MyKronoz ZeTime mangrupikeun campuran antara jam tangan pinter sareng jam tangan analog

Jam tangan pinter bakal ngagaduhan nonoman kadua taun ayeuna 2017, seueur perusahaan, jam tangan téknologi sareng klasik, anu nyandak kasempetan pikeun ngaluncurkeun modél énggal kalayan tujuan pikeun mélaan Android Wear 2.0, sistem anu sanggup pisan di sababaraha daérah. Jam ieu datang pikeun ngarusak sadaya skéma kami, henteu ngan ukur jam tangan pinter kalayan layar sentuh, ogé sanés jam tangan analog, nyatana, duanana. Hayu urang tingali jam tangan anu aneh ieu anu tiasa narik perhatian anu paling murni, dina waktos anu sasarengan bakal méncrang para anu resep kana téknologi, dina bagian anu sami.

Icing ditunda ku liang anu pas di tengah layar, éta tempat jarumna bakal ayana. Nanging, aspék anu pikaresepeun pisan nyaéta justru jarum bakal dugi ka 30 dinten ngalih. Tangtosna, urang kedah mopohokeun fitur paling pinter dina alat. Éta panasaran ningali kumaha aranjeunna ngalaksanakeun jarum klasik dina layar buleud anu istimewa, kalayan desain anu hébat.

Arloji ieu cocog kalayan alat Android mana waé payun 4.3 Jelly Bean, ogé dina iPhone di luhur ios 8 (kalebet). Kumaha carana upami kitu, versi Bluetooth anu paling kuat, 4.1 BLE, mangrupikeun anu kalebet kana casis anu khas.

Jam ieu, tapi, henteu acan aya di pasar umum. Nyatana bohong aktip dina kampanye crowdfunding, sanaos nunjukkeun kumaha keuna éta, éta bakal langkung jauh tibatan pamundut anjeun. Ku cara kieu, jam tangan hibrida tiasa janten bagian tina pigeulang anjeun. Intina anu sanés nyaéta tali anu universal, nyaéta anjeun tiasa nempatkeun tali naon waé sapertos jam tangan tradisional. Leres, éta henteu ngagaduhan kamampuan téknis anu kaleuleuwihi, sapertos anu diarepkeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.