Poéna pangalusna sabtu minggu Hideung Jumaah

El hideung Jumaah éta langkung seueur tibatan sadinten jual. Aya seueur pangguna anu ngantosan salami sataun pikeun tiasa nyanghareupan pameseran téknologi salami Hideung Jumaah, nanging, ayeuna periode ieu malah parantos diperpanjang pikeun pangguna.

Salami sabtu minggu, nawaran Hideung Jumaah neraskeun payun Cyber ​​Senén, kami masihan anjeun tawaran anu pangsaéna pikeun anjeun. Sakumaha biasa, tawaran Jumaah Hideung kami ngan ukur pikeun produk anu parantos kami nyobian sareng kami tiasa nyarankeun anjeun dina sagala bidang, janten éta tawaran anu tulus sareng otentik.

Smartwatches sareng asesorisna

Samsung Galaxy Watch

Headphone nirkabel

Airpods

Tablet sareng asesorisna

Seuneu Kindle

smartphone

Galaxy M21

  • Redman 9 Xiaomi Catetan Pro, 6 GB RAM, 65 GB panyimpenan, layar 6,67 inci sareng kaméra quad per 199 euro.
  • oppo A9, Layar 6,5 inci kalayan 4 GB RAM sareng 128 GB gudang per 167 euro.
  • Motorola Moto G Pro, Layar 6,4 inci, 4 GB RAM sareng 128 GB gudang per 199 euro.
  • Xiaomi Poco X3, kalayan 6 GB RAM, 128 GB panyimpenan sareng layar 6,67 inci ku 229 euro.
  • Samsung Galaxy M21, kaméra triple, 4 GB RAM, 64 GB gudang sareng batré 6.000 mah kanggo 179 euro.

Alat Amazon Echo

Alat pinter

Video Doorbell Ring 2

Portátiles

Huawei MateBook X Pro

  • Lenovo IdeaPad 3, sareng 12 GB RAM, 256 GB SSD, layar FullHD, 15,6 inci sareng resolusi Full HD ku euro 549, turun tina 599 euro.
  • Huawei MateBook X Pro 13,9-inci, 7 Gen Intel Core i10, 16GB RAM sareng 1TB SSD per euro 1399, kalayan hemat 500 euro.
  • Lenovo ThinkBook, laptop kalayan layar 13,3 inci, generasi ka-5 Intel Core i10, 8 GB RAM sareng 256 GB SSD per 699,99 euro.
  • 14-inci Acer Chromebook, Resolusi FullHD, 4 GB RAM sareng 64 GB eMMC per 249 euro.
  • 14-inci Asus Flip Chromebook, Resolusi HD lengkep, 8GB RAM sareng 64GB eMMC per 449 euro.
  • HP Paviliion Kaulinan, Layar 16 inci, generasi ka-7 Intel Core i10, 16 GB RAM sareng 512 GB SSD per 1.099 euro.

Asesoris komputer

Tipi

Samsung 55 inci 4k TV

Gadget pikaresepeun

Urang badé mimitian ku kumpulan gadget anu cukup menarik anu tiasa seueur kagunaan, dina hal ieu urang mimitian ku tablet grafik de HUION Kamvas, mérek anu cukup populér di sektor ieu sareng anu nyandak kami dua tawaran ageung ampir 50% kanggo sababaraha produk anu paling dipikaresep:

  • Kamvas Pro 13 inci: Urang mimitian ku modél populér ieu anu ukuranana 13,3 inci, seueur rohangan pikeun dinikmati ogé sapuluh potlot anu béda sareng standar anu tiasa diatur. Éta ngagaduhan 120% gamut sRGB, layar laminasi, panel anti réfléktif sareng peringkat spektakuler. Kami gaduh diskon anu nyésakeun éta ngan ukur dina 217,57 euro> PÉTONG PEMBELIAN.
  • Kamvas Pro 16 inci: Kami teraskeun sareng modél pangageungna, 16 inci. Modél anu langkung ageung ieu ngagaduhan dudukan pulpén, lawon meresihan, genep hotkey anu tiasa disesuaikan sareng seueur deui kalayan diskon anu penting anu ngan ukur dina 336,78 kalayan langkung ti 500 peringkat positip PÉTONG PEMBELIAN

Urang ayeuna nyarioskeun palabuhan sareng konéktipitas, urang beuki hésé kusabab PC kami gaduh langkung seueur palabuan anu diperyogikeun ieu, tapi WAVLINK sumping pikeun méréskeun sora dina harga anu saé:

  • WAVLINK Ultra: Stasion konéktipitas anu ngagaduhan dua USB 3.0 port, port Ethernet RJ45, dua HDMI sareng dua DisplayPorts, USB tipe C sareng port listrik di tukang. Samentawis éta, di payun urang gaduh opat port USB 3.0 sareng port headphone minijack 3,5mm. Harga biasana nyaéta 119,99 euro sareng kami mendakan ngan ukur € 69,99 > PÉTONG PEMBELIAN

Kami teraskeun sareng sababaraha produk sareng asesoris.

  • 128GB USB flash drive 4in1 pikeun iPhone sareng iPad ogé port USB sareng microUSB normal. Éta ngagaduhan Flash Drive sareng kecepatan 3.0, harga biasa na 39,99 euro sareng ayeuna ngan ukur 25,99 euro> PÉTONG PEMBELIAN.
  • Controller pikeun kaulinan PC: Paréntah G-Lab K-Pad ieu cocog sareng sadaya vérsi Windows sareng Android, éta ngagaduhan adaptor USB nyalira pikeun nyambungkeunana kana kakuatan sareng desain anu pikaresepeun. Éta bakal ngamungkinkeun anjeun maénkeun pisan nyaman tina PC Gaming anjeun ngan ukur 19,99 euro> PÉTONG PEMBELIAN.

Hiburan sareng multimédia

Pilihan anu hadé nyaéta ngamangpaatkeun sistem multimédia bumi kami, sareng ningali sagala ageung sareng raoseun kami badé masihan anjeun sababaraha tawaran anu pikaresepeun, urang mimitian:

  • Proyektor HD lengkep: Kalayan proyektor ieu urang tiasa ningali eusi dina resolusi Full HD kalayan kontras 9000: 1, kasaluyuan sareng Dolby Surround, sareng ngagaduhan 7200 LUX sahingga urang tiasa ngaraoskeun éta sanajan lampu hurung. Biasana hargana 279,99 euro sareng ayeuna éta ngagaduhan diskon anu nyéépkeun ngan ukur dina 207,99 euro> PÉTONG PEMBELIAN.
  • 7 Inci Kids Tablet: Tablet ieu ngagaduhan panel tujuh inci sareng prosesor quad-core, RAM 1GB sareng ngagaduhan kasus tugas beurat pikeun murangkalih, biasana hargana 74,99 euro tapi ayeuna diskon 23% ngan ukur 57,59 euro bakal janten milik anjeun> PÉTONG PEMBELIAN.
  • 1MORE Hi-Fi Headphone: Aranjeunna ngagaduhan sistem triple controller, headphone high-end nganggo mikropon MEMS sareng remote control. Éta téh didamel nganggo bahan premium sareng ampir 50%, sareng éta harga dawamna ngaleuwihan 100 euro sareng ayeuna urang gaduhna ngan ukur 53,18 euro> PÉTONG PEMBELIAN.

PC sareng komputer

Ayeuna urang badé nganggo workstation sareng harga anu saé dina komputer anu ngamungkinkeun urang tiasa dianggo sepi.

  • Beelink U55: Mini PC Ieu Éta ngagaduhan prosésor Intel Core i3-5005U sareng mémori RAM 8GB, dipirig ku hard drive 256GB SSD anu ngamungkinkeun urang ngaraosan kontén 4K sareng kantor otomatis dianggo ku cara lincah. Harga biasa na 349,99 euro tapi ayeuna urang ngan ukur gaduh éta 249,99 euro > PÉTONG PEMBELIAN.

Produk Amazon

Amazon Fire TV Cube ieu Éta parantos ningali harga na turun tina euro 119,99 yén hargana dina peluncuran ka 79,99 euro anu hargana ayeuna, harga anu pikaresepeun pisan upami urang tumut kana akun éta sanggup maénkeun eusi Dolby Vision HDR10 dina resolusi 4K

  • Mésér Amazon Fire TV Cube ngan ukur 79,99 euro (link)

Ieu produk Amazon sanés anu ogé nampi harga anu luar biasa:

  • Amazon Echo Show 8 angkat tina 129,99 euro dugi ka 64,99 euro (link)
  • Amazon Fire Stick 4K angkat tina 59,99 euro dugi ka 39,99 euro (link)
  • Amazon Kindle angkat tina 89,99 euro dugi ka 69,99 euro (link)

Diskon Huawei

Toko Huawei ogé nyertakeun diskon kanggo alat audio anjeun, sapertos HUAWEI FreeBuds Studio, headphone mimiti-ceuli mimiti merek anu nawiskeun tingkat anu saé sareng kualitas sora pikeun € 249. Dina bagéan anu sami ieu, anjeun ogé tiasa mendakan FreeBuds Pro pikeun € 149 atanapi HUAWEI FreeBuds 3 pikeun € 89.

Ogé, nawaran khusus di Galeri App anu bakalan sayogi pikeun pangguna sajumlah ageung kasempetan sareng hadiah salami 7 dinten ieu, sapertos 500 € 20 kartu tina Mahkamah Inggris éta bakal ngabantosan pisan pikeun mésér Natal anu pangsaéna, 50 € 20 kartu kado pikeun ngagaleuh di sadaya perusahaan Carrefour sareng 20.000 kartu kado Amazon kalayan nilai € 1 kanggo gaduh sadayana anu anjeun peryogikeun dina klik tombol.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.