Ethereum Naon éta sareng kumaha mésér éter?

ethereum

Etherum sanés alternatif saderhana pikeun Bitcoin nyalira, tapi mangrupikeun platform anu ngamangpaatkeun téknologi blockchain (ogé dianggo ku Bitcoin) henteu ngan ukur pikeun nawiskeun metode pamayaran alternatif anu sanés mirip sareng Bitcoin, Éter, tapi mangrupikeun platform pamekaran parangkat lunak anu ngabantosan dina nyiptakeun sistem cryptocurrency anu ngabagi ranté blok, langkung dikenal salaku blockchain, dimana rékaman anu dilebet henteu tiasa diédit atanapi dirobih iraha waé.

Tapi upami naon anu dipikaresep ku anjeun pikeun terang Upami Ethereum mangrupikeun alternatif pikeun Bitcon, jawaban na henteu. Alternatipna pikeun Bitcoin anu ditawarkeun ku Ethereum ka kami disebut éter, platform sajaba ti proyék Ethereum anu kami bakal nyaritakeun sagala hal di handap ieu sahingga anjeun terang kumaha jalan na kumaha mésér Ethereum.

Upami anjeun hoyong mésér Ethereum ayeuna, kéngingkeun $ 10 GRATIS pikeun ngagaleuhna ku ngaklik dieu

Naon ethereum?

Naon ari Ethreum

Sakumaha anu kuring parantos sebatkeun di luhur, Ethereum mangrupikeun proyék anu ngagabungkeun mata uang digital, éter, sapertos Bitcoin, tapi ngamangpaatkeun kemungkinan anu ditawarkeun ku blockchain ka kami, rékaman anu henteu tiasa dirobih sareng yén ti saprak lahirna Ethereum parantos diarahkeun ka kreasi kontrak pinter. Kontrak pinter, sakumaha aturan umum, kalebet operasi kauangan, aranjeunna bertindak sacara transparan pikeun kadua pihak sareng operasina mirip pisan sareng kode pemrograman Upami aranjeunna ngalakukeun éta. Nyaéta, upami ieu kajantenan, anjeun kedah ngalakukeun anu sanés ieu enya atanapi leres.

Kéngingkeun $ 10 GRATIS mésér ETH ku ngaklik dieu

Sadaya inpo ieu kagambar dina blokchain, catetan anu teu tiasa dirobih dimana sadaya operasi kagambar, naha pikeun dijual atanapi mésér koin, kontrak pinter ... Informasi anu disimpen dina blok platform tiasa diakses ku sadayana sareng sayogi dina sadaya komputer anu ngawangun jaringan Ethereum. Operasi blokcoins Bitcoins sacara praktis sami, tapi ngan ukur data urus anu kacatet didinya, kumargi kemungkinan anu ditawarkeun ku téknologi ieu tacan dilegaan.

Naon éter?

Cryptocurrency Ethereum

Platform Ethereum sanés mata uang éta nyalira. The Éter mangrupikeun mata uang tina platform Ethereum, sareng anu kami tiasa mayar kanggo jalma pikeun barang atanapi jasa. Éter mangrupikeun cryptocurrency anu sanés di pasar anu parantos diluncurkeun pikeun bersaing sareng Bitcoin, tapi henteu sapertos anu terakhir, éter kalebet kana platform anu ngamangpaatkeun blokchains, anu langkung dikenal salaku blockchain.

Éter, sapertos Bitcoin henteu dikontrol ku badan kauangan naon waé, janten nilaina atanapi harga na henteu kakait sareng saham, perumahan atanapi mata uang. Nilai éter ditangtukeun di pasar terbuka numutkeun operasi jual beuli anu aya dina waktos éta, janten hargana bakal robih sacara langsung.

hayang 10 $ gratis nalika anjeun mésér EtH anjeun? Nya malik di dieu

Sedengkeun jumlah Bitcoin diwatesan kana 21 juta, Éter henteu diwatesan, maka harga na ayeuna 10 kali langkung handap tibatan Bitcoins. Salila pre-sale anu lumangsung sateuacan diluncurkeun Ethereum, 72 juta éter diciptakeun pikeun sadaya pangguna anu nyumbang ngalangkungan platform Kickstarter dina proyek sareng pikeun yayasan Ethereum, anu, sapertos anu bakal urang tingali, nawiskeun kami anu langkung penting. fungsi jeung berharga. Numutkeun istilah-istilah anu dicandak nalika pre-sale di 2014, penerbitan éter dugi ka 18 juta per taun.

Naha anjeun hoyong nanem modal di Ethereum?

Pencét IEUH mésér éter

Saha anu nyiptakeun Ethereum?

Béda sareng Bitcoins, panyipta Ethereum ngagaduhan nami sareng nami tukang sareng henteu nyumput. Vitalik Buterin ngamimitian pamekaran Ethereum di akhir 2014. Dina raraga ngabiayaan pamekaran proyék, Vitalik milari pembiayaan umum, kéngingkeun langkung ti 18 juta dolar. Sateuacan fokus kana proyék Ethereum, Vitalik nyerat dina blog anu béda-béda ngeunaan Bitcoin, éta nalika anjeunna mimiti ngembangkeun pilihan yén téknologi anu ngagunakeun Bitcoin tiasa nawiskeun anjeunna sareng éta dugi ka waktos éta disia-sia.

Alternatipna pikeun Bitcoin

Bitcoin

Ayeuna di pasar urang tiasa mendakan sajumlah seueur alternatif pikeun Bitcoin anu kawasa, tapi sakumaha waktosna, angka ieu parantos dikirangan jauh Éter, Litecoin sareng Ripple salaku alternatip anu paling sering dianggo ku pangguna. Kaseueuran kasuksésan anu diala Éter, nyaéta berkat sadaya proyek Ethereum anu aya di tukang, sabab upami éta ngan ukur alternatip, éta moal hasil pikeun nyandak saparapat operasi anu dilaksanakeun di panjuru dunya kalayan cryptocurrency. , dimana Bitcoin janten raja sareng ampir 50% padagangan.

Kumaha mésér Ethereum?

Mésér Ethereum

Salajengna urang bakal ngajelaskeun kumaha mésér Ethereum Atanapi kumaha, kumaha mésér éter anu mangrupikeun nami cryptocurrency.

Mangrupikeun persaingan langsung ti Bitcoin, janten tiasa kalibet dina pembuatan Ethers urang peryogi komputer anu kuat, sambungan internét sareng parangkat lunak anu diperyogikeun pikeun tiasa janten bagian tina jaringan anu ngahijikeunana, sahingga mimiti kéngingkeun jinis mata uang digital ieu. Nganggap yén Bitcoin mimiti dioperasikeun di 2009, aplikasi sareng garpu anu béda-béda anu tiasa urang mendakan di pasar damel dina kapasitas pinuh, hal anu urang teu tiasa nyarios ngeunaan Ethereum dina waktos ayeuna.

Urang ogé tiasa milih jalur gancang sareng mésér Ethereum langsung mata uang ieu ngalangkungan jasa sapertos Coinbase, layanan anu ogé ngamungkinkeun urang pikeun nyimpen cryptocurrency kami aman.

Mésér éter

Pencét IEUH mésér éter

Naon blockchain?

blockchain

Dina raraga ngajelaskeun kaunggulan anu ditawarkeun ku Ethereum ka kami, urang kedah nyarioskeun blokchain, protokol anu dianggo pikeun ngatur sadaya rékaman sareng operasi anu dilaksanakeun sareng éter, protokol anu sami dianggo ku Bitcoins tapi anu aranjeunna parantos masihan utiliti anu langkung penting anu nawiskeun kaamanan.

Blockchain mangrupikeun pendaptaran dimana sadaya inpormasi anu aya hubunganana sareng cryptocurrency disimpen. Unggal cryptocurrency nganggo pendaptaran anu béda. Rékaman ieu teu tiasa diédit atanapi dirobih iraha waé sareng éta ogé katingali ku sadayana, sahingga saha waé tiasa ngaksésna. Perlindungan ngalawan modifikasi anu ditawarkeun ku blockchain ka urang mangrupikeun kautamaan utamina sabab tiasa dianggo pikeun nyiptakeun Smart Contract.

Kontrak pinter

kontrak pinter

Hatur nuhun ka Ethereum anjeun tiasa ngadamel kontrak éta upami kaayaan tulisan parantos kajantenan, éta bakal kacumponan upami atanapi upami otomatis tanpa jalma katilu kedah masihan payun. Faktor pangondisi pikeun kaayaan anu kedah dicumponan tiasa dipilih tina sumber anu diadegkeun ku kadua pihak. Sistem perbankan mangrupikeun salah sahiji anu paling resep pikeun tiasa ngadopsi jinis kontrak ieu pikeun ngajadikeun otomatis kontrak simpen sareng anu sanésna sareng konsumén, sabab éta bakal nyegah kamungkinan kasalahan manusa salian ti ngamungkinkeun operasi otonom.

Bayangkeun yén anjeun ngagaduhan portopolio jaminan dimana anjeun parantos netepkeun kaayaan yén upami harga kaamanan anu tangtu ngahontal angka X maka aranjeunna dijual otomatis. Kalayan kontrak pinter Ethereum moal aya jalma anu kedah campur, Teu aya anu kedah waspada kana harga unggal waktos pikeun neraskeun ngajual saham nalika aranjeunna ngahontal nilai anu tangtu.

Sanaos sadayana katingali sareng geulis pisan, kedah diémutan yén jenis kontrak ieu moal tiasa dirobih, janten upami éta kalebet kana pendaptaran ngan upami anjeun tiasa ngabatalkeun upami kaayaan parantos ditangtoskeun anu ngamungkinkeun éta. Atanapi istilah perjanjian henteu tiasa dirobih, sabab sakumaha anu kuring parantos mairan blockchain mangrupikeun catetan anu teu tiasa diédit atanapi dirobih iraha waé.

Naha aya gelembung cryptocurrency?

Saperti jinis asét sanés, kriptocurrency rentan ka gelembung anu ngagaleuh harga na saluhureun nilai aslina. Dina kasus cryptocurrency, ngadeteksi gelembung anu mungkin mangrupikeun tugas anu langkung rumit tibatan dina jinis aset sanés éta ampir teu mungkin pikeun nangtoskeun nilai saleresna tina hal sakumaha ethereal sakumaha cryptocurrency. Nilai éter dibereskeun ku hukum suplai sareng paménta, langkung seueur anu mésér éter, harga naék naék teras sabalikna, anu tiasa nyababkeun harga ayeuna na kapangaruhan pisan ku para spekulan anu ngagaleuh sareng ngajual cryptocurrency panginten ngan ukur spekulasi harga na. Kauntungan anu gaduh éter ti Bitcoin nyaéta kuantitasna henteu diwatesan ku 21 juta unit tapi yén 18 juta éter dileupaskeun unggal taun anu bakal ngabantosan inflasi dina nilaina.

Sanaos kitu, sesah terang naha urang leres-leres nyanghareupan gelembung atanapi henteu, sabab sababaraha ahli nganggap éta dina 5-10 taun harga éter tiasa langkung luhur tibatan 100 kaliitan ayeuna anu bakal nunjukkeun yén éta masih gaduh perjalanan ka luhur.

Upami Ethereum yakin anjeun sareng anjeun hoyong janten bagian tina cryptocurrency ieu, didieu anjeun tiasa mésér éter. Dupi anjeun masih teu wanti mésér Ethereum?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   PitunjukEthereum cenahna

    Saé pisan,

    Ethereum! Naon mata uang anu saé, mun kuring resep anu aman atanapi kalayan langkung proyéksi ékosistem cryptocurrency

    Kuring parantos ngagaleuh ETHs kuring 🙂

  2.   Francisco Villarreal Guijo cenahna

    Abdi resep investasi di Ethereum. Sakumaha jumlah minimum kanggo nanem modal sareng kumaha kuring tiasa ngiminkeun deui investasi?
    Salam F. Villarreal

  3.   Francisco Villarreal Guijo cenahna

    Abdi resep investasi di Ethereum. Naon jumlah minimum kanggo mésér éthereum sareng kumaha ngahanca inpormasi.
    Wasalam