Moto G Amazon moal ngagaduhan bootloader anu teu dikonci numutkeun Motorola

Motorola

Dinten kapengker urang terang ngeunaan prakarsa anyar ku Amazon dimana éta nawiskeun ponsel terkenal ti mérek sanés anu sanés Amazon di turunkeun harga salaku tukeran pikeun iklan dina alat.

Mobil anu pangpayunna ngagabung sareng program ieu nyaéta Moto G anyar, ponsel jarak menengah anu ditawarkeun kirang ti $ 200. Tétéla seueur pangguna parantos milih kanggo mésér hapé ieu teras ngarobihna sesuai ka karesepna, tapi hanjakalna aranjeunna moal tiasa ngalakukeun éta, sahenteuna sah.
ti halaman resmi Motorola parantos dilaporkeun ka Moto G Amazon moal ngagaduhan bootloader kabuka ogé teu tiasa dibuka janten teu aya pangguna anu tiasa masang ROM khusus atanapi ngahapus pariwara anu alatna bawaan.

Bootloader tina Amazon Moto G bakal ditutup sanaos tiasa dibuka sacara teu resmi

Kabeneran aya yén Motorola mangrupikeun salah sahiji perusahaan anu mimiti nawiskeun terminal kabuka sapinuhna sareng tanpa ngarobih harga pikeun étaTapi nalika héndsétna dibawa ka perusahaan télékomunikasi atanapi perusahaan kalayan diskon, terminal biasana cukup diwatesan. Kasus Amazon sanés anu munggaran kumargi Verizon sareng AT&T ngalakukeun hal anu sami sareng modélna sareng aranjeunna sanés ngan ukur hiji-hijina.

Kamungkinan seueur pangguna ambek kumargi maksadna hoyong kéngingkeun terminal ieu ku harga anu langkung handap tina biasana teras masang rom anu langkung gratis sareng kirang pariwara. Tapi, hanjakalna, ieu moal tiasa dilakukeun, kecuali upami anjeun hoyong kaleungitan garansi.

Masih, Moto G anyar ti Amazon sareng Motorola masih pikaresepeun, sahenteuna pikeun pangguna anu henteu kaganggu ku iklan Amazon sareng hoyong terminal anu murah tapi henteu kaleungitan manpaat Naha anjeun henteu nyangka?

Videoreview of motoG4

Upami anjeun resep Moto G4, didieu anjeun tiasa ningali analisis pidéo lengkep anu dilakukeun ku kolega Androidsis;


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.