Philips Momentum 278M1R, analisis jero

Kalayan épolusi teleworking, dunya streaming sareng khususna midangkeun, pabrikan monitor nawiskeun alternatif anu langkung narik anu ngabantosan pangguna nyusun serbaguna anu saé anu ngabantosan urang ngamangpaatkeun rohangan tanpa kaleungitan fitur anu relevan.

Philips Momentum 278M1R ieu nawiskeun sadaya-dina-hiji anu hadé kalayan kamampuan luar biasa, kamampuan propésional sareng multimédia. Pendakan sareng kami analisis anu jero ngeunaan monitor Philips serbaguna ieu sareng naon anu parantos kaalaman ku panggunaan umum, kami terang yén anjeun moal hoyong sono, upami anjeun milari monitor, anjeun panginten tiasa resep ieu hiji.

Bahan sareng desain

Philips Momentum 278M1R ieu nginum langsung tina "lanceukna" na Philips Momentum 55 inci, janten langkung fokus kana nawiskeun pangalaman pangguna anu spektakuler dina sababaraha aspek, salah sahijina desain. Kualitas ngawangunna saé saé, tandatangan umum dina produk Philips, dina gilirannana ngabantah desain jinis "gim" agrésif, hal anu diapresiasi ogé tiasa nempatkeunana dina naon anu bakal dijantenkeun studi atanapi stasiun kerja. Desainna disaring sareng elegan, nyumputkeun ciri na dina kulit domba anu nyata.

Duanana bezel luhur na sisina "diminimalkeun" sakitar dalapan milimeter, sagalana tetep pikeun bagian handap. Lampu listrik LED di belah katuhu handap sareng Ambiglow na anu ngurilingan bagian tukang alat, dimana duanana konéktipitas sareng kolom pangrojongna. Kolom ieu ngagaduhan sistem pamasangan "klik" anu gampang, sabab biasana kajadian dina produk Philips menengah sareng kelas luhur ieu, sareng éta mangrupikeun hal anu urang hargaan pisan, tiasa dilakukeun tanpa sagala jinis alat pikeun majelis munggaran.

Dina tingkat desain, ieu Moméntum Philips 278M1R Éta menonjol pikeun kualitas pangwangunan, desain industri anu cukup elegan sareng pikaresepeun sareng LED tukang anu keuna.

Karakteristik téknis panel

Urang mimitian ti panel tina 27 inci anu ngagaduhan résolusi 4K UHD 3840 x 2160 piksel kalayan hubungan tina aspék anu cukup tradisional tina 16: 9 sareng kasaluyuan HDR. Resolusi ieu nawiskeun kami kapadetan piksel tina 163 DPI sareng titik piksel ngan 0,155 x 0,155 milimeter, hal anu kedah diémutan. Kami nyandak kendi mimiti cai tiis nganggo cangkir soda sareng pembaruan panel, anu dilabuhkeun dina 60 Hz. 

Kami gaduh lampu latar LED 350 cd / m2 anu menarik, Kusabab sakumaha atra, urang damel dina panel LCD IPS. Kami gaduh kontras 1000: 1 sareng ieu ngamungkinkeun urang babarengan ngaraosan 91% tina kisaran NTSC, 105% kisaran sRGB, sareng 89% standar Adobe RGB, janten urang tiasa nganggap éta cocog pikeun éditan poto dumasar kana tés urang. Éta leres pikeun warna, sareng urang tetep caket kana suhu warna idéal 6500K anu ngahasilkeun gambar anu jelas sareng alami, kecuali panginten dina warna beureum, dimana monitor Philips condong jenuh. Upami teu kitu urang gaduh warna anu cukup homogen anu sigana alami sareng pikaresepeun pikeun dianggo sareng kanggo muter. Anjeun tiasa ngagaleuhna dina harga anu pangsaéna di Amazon, tong luput kasempetan ieu.

Konéktipitas sareng HDR

Philips Momentum 278M1R ieu ampir teu aya nanaon, janten hayu urang mimitian ku naon Kuring parantos langsung lasut sambungan USB-C. Sanaos leres yén téknologi ieu henteu acan terang-terimang dilaksanakeun di lingkungan propésional, pangguna Apple bakal ngahargaan éta. Kadua, Kami teraskeun sareng seueur pisan kemungkinan, anu pangsaéna di pasar sabab kuring tiasa niténan:

  • 1x 3,5mm kaluaran headphone Jack
  • 2xHDMI 2.0
  • 1x Port Témbongkeun 1.4
  • 1x USB-B Hulu (pikeun asesoris sareng PC)
  • 4x USB 3.2 Hilir pikeun nyambungkeun périferal (kalebet BC 1.2 muatan gancang)

Daptar palabuhan anu teu kaétung ieu bakal ngamungkinkeun urang dilakukeun tanpa HUBs upami urang ngamangpaatkeun port USB-B na, hal anu di monitor Philips sanés dilakukeun liwat port USB-C. Éta dianggo pikeun kibor, beurit sareng seueur deui, hal anu sigana mah saé pisan.

Sedengkeun pikeun HDR, kami disahkeun HDR400, urang tumut kana akun yén kami henteu gaduh kacaangan atanapi cahaya zonal anu hébat, janten HDR ngalakukeun anu pangsaéna. Éta ngagaduhan Gamut Wide Gamut maka kisaran warna na cukup lega di daérah anu poék. Kacaangan anu wajar sareng umumna masihan kami hasil anu saé.

Pangalaman sora sareng multimédia

Philips Momentum 278M1R ieu ngagaduhan dua spéker handap-terintegrasi lengkep sareng perkiraan kakuatan 5W kanggo masing-masing. Kanyataanna nyaéta ku ampir total henteuna bass, éta nawiskeun kami pangalaman di luhur rata-rata. Nanging, kuring masih nyarankeun soundbar anu saé sapertos Sonos Beam salaku perusahaan anu saé pikeun jenis alat ieu. Aranjeunna ngatur pikeun ngeusian pangalaman urang upami urang henteu nungtut pisan sareng aranjeunna ngajauhkeun kami tina jalan anu cukup. Dina tiori, Éta spéker anu disertifikasi DTS Sora.

Ngeunaan pangalaman pangguna, kuring kedah nyatakeun yén kuring sorangan penggemar kalibrasi pabrik monitor Philips, sigana wajar sareng serbaguna. Kami parantos ngamangpaatkeun fitur-fiturna ku PlayStation 5 sareng dina cara anu sami kami parantos damel sareng Apple MacBook Pro, sareng éta parantos kaeusi boh pikeun édisi fotografi sareng pikeun gim pidéo. Kami gaduh modeu Smart-Gambar kalayan prasetél pikeun tiap fungsionalitas, ogé téknologi gaya FlickerFree anu ditambih. Jelas milikna ngan ukur 4 ms imputlag (GtG) aranjeunna ngamungkinkeun urang pikeun resep némbak moto sareng gim pidéo sanés. Leres leres, éta 60 Hz meureun aranjeunna ragrag pondok pikeun pamaén paling nuntut.

Pangalaman 22 RGB LED na di tukangeun pigura anu dibaptis ku Philips salaku Ambiglow spektakuler, éta nyiptakeun sensasi perendaman anu katingali pisan, sareng naha henteu nyebatkeun éta, éta ngan saukur «pikaresepeun» di kantor / kamar kami, sadayana henteu nganggo perangkat lunak éksternal .

Pendapat editor

Kami nyanghareupan monitor anu serbaguna pisan, pilihan anu saé pikeun anu diajar / damel dina posisi anu sami dimana aranjeunna nyéépkeun waktos anu senang, éta ngamungkinkeun urang ngaoptimalkeun rohangan tanpa kaleungitan fungsi tunggal, kalayan segel garansi Philips. Harga, sakitar 400 euro gumantung kana titik penjualan, kalayan pangiriman gratis di Amazon.

Moméntum 278M1R
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4.5 bentang
414,00
  • 80%

  • Moméntum 278M1R
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • rarancang
    Penerbit: 95%
  • Kualitas panel
    Penerbit: 90%
  • fungsi
    Penerbit: 90%
  • Conectividad
    Penerbit: 85%
  • kasaluyuan
    Penerbit: 90%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Penerbit: 85%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 80%

Pro sareng kontra

Naros

  • Ramping, desain anu diwangun saé
  • Pilihan lega palabuhan sareng konektipitas
  • Kalayan Ambiglow anjeun nyimpen strip LED
  • Pisan panel saé kalayan fungsi sareng setelan anu saé

Kontra

  • Tanpa USBC
  • Kuring sono rada langkung caang dina kisaran harga ieu
 

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.