Momen turunna Bitcoin, waktos investasi?

Saatos sagala pasang surut anu ngiringan kahirupan cryptocurrency sapanjang sajarah na, investor biasa anjeun bakal parantos langkung ti biasa kaayaan anu rada kacau ieu dimana valuasi mata uang éléktronik robih sapeupeuting.

Tapi teu kirang leres ogé éta, pikeun anu sanés, tren ieu teras janten sababaraha alesan naha henteu ngamimitian dagang Bitcoin sareng calo online atanapi dina metode anu sanés.

Sareng nalika éta kajadian tetes tina jenis ieu dina pangajen BTC sareng cryptocurrency anu sanés, seueur anu henteu lirén ningali ieu salaku hiji alesan deui pikeun henteu investasi di éta. Tapi ngan ukur peryogi sakedik ulasan ngeunaan karesepna anyar ieu - ogé sababaraha anu sateuacana - pikeun nempatkeun jinis-jinis kajadian ieu dina kontéks. Ogé pikeun nempo éta, meureun, aranjeunna henteu ngan ukur tiasa janten hal anu umum sahingga teu aya anu kedah mundur, tapi ogé waktos anu saé pikeun investasi.

Salajengna urang bakal marios hal ieu dina akun, enya, yén teu aya waktos anu saé pikeun investasi dina cryptocurrency, tapi ngan ukur hiji cara pikeun ngalakukeunana: kalayan ati-ati, seueur diajar sareng salawasna tumut kana seueur résiko.

Ragrag panganyarna

Ti saprak mimiti Pamulihan harga BTC deui dina Méi 2019 Éta henteu katémbong sakumaha handap nilai salaku koin Satoshi Nakamoto anu nunjukkeun minggu-minggu terakhir ieu. Sakumaha dilaporkeun ku halaman wéb berita finansial Bloomberg, tingkat $ 6.500 per unit anu ditingalikeun Bitcoin dina 16 Désémber mangrupikeun garis dukungan anyar na komo sababaraha ahli ngaku yén harga bisa turun ka $ 4.000.

Numutkeun ka para ahli anu dikutip ku versi online tina médium ieu, karugian dina meunteun cryptocurrency utama tiasa disababkeun ku serangan ku otoritas Cina kana sagala jinis panipuan anu aya hubunganana sareng cryptocurrency, kana ayana konstan maling sareng peretas kriptografi sareng kurangna kapercayaan yén faktor ieu memprovokasi investor ageung. Nanging, sanaos sadayana ieu, tiasa ogé dipikirkeun yén ieu moal janten musim gugur anu terakhir. Kusabab, sigana, bakal aya pamulihan. Sakumaha parantos kajantenan langkung kali.

Conto baheula

Harga harga Bitcoin dugi ka Désémber 2019

Peunteun sajarah Bitcoin — Sareng tina pananganna anu sanés tina cryptocurrency— mangrupikeun pagunungan puncak sareng lebak anu nunjukkeun naon-naon éta umum dina jenis aset ieu. Anu mimiti kakurangan ieu tiasa dipendakan di jaman mimiti Bitcoin, nalika nami ieu tetep henteu hartosna seueur, dina usum panas 2011. Dina waktos éta BTC dihasilkeun langkung ti $ 20 per unit saatos hargana kirang ti dolar sababaraha bulan ka pengker. Nanging, sateuacan ganti taun, cryptocurrency turun deui ka dua dolar.

Deui, usum panas salajengna deui nandaan mimiti puncak. Tina genep dolar dina Juni 2012, Bitcoin ngahontal ngadeukeutan 1.000 dina bulan Nopémber 2013 ... dugi turun dina pertengahan 2015 dugi ka 200 dolar.

Tapi anu pangsaéna henteu acan sumping. Dina awal 2017, unit BTC hargana caket kana $ 1.000. Dina akhir taun anu sami, hargana caket 20.000. Waktos gélo di BTC dimimitian. Sataun sanggeusna murag di handap 3.000. Satengah taun engké éta caket kana 12.000. Tanggal 16 Désémber kuring, deui, di hiji lebak. Di lebak 6.500 éta.

Perspektif

Ditingali sakumaha parantos urang tingali, henteu aya lebak atanapi puncak dina sajarah Bitcoin anu teu tiasa dibalikkeun. The harga turun sareng naék teu disangka-sangka sareng teu aya, atanapi ampir teu aya, tiasa ngantisipasi éta. Janten, naha tiasa disebatkeun yén lebak anyar ieu mangrupikeun waktos anu goréng pikeun nanem modal? Nya, kanyataanna mah henteu. Naha tiasa janten éta, sabab teu aya anu terang yén éta bakal terus murag tanpa wates.

Atanapi meureun, saha anu terang, ayeuna urang aya di titik paling handap di lebak. Sareng sadayana anu tinggal ti ayeuna ayeuna mangrupikeun promosi anu énggal. Urang tingali.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.