TicWatch Pro 3 Ultra LTE ku Mobvoi, analisa jero

Jam tangan pinter parantos janten aksésori anu langkung umum, sanaos awalna sesah kusabab keterbatasan ciri téknisna, tambihan panganyarna tina merek bergengsi parantos ngajantenkeun jam tangan pinter janten pilihan anu nyata sareng unggal waktos, paling umum pikeun kalolobaan pangguna.

Kami nganalisa langkung jero ngeunaan Mobvoi TicWatch Pro 3 Ultra LTE énggal, jam tangan pinter anu lengkep sareng sadaya fitur anu tiasa dipiharep tina éta. Panggihan sareng kami tambahan panganyarna ieu ka pasar ku Mobvoi.

Desain: Rupa tradisional sareng kualitas Mobvoi

Perusahaan asal Asia parantos ngadamel alat-alat ieu sababaraha taun ayeuna sareng Kinérja anu dihontal henteu ku kabeneran. Sacara umum, éta bets on lalawanan, durability sarta assembly alus dina wearables na guna ngayakinkeun nasabah yén maranéhna geus nyieun beuli alus dina watesan nilai duit, TicWatch Pro 3 Ultra LTE ieu sigana sanés pengecualian. Kami disanghareupan ku alat kalayan dial buleud, dinobatkeun ku chronograph sareng dua tombol tetep dina bezel katuhu jam tangan. Ieu mangrupikeun alat anu pikeun hargana parantos ngajantenkeun urang ngaduga kualitasna.

Bagian tukang nyaéta pikeun port ngecas magnetized maké pin tradisional, sénsor arloji dedicated sarta adapters tali. Urang ulah sono kasempetan pikeun disebutkeun yen kombinasi bahan dimaksudkeun pikeun ngahontal hiji Militér-grade 810G shock, cai jeung sertifikasi panyalindungan cuaca, janten urang teu kedah ngagaduhan masalah sareng panggunaan sapopoé, ieu mangrupikeun jam tangan anu tahan pisan.

  • Dimensi: X x 47 48 12,3 mm
  • beurat: 41 gram
  • Bahan: palastik jeung logam
  • Sertifikasi: IP68 jeung MIL-STD-810G

Éta héran pikeun lightness na, saprak arloji dijieun ampir sakabéhna tina plastik matte, nu bakal nyadiakeun résistansi sanajan kanyataan yén, sakumaha geus kami ngomong, Éta gaduh bezel luhur dina bentuk chronograph anu didamel tina logam. Tali anu kalebet sareng alatna gaduh kulit coklat di luar sareng jinis palapis silikon di jero, kombinasi anu pikaresepeun anu urang resep pisan pikeun versatility na. Kusabab ukuran sareng mékanisme adaptor tali, urang bakal tiasa ngalebetkeun sagala jinis tali universal anu dipikahoyong.

Ciri téknis

Ieu kudu dicatet yén ieu arloji nu boga versi panganyarna tina wear OS, Sistem Operasi nu Google nyadiakeun keur wearables jeung nu beuki loba merek tohan guna ngahijikeun kamungkinan aranjeunna nawiskeun pamaké sarta, luhureun sakabeh, nyieun hiji katalog hade aplikasi nu mere harti ka alat jeung ciri ieu. Tapi interior na imah leuwih loba kejutan.

Pikeun ngamimitian milih prosésor Snapdragon Wear 4100+ ti Qualcomm, bet pikeun smartwatches ti produsén processor pang populerna, kalawan kinerja kabuktian jeung nu bisa ditempo dina kinerja tugas tina nonton sorangan, nu geus ditawarkeun kami speed na fluidity dina bagian sarua.

Tungtungna, urang bakal gaduh 1GB RAM, sacara teknis cukup pikeun pagelaran sareng tungtutan alat anu gaduh ciri ieu, sareng leres, ngan ukur 8GB mémori panyimpen. internal boh pikeun aplikasi sareng pikeun tugas-tugas sanés anu kami diidinan pikeun nyimpen musik offline tina aplikasi streaming, jam tangan atanapi jinis eusi anu sanés. Entong hilap, kumaha ogé, sahenteuna 3,6GB tina panyimpenan internal 8GB parantos dijajah sacara asli.

dina tingkat operasi urang moal ngan ukur gaduh spiker pikeun baranahan eusi sareng bewara, tapi ogé mikropon, Sareng memang, sakumaha anu anjeun tiasa bayangkeun, anjeun bakal tiasa nelepon sareng nampi telepon langsung tina jam tangan, janten rasa khusus upami urang tumut kana akun yén dina tingkat konektipitas urang gaduh ciri téknis anu dipikabutuh pikeun éta.

Vérsi anu dianalisis ieu ngagaduhan konektipitas nirkabel 4G/LTE, sanaos ayeuna éta ngan cocog sareng Vodafone OneNumber sareng Orange eSIM eSIMs, ku kituna saprak urang gaduh O2 kami henteu acan tiasa pariksa lingkup sareng palaksanaan konektipitas 4G na. Leres, kami parantos mastikeun operasi anu leres tina alternatif konektipitas nirkabel anjeun anu sanés, nyaéta, WiFi 802.11b/g/n, meulah NFC anu bakal ngawula ka urang pikeun konfigurasi sarta tangtu pikeun pangmayaran, kitu ogé Bluetooth 5.0. Upami anjeun henteu hoyong atanapi henteu resep téknologi 4G dina jinis alat ieu, dina harga anu rada handap anjeun tiasa mésér versi anu ngabebaskeun anjeun tina fungsi ieu.

Sadaya sensor, sadaya fitur

Ticwatch Pro 3 Ultra ieu ngagaduhan sénsor anu diperyogikeun sareng hadir dina jam tangan rentang panganyarna supados urang tiasa ngawaskeun kaséhatan urang, latihan sareng tangtosna dinten-dinten. Dina sakabéh éta kami geus dilumangsungkeun runtuyan cék ngaliwatan latihan, ngagunakeun well-dipikawanoh Apple Watch salaku titik rujukan, tanpa béda kasohor.

Ieu daptar sensor anu kami gaduh:

  • PPG sensor denyut jantung
  • SpO2 sénsor jenuh oksigén getih
  • Gyroscope
  • Barometer
  • Kompas
  • GPS

Otonomi alus sarta dua layar

Sanaos sigana henteu kitu kusabab desainna, kanyataanana nyaéta Ticwatch Pro 3 Ultra ieu ngagaduhan dua layar, AMOLED 1,4 inci anyar kalayan resolusi 454 × 454 piksel pikeun 326 piksel per inci, jeung tumpang tindih FSTN Salawasna Hiji anu nembongkeun kami informasi hideung ngaliwatan LCD matrix pasip, kawas kalkulator atawa jam heubeul. Nalika urang ngaktipkeun "mode penting" tina nonton, layar ieu diaktipkeun, atawa otomatis lamun aya 5% batré ditinggalkeun.

  • Batré 577 mah
  • carjer pin Magnetized (euweuh adaptor kakuatan kaasup) via USB
  • Aplikasi Mobvoi cocog sareng Android sareng ios, ngahiji sareng GoogleFit sareng Kaséhatan.

Ieu rada ngaruksak sudut nempoan layar AMOLED, tapi mangrupa fungsi metot pikeun nalika urang ngalakukeun poé panjang jauh ti imah, contona dina latihan gunung.

Pendapat editor

Versatility hébat OS ngagem ngamungkinkeun urang henteu ngan ukur gaduh sajumlah aplikasi sareng konfigurasi anu teu terbatas pikeun ngawas kaséhatan sareng olahraga, sapertos SaludTic atanapi Google Fit atanapi Tic Health, tapi urang ogé tiasa ngaksés sareng ngonpigurasikeun unggal aplikasi ieu supados nawiskeun. kami informasi dina cara nu bener mangpaat pikeun urang. Jelas urang gaduh ngawaskeun bobo, rute anu dicandak, katalog anu teu kaétang tina latihan anu tos ditangtukeun sareng sesa fungsi dina tingkat béwara, interaksi sareng inpormasi anu tiasa dipiharep tina jam tangan pinter anu gaduh ciri ieu.

Konflik asalna dina harga, dimana urang manggihan versi ieu kalawan LTE pikeun € 365 (€ 299 pikeun versi tanpa LTE) anu saingan langsung dina katalog ékonomi jeung alternatif ti Huawei, Samsung komo Apple. Sanaos nawiskeun résistansi sareng versatilitas anu langkung ageung, éta nempatkeun pangguna dina persimpangan jalan sabab hargana henteu menonjol.

TicWatch Pro 3 Ultra LTE, analisis jero
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4.5 bentang
359
  • 80%

  • rarancang
    Penerbit: 80%
  • layar
    Penerbit: 90%
  • kinerja
    Penerbit: 90%
  • Sénsor
    Penerbit: 95%
  • Otonomi
    Penerbit: 80%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Penerbit: 90%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 85%

Pro sareng kontra

Naros

  • Lalawanan hébat
  • Versatility sareng seueur sensor
  • Desain anu pikaresepeun sareng hardware anu saé kalayan layar ganda na

Kontra

  • Teu nangtung kaluar dina harga
  • Kuring bakal bet on chassis logam

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.