Tawaran anu pangsaéna dina minggu Hideung Jumaah

Jauh tina naon anu urang panginten, Hideung Jumaah Éta parantos ngalangkungan langkung seueur tina tawaran Jumaah di Amérika Serikat Amérika. Malah di dieu di Spanyol kami parantos nganggo jinis penjualan ieu sareng kami parantos ngarobahna supados langkung lami sareng langkung pikaresepeun.

Hideung Jumaah bakal dilaksanakeun dina tanggal 27 Nopémber, nanging, minggu Hideung Jumaah ogé nyumputkeun seueur tawaran sareng kami hoyong nunjukkeun anjeun anu mana anu pangsaéna anu tiasa anjeun aksés. Pendakan sareng kami naon tawaran anu pangsaéna dina minggu Hideung Jumaah kalayan diskon anu penting sareng tawar-menawar, naha anjeun sono?

Diskon dina rentang Gema sareng Seuneu

Ti dinten mimiti minggu penting penjualan ieu, urang terang yén Amazon hoyong nempatkeun produk na dina orbit Gema cocog sareng Alexa. Urang mimitian ku Echo Dot anyar, produk anu kami parantos marios didieu di Gadget News sareng anu parantos masihan hasil anu saé.

Echo Dot generasi kaopat ieu, duanana kalayan jam tangan sareng tanpa jam tangan, biayana mahal ti 69,99 euro dugi ka 39,99 euro dina kasus anu munggaran, sareng tina 59,99 euro dugi ka 29,99 euro dina kasus anu kadua. posisi dirina sorangan salaku tawaran alus dina hal ieu.

  • Mésér Amazon Echo Dot kalayan jam 39,99 euro (link)
  • Mésér Amazon Echo Dot pikeun 29,99 euro (link)

Tapi sanés ngan ukur salah sahiji produk anu pikaresepeun anu kami tawarkeun. Nyatana ayeuna urang badé nyarioskeun perkawis anu paling dipikaresep ku kuring, urang badé sareng Amazon Echo generasi kaopat.

Speaker anu ukuranana ageung ieu gaduh Dolby Atmos sareng kakuatan anu saé, salian ti bagian anu paling pikaresepeun, anu sapinuhna cocog sareng Alexa, asistén maya perusahaan Jeff Bezos ', sareng protokol Zigbee pikeun ngendalikeun sadaya produk pinter anjeun sareng nyambung ti bumi. Tawaran dina hal ieu nyaéta yén harga tina 99,99 euro tina harga anu biasa dugi ka 69,99 euro tina tawaran.

  • Mésér Amazon Echo generasi kaopat pikeun 69,99 euro (link)

Akhirna, dina tawaran khusus produk Amazon kami kéngingkeun anu énggal Kubus TV Seuneu, pusat multimedia anu paling spektakuler anu urang nyobian akhir-akhir ieu.

Amazon Fire TV Cube ieu Éta parantos ningali harga na turun tina euro 119,99 yén hargana dina peluncuran ka 79,99 euro anu hargana ayeuna, harga anu pikaresepeun pisan upami urang tumut kana akun éta sanggup maénkeun eusi Dolby Vision HDR10 dina resolusi 4K

  • Mésér Amazon Fire TV Cube ngan ukur 79,99 euro (link)

Ieu produk Amazon sanés anu ogé nampi harga anu luar biasa:

  • Amazon Echo Show 8 angkat tina 129,99 euro dugi ka 64,99 euro (link)
  • Amazon Fire Stick 4K angkat tina 59,99 euro dugi ka 39,99 euro (link)
  • Amazon Kindle angkat tina 89,99 euro dugi ka 69,99 euro (link)

Nawaran diulas séjén

Urang mimitian ku headphone Sony WH1000XM3, jalma anu parantos lami dipasihkeun salaku headphone kualitas luhur anu ngabolaykeun headphone di pasar, jadi wawaranna bahkan langkung terkenal.

Headphone ieu angkat tina harga 380 euro, anu mangrupikeun harga anu biasa, ngan ukur 229,00 euro tina tawaran ayeuna, anu gélo pisan.

  • Mésér headphone Sony WH1000XM3 ngan ukur 299,00 euro (link)

Di sisi anu sanésna, hayu urang ngobrol sakedik perkawis jam tangan pinter, urang bakal fokus kana Amazfit GTS anu anyar, Produk anu anjeun bakal mendakan tina 129 euro dina Amazon, sanaos biasana hargana sakedik deui, tapi waktos ieu bakal ngagaduhan kupon diskon 25 euro dina tautan éta sorangan.

  • Mésér Amazfit GTS ngan ukur 104,99 euro dina (link)

Tanpa ragu kami nyanghareupan salah sahiji jam tangan pinter kalayan rasio kualitas / harga pangsaéna anu kami parantos kapendakan di pasar sareng kami nyarankeun éta khususna pikeun pangguna Android, sanaos ogé dianggo sareng alat ios sapertos iPhone.

Ayeuna urang badé nganggo laptop «gaming», produk Asus anu menarik dina versi ROG (Republic of Gamers) na, Kami terang yén dina sababaraha waktos kami parantos nganalisis produk ieu sareng anjeun resep, janten kami henteu ngarepkeun kirang tina Zephyrus G15, laptop anu parantos ningali ampir 300 euro dikirangan.

  • Mésér Asus ROG Zephyrus G15 ngan ukur 1099 euro (link)

Kami gaduh panel 15,6 ″ Full HD dina 144 Hz, Ryzen 7 4800 HS modern sareng kuat, 16 GB RAM sareng hard drive 1TB SSD dibarengan ku NVIDIA GTX 1660 anu kawéntar. «Laptop kaulinan anu ngamungkinkeun anjeun nikmati sababaraha pidéo pidéo.

Produk anu pikaresepeun nyaéta MSI Modern 14 B10MW-026XES Kalayan panel 14 inci dina resolusi FHD, urang gaduh 16GB RAM sareng 512GB SSD (link).

Sadaya ieu kami tiasa ngabarengan anjeun ku monitor anu luar biasa ieu:

  • LG 27UN83A ngan ukur 399 euro kalayan panel UPS IPS I-4 inci (link)
  • Philips 27E1S / 00 ngan ukur 169 euro ku panel 27 inci dina resolusi FHD (link)

Tipi dina harga anu pangsaéna

Urang mimitian ku ieu LG 50UN70006LA TV 50 inci sareng panel VA anu ngagaduhan sistem Operasi webOS sareng kasaluyuan HDR10 anu ngan ukur hargana 361 euro (link).

Sareng pamustunganana diskon pikeun TV Samsung QE43Q60T, anu tetep ngan dina 529 euro dina Tautan ieu.

Tawaran khusus di Toko Huawei

Dina tingkat sadaya jinis produk, kami mendakan yén Toko Huawei (Teu aya produk anu kapendak.) nampi diskon dugi ka 50% kanggo anu munggaran, urang mimitian ku HUAWEI P40 Pro pikeun € 699, salah sahiji andalannya anu pang anyarna, dilélér dina TIPA World Awards 2020 dina kategori telepon pinter nganggo kaméra pangsaéna, supados pangguna tiasa nyiptakeun kenangan nyalira kalayan kualitas anu saé. Salaku tambahan kana terminal anu luar biasa ieu, perusahaan kaget kalayan nawaran anu hébat dina smartphone sanés sapertos HUAWEI P40 Lite 5G pikeun € 299 atanapi HUAWEI Nova 5T pikeun € 209

Éta ogé kalebet diskon kanggo alat audio na, sapertos HUAWEI FreeBuds Studio, headphone mimiti-ceuli mimiti merek anu nawiskeun tingkat anu saé sareng kualitas sora pikeun € 249. Dina bagéan anu sami ieu, anjeun ogé tiasa mendakan FreeBuds Pro pikeun € 149 atanapi HUAWEI FreeBuds 3 pikeun € 89.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.