tiruan anu dikembangkeun pikeun ngajantenkeun hirup langkung gampang pikeun urang henteu paduli platform atanapi alat anu dipiboga, sareng ku cara ieu urang tiasa mindahkeun file kami dina jarak anu pondok kalayan gampang. éta snapdrop jasa online gratis anu henteu meryogikeun pamasangan nanaon.

Sederhana, Gratis sareng tanpa aya jinis pendaptaran

Lembar data Snapdrop

Diideuan ku Apple Airdrop Snapdrop ngagunakeun sababaraha téknologi akrab pikeun ngahontal tujuan ieu: HTML5, ES6, CSS3, WebRTC, Sockets Wéb, sareng NodeJS (HTML sareng CSS mangrupikeun téknologi anu dumasarkeun halaman wéb ayeuna). Jasa ieu ngalir langsung tina panyungsi internét kami, cocog sareng browser anu modéren, boh desktop (Windows, Mac, Linux) sareng alat sélulér (Android, iOS).

iPhone sareng OnePlus

ES6 nyaéta nami anu ditampi JavaScript, basa pamrograman, sapertos HTML sareng CSS, anu manjangan fungsi halaman wéb. Di sisi anu sanésna WebRTC Mangrupikeun téknologi open source anu dirancang pikeun tukeur data ngalangkungan P2P. Kagunaanna dilarapkeun pikeun nelepon sora, nelepon video atanapi ngirim file.

Sacara standar éta nganggo WebRTC pikeun ngabagi file, sareng dina kasus panyungsi anu teu didukung sapertos Safari atanapi Internet Explorer, anggo Sockets Wéb.

Transfer File

Operasi na snapdrop Éta saderhana pisan, kami muka pangotéktak wéb dina dua alat anu badé kami anggo, hiji kanggo ngirim sareng hiji kanggo nampi, operasi na sami dina dua arah.

Kadua alat kedah disambungkeun kana sambungan Wi-Fi anu samiMaka urang bakal ningali dina unggal peramban alat anu sanés kalayan nami sistem operasi sareng browser. Urang kedah waé pilih alat éta sareng pilih file mana anu bakal dikirim: dokumén, pidéo, audio, gambar ... Naon anu anjeun pikahoyong sareng ukuran anu anjeun pikahoyong.

Potret layar Snapdrop

Salian ti ngirim sareng nampi file, Snapdrop ogé matak ngamudahkeun pikeun ngirim sareng nampi pesen. Éta sanés pungsional pisan kusabab jasa ieu nyobian dibagi sareng alat anu caket. Tapi pilihanna aya, urang ngan ukur kedah pencét sareng tahan kana alat sanésna sareng éta bakal ngantep kami ngirim pesen anu singget.

Laju mindahkeun bakal gumantung kana jarakna alat sareng router sareng bandwidth anu disambungkeun, Snapdrop gratis, euweuh pendaptaran diperyogikeun, éta henteu nyimpen file dina sérver naon waé, aplikasi anu énkripsi sareng teu aya wates kapasitas atanapi ukuran file anu dibagikeun. Dina pamanggih kuring éta sistem anu cukup stabil sareng tiasa diaksés, bahkan langkung seueur tibatan seueur aplikasi anu didaptarkeun pikeun panggunaan éta.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)