Honor Earbuds Sihir: Nyatakeun Perang ngeunaan Earbuds Mahal (Tinjauan)

Headphone Aya beuki seueur True Wireless, sareng éta yén aranjeunna parantos janten produk sacara total demokratisasi anu teras-terasan ditingali di jalan. Aya headphone TWS tina sagala rupa sareng seueur mérek, sareng kumaha cara sanésna, Honor parantos ngaluncurkeun vérsi dina harga suda.

Kami ngagaduhan tabel analisa Honor Magic Earbuds anyar, headphone True Wireless kalayan sora anu saé sareng handap saratus euro. Cobi sareng kami sareng mendakan naha sadayana nyarios perkawis headphone ieu salaku nilai pangsaéna artos di pasar.

Sakumaha biasa, Kuring kedah ngingetan yén cara anu pangsaéna pikeun ngalacak headphone ieu nyaéta tepat sareng video anu urang tinggalkeun di luhur. Anjeun tiasa ningali unboxing, eusi sareng konfigurasi produk anu pikaresepeun ieu. Ogé, éta mangrupikeun waktos anu saé pikeun langganan saluran YouTube urang sareng ngabantosan komunitas urang terus berkembang. Di sisi anu sanésna, upami anjeun parantos jelas yén Honor Magic Earbuds anu anyar kedah janten bagian tina daptar alat anjeun, anjeun tiasa Mésér Ieuh ku harga anu pangsaéna.

Bahan sareng desain

Dina hal desain, Magic Earbuds of Honor ieu kawilang akrab pikeun urang.. Kami parantos ngaksés unit bodas sareng gaduh desain anu sami sareng produk Huawei sanés sapertos FreeBuds, sareng campuran kagunaan Apple AirPods Pro dina hal posisi. Tangtosna kami henteu dina jangkungna inovasi, tapi upami aya anu dianggo urang henteu kedah ngarobihna.

Éta tina polikarbonat hérang, tapi kami parantos kauninga konstruksi anu saé, utamina di daérah spéker anu ngagaduhan perakitan logam. Éta sigana mantap sareng tahan dina pandangan heula, sensasina saé.

Kotak (kalayan ngecas USBC) pikeun bagian na sigana rada langkung lemes ogé fungsional. Bener dibuleudkeun sareng bentuk lonjong anu ngabantuan pikeun ngangkut aranjeunna. Unggal earbud beuratna 5,4 gram (Sarua sareng AirPods Pro contona) sareng aranjeunna gaduh bantalan anu bénten-bénten, kami mamatahan nyobian sababaraha ukuran anu béda dugi ka mendakan anu pas. Aranjeunna pas leres kana ceuli sareng henteu gampang murag.

Urang kedah nekenkeun sanaos kualitas sareng kanyamanan anu leres pisan, yén ieu mangrupikeun produk anu teu ngagaduhan jinis sertifikasi ngeunaan résistansi cai, hal anu tiasa janten nekad upami urang ngarencanakeun pikeun ngala éta maén olahraga. Nanging dina tés olahraga urang kami henteu mendakan masalah.

Konfigurasi sareng sambungan

Éta pastikeun pikeun ngamaksimalkeun kamampuan anjeun pasang aplikasi Huawei AI Life, Aplikasi ieu ngan ukur sayogi pikeun Android. Éta henteu hartosna yén headphone henteu dianggo sareng ios (iPhone / iPad), sabab éta leres sareng leres, tapi urang bakal kaleungitan fitur anu tangtu dina tingkat panganteur pangguna.

Aya tilu cara sambungan:

  1. Tradisional: Buka kasusna teras pencét tombol pasangan supados nembongan dina ménu Bluetooth.
  2. Ngaliwatan Kahirupan AI Huawei: Aplikasi bakal ngadeteksi headphone sareng ngamungkinkeun urang pikeun ngatur jalan pintas, gerakan sareng kamampuan sanés sapertos batréna.
  3. EMUI10: Alat Honor atanapi Huawei sareng EMUI 10 gaduh HiPair, anu mangrupikeun pasangan gancang tina Huawei sareng layar pop-up.

Sigana mah vérsi anu paling pikaresepeun nyaéta aplikasi AI Life, kumargi diantarana bakal ngamungkinkeun kami pikeun ngapdet perangkat lunak headphone kalayan leres, hal anu pikaresepeun pisan pikeun pikahareupeun. Teu kedah dicarioskeun, pikeun sadayana ieu, headphone ngamangpaatkeun téknologi Bluetooth 5.0 pikeun ngalaksanakeun sadaya padamelan ieu.

Panel toél sareng otonomi

Honor Earbuds Magic ieu ngagaduhan "jalan pintas", pikeun ieu, cukup urang nyabak bagian datar tina headphone. Upami urang ngagaduhan aplikasi AI Life Huawei urang urang bakal tiasa nyaluyukeun réspon tina headphone.

Pikeun ieu kami gaduh dua cara, ngalakukeun pencét dua kali gancang atanapi tahan pencét panjang, anu bakal ngahasilkeun salah sahiji tindakan anu parantos kami atur:

  • Maénkeun / Ngareureuhkeun
  • Lagu salajengna
  • Lagu sateuacanna
  • Aktipkeun asistén sora standar

Jawabanana saé sareng gancang dina hal ieu. Dina cara nu sami, headphone bakal ngadeteksi nalika urang nyandak éta sareng badé ngareureuhkeun lagu na atanapi jinis eusi multimedia naon anu urang maénkeun. Tangtosna, kuring henteu pati ngartos naha éta henteu maénkeun eusi deui sakali kami nempatkeun éta deui.

  • Mésér Magic Earbuds: link

Pikeun bagian na, otonomi sanés titik anu paling penting, sakitar dua jam playback musik diteruskeun ku pembatalan noise hybrid diaktipkeun, langkung seueur upami urang mareumanana. Kasus pikeun bagian na bakal ngamungkinkeun kami pikeun ngeusi batre headphone tilu kali langkung, sareng ieu dieusi pinuh dina sajam satengah.

Kualitas sora sareng pembatalan noise

Urang mimiti nyarioskeun pembatalan noise, kami milih sistem "hibrida" anu ngandelkeun insulasi akustik tina karét, ogé pikapopé mikropon anu bakal nyandak sora ambient sareng nyobian nutupan ku frékuénsi dugi ka maksimum 32 dB numutkeun Honor. Hasilna mangrupikeun pembatalan noise anu ngaleuleuskeun jaba, tapi jauh tina ngasingkeun urang sadayana, hal anu teu mungkin dina headphone TWS. Kami perhatoskeun paningkatan sakedik tingkat noise, tapi sacara pribadi kuring pikir kuring mendakan sababaraha waktos.

Tanpa pembatalan noise kualitasna luar biasa, khususna ngémutan harga produk. Sorana jelas, mids alus diapresiasi jeung teu nyiksa bass pikeun kakuatan, éta ngan saukur ngaluarkeun bass kualitas. Kami gaduh diferensiasi instrumen anu kuring resep pisan.

Magic Earbuds ieu ngamungkinkeun kuring pikeun mikaresep jinis musik anu kuring resep, hiji hal anu kuring henteu tiasa nyarioskeun ngeunaan sadaya headphone TWS, hal ti Queen, Artic Mokeys, La Fuga ... Tanpa ragu titik anu paling positip tina headphone ieu nyaéta kualitas audio na.

Sareng ayeuna urang nyarioskeun naon anu anjeun hoyong terang, hargana:

Earbuds Sihir
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4 bentang
79,99 a 116,99
  • 80%

  • Earbuds Sihir
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • rarancang
    Penerbit: 70%
  • kinerja
    Penerbit: 85%
  • Otonomi
    Penerbit: 65%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Penerbit: 90%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 85%

Naros

Kontra

 

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.