Moshi Otto Q + Vortex 2: Carjer Wireless panggancangna

Usum panas parantos aya ayeuna sareng waktuna mimitian mikirkeun ngeunaan liburan, janten anu paling saé nyaéta kami pastikeun kami ngagaduhan sadayana aksésoris kami siap dilebet dina koper urang. Carjer nirkabel parantos janten produk anu ampir diperyogikeun dibéré kanyamanan sareng desainna, sareng éta sababna urang gaduh dina tabel analisis kami Moshi's Otto Q, anu disebut 'carjer nirkabel panggancangna sadunya, sareng kami ogé nunjukkeun headphone Vortex 2, Hi-Fi anu anyar. Panasaran, aranjeunna sanés headset Bluetooth, tapi di dieu kami henteu hoyong ngantepkeun saha waé anu kaluar.

Salaku ampir sok, kuring nyandak kasempetan pikeun ngingetan yén di luhur anjeun gaduh pidéo na anjeun bakal tiasa ningali boh unboxing sareng operasina dina gambar, Janten anjeun tiasa ngamangpaatkeun sareng ngalanggan saluran YouTube kami atanapi ningali kana hal-hal anu parantos kami terbitkeun sateuacanna, anjeun pasti bakal mendakan hal anu anjeun resep sahingga anjeun tiasa ngabantosan komunitas Aktualidad Gadget pikeun terus tumuh.

Moshi Otto Q - Anu panggancangna dina pasaran

Desain Otto Q ieu lumayan klasik, urang nyarioskeun carjer Qi bunderan anu khas, diwangun dina plastik kanggo sasisna, tékstil di beulah luhur sareng bunderan silikon sanés slip-slip anu ngajantenkeun mobile urang tetep napel, hal nandakeun kualitas instan. Di hareupna kami gaduh status ngecas LED, ogé di tukangna kami gaduh port USB-C anu mana kami tiasa nyambungkeun carjer kana catu daya, anu urang nganggo kasempetan kanggo masihan koméntar, henteu kalebetkeun kana iket. Penting pikeun disebatkeun, kusabab pikeun ngamangpaatkeun "kagancangan" na urang kedah nambihan adaptor anu ngadukung kakuatan ngecas anu sanggup ditawarkeun ku Otto Q.

Majalah Mac & I dina tés na netepkeun yén éta mangrupikeun carjer panggancangna di dunya, éta mangrupikeun carjer anu ngagaduhan standar Qi sareng kakuatan muatkeun dugi ka 10W. Konstruksi anu saé na nyegah hawa anu panas teuing sareng ngajantenkeun beban numutkeun standar anu dijelaskeun. Kami parantos ngalaksanakeun tés sareng Huawei P40 Pro sareng nganggo iPhone X, nyambungkeun Otto Q ka carjer 30W, kéngingkeun hasil anu parantos ditangtoskeun. Carger Moshi ieu cocog sareng telepon pinter boh headphone TWS anu has dina gaya Huawei FreeBuds 3, anu operasina kami parantos diverifikasi sampurna. » /]

Pikeun bagian na, éta ngagaduhan deteksi obyék asing anu tiasa ngaganggu ngecas alat sareng ngajamin kasalametan. Sakumaha urang parantos nyarios, hatur nuhun kana sistem anu dipaténkeun na Rewind C urang gaduh kakuatan maksimum 10W tanpa overheating, ieu ogé ngabantosan urang pikeun ngeusi batre alat urang tanpa kedah miceun kasus, sareng muatanana bakal réngsé bahkan kalayan leungeun baju nepi ka 5mm kandel, kami henteu mendakan masalah dina kasus resmi Apple sareng Huawei. Heatsink anu kalebetna ngajaga kakuatan ngecas 10W stabil, ieu kauntungan na nalika janten carjer gancang pisan.

Moshi Vortex 2 - Sora kasatiaan luhur

Jarang nyarios ngeunaan headphone kabel dina jaman ayeuna, ulasan sora pangénggalna anu kami laksanakeun sadayana fokus kana fitur nirkabel tina sagala rupa. Balik kana méja resensi headphone kabel 3,5mm kabel pikeun ningali naha jimat sababaraha pangguna pikeun sora kualitas luhur liwat kabel analog leres-leres leres. Headphone ieu ngaleupaskeun sensasi 'premium' langsung tina kotak.

Éta didamel sapinuhna tina waja, numutkeun ka Moshi aranjeunna ngalakukeun éta pikeun nyegah geter sabisa-bisa sahingga nawiskeun sora kasatiaan anu luhur tanpa kokotor. Maka dina tés urang kami parantos mendakan bass anu rada ditingkatkeun, dina tiori berkat supir neodymium definisi tinggi kalayan jarak anu diperpanjang (10Hz-20kHz / -10dB @ 1kHz). Tingkat luhurna ogé langkung jelas, sareng kanyataanna dina panggunaan praktis nyaéta yén aranjeunna tiasa didangu pisan dina sagala rentang volume anu urang tiasa uji. 

  • Impedansi: 16 ohm
  • Sensitipitas: 103 db
  • XR8 Neodymium Drivers
  • Kaasup: 3 sét bantalan ceuli silikon, 1 sét mémori ceuli busa mémori
  • Mésér Otto Q di MACNIFICOS

Hiji titik anu nangtukeun ogé isolasi. Kami difokuskeun "bantalan" silikon, aranjeunna ngagaduhan bagian silikon anu langkung ketat, Sakumaha kajadian contona dina AirPods Pro, anu dirancang pikeun asup kana ceuli kalayan langkung gampang sahingga nyiptakeun jenis pangaruh kosong anu bakal ngasingkeun urang ti luar. Hasilna alus teuing, janten earbuds kami mendakan insulasi luar hese dipanggihan dina produk anu sanés. Urang ogé gaduh bantalan busa mémori anu kuring nyarankeun langkung seueur contona pikeun olahraga. Naon waé anu anjeun anggo, dina tés urang kami parantos mendakan yén éta henteu turun sacara rutin.

Akhirna urang ngagaduhan tombol kontrol anu ngamungkinkeun kami pikeun berinteraksi sareng eusi multimédia ogé waleran sareng waleran nelepon berkat mikropon na. Titik anu disorot dina kaseueuran produk ieu nyaéta kualitas mikropon, dina video kami anjeun tiasa ningali kumaha éta néwak sora na jelas sareng singket, janten ngawalon telepon moal janten masalah, kusabab kurang terang kumaha polahna lingkungan ribut.

  • Hiji sentuhan: Reureuh / Puter
  • Dua sentuhan: Lagu salajengna
  • Pencét panjang: Nyungkeun Siri / Asisten Google

Pendapat editor

Sedengkeun pikeun Moshi's Otto Q, kami mendakan carjer nirkabel standar Qi kalayan performa anu spektakuler. Pribadi, kuring salah sahiji jalma anu henteu nyarankeun angkat ka pabrik anu teu dikenal upami urang nyarioskeun ngeunaan pangisi daya nirkabel, sabab urang tiasa ngarugikeun batréna tanpa perlindungan anu saé. Otto Q janji sareng minuhan ciri-cirina, kalayan harga dina naon anu kahartos di pasar pikeun carjer kualitas luhur, tanpa ragu produk anu disarankeun anu anjeun tiasa ngagaleuh tina 45 euro dina Amazon (Tautan).

Sedengkeun pikeun headphone Vortex 2, kami gaduh sistem kabel anu ngawatesan anjeun dina sababaraha aspek, tapi éta diposisikan salaku premium sareng alternatif anu pikaresepeun pikeun anu milari sora anu saé sareng hoyong tetep kaiket sareng Jack 3,5mm. Anjeun tiasa mésér éta tina 65 euro dina halaman wéb aranjeunna

oto Q
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4.5 bentang
39 a 50
  • 80%

  • oto Q
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • rarancang
    Penerbit: 90%
  • kinerja
    Penerbit: 90%
  • Kulkas
    Penerbit: 80%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Penerbit: 80%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 85%

Naros

  • Bahan sareng desain
  • Kualitas muatan sareng kakuatan
  • Kasaluyuan sareng pendinginan

Kontra

  • Bisa kalebet adaptor jaringan
 

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.