Budak awéwé dilarang tina Facebook kusabab kecanduan kelamin

Facebook

Facebook Dina jaman-jaman ayeuna, éta parantos janten jaringan sosial anu nampung jalma-jalma ti sadaya nagara, tina sagala ras, sareng tangtosna éta nyalindung jalma anu raoseun atanapi henteu langka pisan. Tangtosna, kami parantos terang kumaha "istiméwa" atanapi taliti perusahaan anu dipimilik ku Mark Zuckerberg nyaéta sareng sababaraha pangguna, grup atanapi komunitas.

La carita panasaran yén kami badé ngawartosan salajengna, sareng hatur nuhun anu anjeun bakal ngartos judul anu jauh tina tulisan ieu, éta kajantenan sababaraha waktos ka pengker, tapi masih lucu sareng sakumaha anu urang carioskeun, panasaran.

Pamakéna Laura Michaels, anu dirina sorangan mangrupakeun pecandu séks, mutuskeun pikeun ngagunakeun Facebook pikeun nyoba-nyoba ngarayu sareng hubungan séks kalayan lalaki sagala rupa sareng tanpa kedah angkat dimana-mana pikeun milarian aranjeunna. Pikeun ieu anjeunna nyiptakeun grup anu dibaptis ku nami "Abdi peryogi Seks" anu dina basa Spanyol asalna janten siga "Abdi peryogi séks."

Ka grup ieu anjeunna ngundang sajumlah ageung lalaki kalayan tujuan badé bobo sareng hubungan sareng masing-masing. Éta gancang ngahontal 30 pangguna, tapi henteu lami saatos angka éta kaluar tina kendali. Salaku tambahan, seueur cinta Laura mutuskeun pikeun nyaritakeun ngeunaan petualangan séksual aranjeunna sareng aranjeunna, anu pastina nyababkeun fokus pandangan Facebook kana grup ieu.

Kaputusan jaringan sosial sanés ngan ukur nutup grup "Kuring nedd Sex", tapi ogé ngusir  Laura Michaels ti Facebook, ti ​​mana kami henteu kantos nguping berita deui, atanapi upami anjeunna parantos gaduh profil dina jaringan sosial dimana anjeunna nyumponan kabutuhna sareng dimana anjeunna salah sahiji pangguna munggaran diusir.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

bool (leres)