Babandingan: Samsung Galaxy S20 VS Huawei P30 Pro

Kami ngagaduhan dua rujukan ti dunya Android dina umumna, kami ngagaduhan anu anyar Samsung Galaxy S20 5G sareng sareng Huawei P30 Pro high-end Samaun. Kali ieu kami masihan anjeun salah sahiji babandingan anu jero pikeun kadua alat pikeun anjeun tiasa ningali éta dina operasi tatap muka. Kahiji, ngingetan yén kami nembé nganalisis Galaxy S20 5G janten kami ngajak anjeun marios kami. Sareng ayeuna Cobi sareng kami sareng mendakan naon anu ngabédakeun antara Huawei P30 Pro sareng Samsung Galaxy S20 anu anyar pikeun mutuskeun mana anu langkung saé mésér.

Kaméra: Rupa anu rai

Kaméra mangrupikeun bukti anu jelas ngeunaan naon anu tiasa dilakukeun ku masing-masing alat ieu, urang mimitian ku pakakas anu Samsung Galaxy S20 5G:

  • Sudut Ultra: 12MP - 1,4nm - f / 2.2
  • Sudut: 12MP - 1,8nm - f / 1.9 OIS
  • Telephoto: 64MP - 0,8nm - f / 2.0 OIS
  • Zum: 3x Hybrid - 30x Digital
  • Kaméra payun: 10MP - f / 2.2

Éta pasti henteu goréng pisan Ieu poto-poto anu kami candak sareng terminal firma Koréa Kidul:

Ayeuna urang angkat ka ditu sareng anjeunna hardware Huawei P30 Pro:
  • Standar: 40MP - f / 1.8 OIS
  • Sudut Lebar Ultra: 20MP - f / 2.2
  • Telephoto: 8MP - f / 3.4 OIS
  • Zum: 5x telefoto, 10x hibrid, 30x digital
  • Kaméra payun: 32MP - f / 2.0

Ieu sami Poto Anu sami anu dicandak nganggo Huawei P30 Pro:

Pasti Samsung Galaxy S20 sareng Huawei P30 Pro nawiskeun hasil anu sami pisan dina fotografi standar, sedengkeun modeu wengi Huawei P30 Pro sigana langkung alami, sareng zum jelas langkung ditetepkeun dina terminal perusahaan Cina. Pikeun bagian na, Wide Angle tina Huawei P30 Pro sanggup néwak langkung seueur inpormasi sareng ngagaduhan sensor ToF anu ngabantosan ngartikeun konténna sacara jero.

Bagéan multimédia: Samsung terang naon anu na dilakukeun

Urang mimitian ku panel, bari Samsung masang Dynamic AMOLED 6,2 inci kalayan résolusi lengkep QHD + (563PPP) sareng laju nyegerkeun 120Hz, dina Huawei P30 kami mendakan panel 6,5 inci kalayan resolusi FullHD + (398PPP) sareng laju nyegerkeun anu stagnan dina standar 60Hz. Duanana nunjukkeun kacaangan lengkep sareng pas anu sami pisan. Sedengkeun pikeun sora, duanana ngagaduhan panyatur luhur disumputkeun di tukangeun layar sareng spéker handap anu kuat pisan, duanana nawiskeun sora anu jernih sareng kuat anu nyayogikeun pangalaman anu saé.

  • Huawei P30 Pro: Dolby Atmos
  • Samsung Galaxy S20: HDR10 +

Pikeun bagian na, kanyataan gaduh résolusi anu langkung luhur sareng lengkungan anu langkung handap dina kasus Galaxy S20, pribadi masihan kuring pangalaman pangguna anu rada unggul nalika nyéépkeun kontén sareng interaksi sareng layar, 120Hz mangrupikeun tambahan penting anu kuring resep, janten dina bagian multimédia firma Koréa Kidul mulih sakali deui pikeun nunjukkeun dadana sareng nunjukkeun yén éta saé pisan dina éta.

Otonomi: Huawei janten kalungguhan

Dina data téknis, anu Huawei P30 Pro ngempelkeun batréna 4.200 mAh cocog sareng ngecas gancang 40W sareng nirkabel dugi ka 15W, éta ogé ngamungkinkeun ngeusi batre alat. Pikeun bagian na, si Galaxy S20 gaduh 4.000 mAh sareng muatan gancang dugi ka 25W sareng 15W nirkabel, Sapertos anu sateuacanna, éta ngagaduhan pangisian daya nirkabel tibalik. Huawei P30 Pro ngabuktikeun ngatur konsumsi batré anu langkung saé, panginten éta aya hubunganana sareng tingkat panyegaran layar atanapi résolusi maksimum.

Atoh, EMUI 10 parantos lami nunjukkeun yén éta sanggup ngatur konsumsi batré langkung saé tibatan OneUI, Sareng éta nunjukkeun yén ngan ku 200 mah langkung ti P30 Pro kami parantos hasil pikeun ngahontal total bébédaan sakitar 20%, kaleuleuwihi upami urang tumut kana total kapasitas. Kanyataan kompatibilitas anu langkung ageung tina biaya gancang sareng daya tahan éta ngajantenkeun Huawei P30 Pro menonjol payun payuneun Galaxy S20, anu panginten tirai Achilles na dina batréna.

Karakteristik téknis sareng pangalaman pangguna

Pondokna, bari anyar Galaxy S20 gaduh prosesor na Exynos 990 kalayan 7nm sareng 12GB RAM dina vérsi anu diuji, P30 Pro dipasang dina Kirin 980 ogé tina pabrikna nyalira kalayan 8GB RAM. Duanana model anu diuji gaduh 128GB panyimpenan, tapi Galaxy S20 tiasa dilegaan ngalangkungan microSD sedengkeun Huawei P30 Pro ngan ukur ngamungkinkeun kartu mémori nyalira. Kinerja sacara umum boh dina video games (PUBG) sareng dina padamelan sadidinten parantos idéntik, kajantenan kami parantos perhatosan pemanasan sakedik dina Galaxy S20.

Dina tingkat konéktipitas, Galaxy S20 menonjol pikeun gaduh téknologi 5G, Nalika LTE na nyaéta Cat.20, dina kasus P30 Pro kami henteu gaduh 5G tapi LTE na nyaéta Cat.21, dina tingkat WiFi kami mendakan hasil anu sami persis dina tingkat kakuatan sareng rentang dina tés urang. Di sisi anu sanésna kadua alat eta gaduh sensor sidik dina layar, anu ngaréspon idéntik dina tingkat kaamanan, tapi animasi Huawei P30 Pro langkung gancang, anu ngajantenkeun urang ngarasa yén anu maca Galaxy S20 rada langkung laun tibatan anu diarepkeun dina alat anu gaduh ciri ieu.

Harga sareng dimana mésér kadua alatna

Huawei P30 Pro parantos aya di pasar salami sataun, éta leres, tapi éta ngagaduhan harga anu pikaresepeun upami urang ngabandingkeun éta sareng Galaxy S20. Kami tiasa mendakanana sakitar 570 euro dina halaman wéb anu dipercaya sapertos Amazon, bari Galaxy S20 5G kalayan 12GB RAM tetep aya dina 1009 euro, Éta anu ngajantenkeun kami paling ragu ngeunaan kasaluyuan kéngingkeun hiji alat atanapi alat anu sanés, kami ngaharepkeun ku ngabandingkeun ieu kami parantos ngabantosan anjeun pikeun mutuskeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.