Naon Litecoin sareng kumaha mésér Litecoin?

Naon Litecoin

Litecoin mangrupikeun mata uang digital titik-ka-titik (P2P) anu didasarkeun kana perangkat lunak kabuka sareng anu pencét pasar di 2011 salaku pelengkap Bitcoin. Saeutik demi saeutik éta janten cryptocurrency anonim anu dianggo ku seueur pangguna, utamina kusabab kasederhanaan jinis mata uang ieu tiasa dihasilkeun, jauh langkung handap tibatan Bitcoin.

Sanaos upami urang nyarioskeun mata uang digital atanapi cryptocurrency langsung Bitcoin asup akal. Tapi sanés ngan hiji-hijina anu parantos aya di pasar, jauh ti dinya, salami sababaraha taun, Ethereum parantos janten alternatif serius pikeun BitcoinSanaos upami urang dumasar kana nilai masing-masing mata uang ieu, masih aya jalan anu jauh pikeun janten alternatif nyata Bitcoin, mata uang anu parantos janten bentuk pamayaran dina sababaraha perusahaan ageung sapertos Microsoft, Steam , Expedia, Dell, PayPal pikeun sawatara conto.


hayang investasi di Litecoin? Nya meunang $ 10 GRATIS dina Litecoin ku ngaklik dieu

Dina tulisan ieu kami bakal nunjukkeun anjeun sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan Litecoin, naon éta, kumaha jalanna sareng dimana ngagaleuhna.

Naon Litecoin

Naon Litecoin

Litecoin, sapertos sésana tina mata uang digital, mangrupikeun cryptocurrency anonim anu didamel taun 2011 salaku alternatip pikeun Bitcoin, dumasar kana jaringan P2P, janten dina waktos henteu diatur ku otoritas naon waé, saolah-olah éta kajadian ku mata uang resmi sadaya nagara, maka nilaina beda-beda numutkeun paménta. Anonimitas mata uang ieu ngamungkinkeun nyumputkeun idéntitas sepanjang waktos ti jalma-jalma anu ngalaksanakeun transaksi, sabab éta dilakukeun ngalangkungan dompét éléktronik dimana sadayana mata uang urang disimpen. Masalah sareng jinis koin ieu sami sareng biasana, sabab upami éta ngarampok urang, urang moal aya cara pikeun terang saha anu ngosongkeun dompét urang.

Blockchain, anu langkung dikenal salaku blockchain, tina Litecoin sanggup nanganan volume transaksi anu langkung luhur tibatan Bitcoin. Kusabab produksi blok langkung sering, jaringan ngadukung langkung seueur transaksi tanpa kedah ngarobih parangkat lunak anu teras-terasan atanapi dina waktos anu payun. Kukituna, padagang meunang waktos konfirmasi langkung gancang, Ngajaga aranjeunna ngagaduhan kamampuan ngantosan langkung konpirmasi nalika aranjeunna ngical barang anu langkung mahal.

Beda antara Litecoin sareng Bitcoin

Bitcoin vs Litecoin

Janten turunan atanapi garpu Bitcoin, duanana cryptocurrency nganggo sistem operasi anu sami sareng bédana utami dipendakan di jumlah penerbitan jutaan koin, perenahna dina kasus Bitcoin dina 21 juta, sedengkeun wates maksimum Litecoins nyaéta 84 juta, 4 kali deui. Bédana anu sanésna kapendak dina popularitas duanana mata uang, sedengkeun Bitcoin dikenal sacara lega, Litecoin laun-laun ngadamel toko di pasar ieu pikeun mata uang virtual.

Kéngingkeun $ 10 GRATIS dina Litecoin ku ngaklik dieu

Béda sanés anu urang mendakan nalika kéngingkeun artos virtual. Sedengkeun penambangan Bitcoin nganggo algoritma SH-256, anu meryogikeun konsumsi prosésor anu luhur pisan, prosés penambangan Litecoin dianggo ngalangkungan scrypt anu meryogikeun seueur mémori, ningalkeun prosésorna.

Anu nyiptakeun Litecoin

Chalie Lee - Pencipta Litecoin

Tilas pagawé Google, Charlie Lee, nyaéta anu nyiptakeun Litecoin, nunjukkeun kurangna alternatif dina pasar mata uang virtual sareng nalika aranjeunna henteu acan janten mata uang umum pikeun jinis mata uang naon waé. Charlie ngandelkeun Bitcoin tapi kalayan niat ngarobah mata uang ieu kana alat pembayaran anu stabil sareng henteu gumantung teuing kana imah bursa, hal anu ku kami parantos tiasa diverifikasi éta henteu kajadian sareng Bitcoin.

Sangkan mata uang ieu henteu kapangaruhan ku spekulasi, cara pikeun kéngingkeunana langkung saderhana sareng langkung merata, sahingga nalika aranjeunna didamel, prosés na henteu rumit atanapi ngirangan jumlah mata uang anu sayogi. Bitcoin dirancang pikeun nanganan dugi ka 21 juta koin, sedengkeun di Litecoin aya 84 juta koin.

Kumaha kuring kéngingkeun Litecoins

Litecoins panambangan aplikasi

Litecoin mangrupikeun garpu Bitcoin, janten parangkat lunak pikeun ngamimitian pertambangan Bitcoin sacara praktis sami sareng modifikasi minor. Sakumaha anu kuring parantos dibahas di luhur, hadiah pikeun tambang Litecoins langkung nguntungkeun tibatan Bitcoin. Ayeuna pikeun tiap blok énggal kami nampi 25 Litecoins, jumlah anu dikirangan satengah unggal 4 taun sakitar, jumlah anu langkung handap tibatan anu kami mendakan upami urang bakti ka Bitcoin tambang.

Litecoin, sapertos sadayana cryptocurrency anu sanés, mangrupikeun proyék parangkat lunak kabuka anu diterbitkeun dina lisénsi MIT / X11 anu ngamungkinkeun urang ngajalankeun, ngarobih, nyalin parangkat lunak sareng ngadistribusikaeun. Parangkat lunak dileupaskeun dina prosés transparan anu ngamungkinkeun verifikasi bebas tina binér sareng kode sumber anu saluyu. Parangkat lunak anu diperyogikeun pikeun ngamimitian nambangan Litecoins aya dina Halaman resmi Litecoin, sareng sayogi kanggo Windows, Mac, sareng Linux. Urang ogé tiasa mendakan kode sumberna

Operasi aplikasi henteu ngagaduhan misteri, sabab urang ngan ukur kedah unduh program na anjeunna ngan bakal ngamimitian ngalakukeun padamelan na, Tanpa urang kedah diintervensi iraha waé. Aplikasi éta nyalira masihan kami aksés kana dompét dimana sadayana Litecoins anu urang pikagaduh disimpen sareng ti mana urang tiasa ngirim atanapi nampi mata uang maya ieu ogé konsultasi sareng sadaya transaksi anu parantos kami laksanakeun dugi ka ayeuna.

Cara séjén pikeun mina Litecoins tanpa investasi dina komputer, urang mendakan Scheriton, sistem pertambangan awan Kalayan urang ogé tiasa nambihan Bitcoin sareng Ethereum. Scheriton ngamungkinkeun kami netepkeun jumlah GHz anu urang badé bagi pikeun pertambangan, sahingga urang tiasa mésér langkung seueur kakuatan pikeun kéngingkeun Litecoins atanapi mata uang virtual sanés kalayan langkung gancang.

Kaunggulan sareng karugian tina Litecoin

Kaunggulan sareng karugian tina Litecoin

Kauntungan anu ditawarkeun ku Litecoin sacara praktis sami sareng anu urang tiasa mendakan sésana mata uang virtual, sapertos kaamanan sareng anonimitas nalika ngalakukeun sagala jinis transaksi, henteuna komisi saprak transaksi dilakukeun ti pangguna ka pangguna tanpa intervensi badan pangaturan sareng kagancangan, kumargi transfer jinis mata uang ieu kalayan sakedapan.

Masalah utama anu nyanghareupan mata uang ieu ayeuna nyaéta henteu kasohor sapertos Bitcoin ayeuna, mata uang anu ampir sadayana terang. Untungna, berkat popularitas mata uang ieu, sésana tina alternatip anu sayogi di pasar janten langkung seueur dianggo ku pangguna, sanaos ayeuna aranjeunna henteu dina tingkat Bitcoin, mata uang anu parantos dimimitian sababaraha perusahaan ageung ngagunakeun.paké salaku padika pembayaran.

Kumaha mésér Litecoins

Kumaha mésér litecoins

Upami urang henteu niat badé ngamimitian tambang Litecoins, tapi hoyong lebet kana dunya mata uang virtual anonim, urang tiasa milih mésér litecoins ngalangkungan Coinbase, jasa pangsaéna ayeuna ngamungkinkeun urang ngalaksanakeun sagala jinis transaksi kalayan jinis mata uang ieu. Coinbase nawiskeun kami aplikasi pikeun konsultasi akun kami iraha waé pikeun ios sareng Android, aplikasi anu nawiskeun kami inpormasi lengkep ngeunaan kamungkinan fluktuasi anu ditanggung ku mata uang.

Naha anjeun hoyong nanem modal di Litecoin?

Pencét IEUH mésér Litecoin

Dina raraga mésér mata uang maya ieu, urang kedah nambihan heula kartu kiridit urang atanapi ngalakukeun éta liwat rekening bank urang.

Entong sono $ 10 GRATIS anjeun dina Bitcoin ku ngaklik didieu!
Coinbase: mésér sareng ngajual bitcoin (AppStore Link)
Coinbase: mésér sareng ngajual bitcoinbebas

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.