LG Tone Free HBS-FN7: Pembatalan Noise Aktip sareng Langkung Seueur

Kami balik kana beban ku analisa produk sora, waktos ieu ti perusahaan Koréa Kidul LG anu nembé ngaluncurkeun headphone anu paling anéh dina "pasar" di pasar, anu parantos lami urang uji sareng urang badé ngobrol sareng anjeun panjang-panjang.

Panggihan sareng kami LG Tone Free HBS-FN7, headphone nganggo kasus disinféktan, pembatalan noise sareng kinerja anu héran. Kami bade nyaritakeun naon pangalaman urang dina headphone ieu anu parantos seueur nyarioskeun akhir-akhir ieu sareng kumaha hasilna saatos ngalangkungan tabel analisis urang.

Kali ieu urang nyarioskeun headphone anu aya di luhur piramida headphone TWS kalayan pembatalan noise, pikeun fungsionalitas sareng harga. Éta rada mirip sareng alat anu saéna ti LG sorangan anu henteu acan ngalangkungan tabel analisis urang, bérés dina FN6 sareng anu harga langkung saé tibatan édisi ieu kumargi tempatna aya di 99 euro, kalayan jelas henteuna pembatalan noise aktif. Kami nyarios dina waktos ayeuna ngeunaan LG Tone Free HBS-FN7 (salajengna LG FN7).

Bahan sareng desain

Merkna parantos milih desain sareng manufaktur "premium". Éta mangrupikeun perasaan yén urang gancang gaduh kontak anu munggaran sareng bungkus sareng produk sacara umum. Kami ngagaduhan konstruksi plastik hideung pikeun unit anu parantos kami uji sareng sistem anu nguping dina hal anu ngupingkeun headphone, hal anu penting nalika urang nyarioskeun perkawis alat anu ngagaduhan ANC (Pembatalan Noise Aktip pikeun akronim na dina basa Inggris). Bisi ngecas sapinuhna bunder dina warna anu sami didadarkeun di luhur. Nanging, urang tiasa mésér éta nganggo bodas upami urang hoyong, dua warna ieu janten palet anu sayogi.

  • dimensi de la kotak: X x 54,5 54,5 27,6 mm
  • dimensi tina headphone: X x 16,2 32,7 26,8 mm

Bisi ngecas gaduh LED anu ngaidentipikasi operasi headphone sareng henteu disebatkeun mérekna di luar, aya anu panasaran. Éta tina plastik matte, henteu sapertos headphone nyalira, sareng nolak sidik kalayan leres. Éta kompak sareng pas sampurna dina saku anjeun, ku USB-C dina tonggong tutup sareng tombol singkronisasi di sisi kénca.

Ku cara kieu, urang ngagaduhan detail anu héran yén headphone ngaluarkeun sinar UV dina headphone pikeun ngaleungitkeun baktéri, sistemna LG's UVnano janji bakal ngirangan baktéri ku 99,9% kalayan ngan ukur 10 menit kakeunaan sistem anjeun. Nanging, kami parantos mastikeun yén katerangan UV ieu henteu lumangsung salami 10 menit tapi lumangsung sababaraha detik.

Ciri téknis

Kami nyanghareupan headphone anu gaduh bantalan silikon hypoallergenic sareng résistansi cai kalayan sertifikasi IPX4, janten urang tiasa nganggo éta dina sadidinten dina hal latihan atanapi hujan hampang.

Dina tingkat konéktipitas urang gaduh Bluetooth 5.0, ogé kamungkinan ngaitkeun sareng Android sareng iOS hatur nuhun kana aplikasi LG Tone Free anu tiasa diunduh ku scan kode QR anu kalebet dina kotak. Dina bagian téknis LG nyayogikeun data téknis anu rada saeutik, janten urang kedah langkung fokus kana sensasi anu aranjeunna tinggalkeun ku panggunaan nyalira ngalangkungan tés urang. Aranjeunna gaduh dua mikropon dobel ogé sababaraha alternatip Aktual Noise Cancellation (ANC) yén urang tiasa nyetél ku berinteraksi sareng headphone ngalangkungan panel touch na dimana urang tiasa maénkeun musik atanapi ngajawab telepon.

Otonomi sareng kualitas sora

Bagéan anu kedah diperhatoskeun nyaéta kamungkinan ngalaksanakeun salian ti ngecas USB-C klasik, muatan nirkabel standar Qi ngan ku cara nempatkeun éta dina basis muatan tradisional. Sedengkeun pikeun batréna kami gaduh 55 mAh kanggo unggal earphone sareng kasus 390 mAh. Perusahaan ngajangjikeun kami 7 jam kanggo headphone sareng 14 deui upami urang kalebet kotak ngecas. Dina tés urang kami parantos kéngingkeun sakitar 5h 30m otonomi kalayan pembatalan noise diaktipkeun. Tangtosna, perlu diperhatoskeun pikeun USB-C urang tiasa kéngingkeun muatan sajam panggunaan sakitar lima menit biaya.

  • codec: AAC / SBC

Sedengkeun pikeun sora, LG sakali deui milih Meridian Audio's Digital Signal Processing, tapi, opat modeu pamakean anu aplikasi anjeun ngamungkinkeun kami pikeun nyaluyukeun sora anu cukup kualitasna. Kami parantos nyatet bass tapi éta henteu nutupan sora-sora. Kami henteu ngagaduhan codec aptX Qualcomm, tapi kami henteu terang teuing bédana sareng headphone anu aya. Pangalaman kami parantos nyugemakeun sareng saluyu sareng harga anu kami mayar kanggo produk éta, sanaos panginten henteu dugi ka saingan sapertos AirPods Pro (langkung awis).

Pembatalan noise aktif sareng opini editor

Teguh janji kami yén kami gaduh tilu mikropon pikeun ngabolaykeun sora sanaos aranjeunna ngarujuk ka dua diantarana pikeun paguneman. Dina hal ieu, headphone ngaréspon kalayan hadé kana kinerja anu diperyogikeun pikeun nelepon telepon. JEUNGSora anu dirojong ku diafragma dua lapisan na ngajantenkeun pangalaman lumayan saé yén urang nyarioskeun headphone TWS dina-ceuli. Janten sacara umum sigana urang mendakan produk anu cukup buleud.

Anjeun tiasa kéngingkeun LG Tone Free FN7 ti 178 dina halaman wéb anjeun nyalira atawa komo dina harga anu langkung kalapa ti 120 euro dina Amazon.

Headphone ieu menonjol langkung hideung, kalayan desain anu rada sober sareng elegan, anu bakal janten warna anu kami nyarankeun. Kami arepkeun anjeun resep analisa LG Tone Free FN7 ti perusahaan Koréa Kidul sareng tangtosna kami ngingetan yén anjeun tiasa ngantepkeun kami patarosan ngeunaan éta dina kotak koméntar. Dina cara anu sami, urang ngingetan yén anjeun tiasa ngalanggan saluran YouTube kami dimana kami ninggalkeun seueur eusi anu pikaresepeun anu pastina anjeun moal hoyong sono.

Nada Gratis FN7
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4 bentang
179 a 129
  • 80%

  • Nada Gratis FN7
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir: 27 April 2021
  • rarancang
    Editor: 90%
  • Kualitas audio
    Editor: 75%
  • Conectividad
    Editor: 80%
  • Otonomi
    Editor: 75%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Editor: 80%
  • Kualitas harga
    Editor: 80%

Naros

  • Bahan premium premium sareng desainna
  • ANC sareng otonomi anu saé
  • Aplikasi pendamping

Kontra

  • Sistem gestural saderhana pisan
  • Harga adjustable
 

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.