Honor MagicBook 14, hampang sareng fungsina pikeun dinten ka dinten [Tinjauan]

Dina booming ieu teh teleworking Seueur urang anu mikirkeun kéngingkeun komputer énggal, boh pikeun lingkungan propésional atanapi diwajibkeun ku épolusi pendidikan digital. Sakumaha biasa, dina Aktualidad Gadget urang fokus kana kabutuhan pangguna, sareng kami nyanghareupan kampanye pikeun nganalisis produk anu tiasa nyumponan kabutuhan ieu.

Kami nyandak anjeun analisis anu jero ngeunaan Honor MagicBook 14 anyar, ultrabook anu kompak sareng fungsional pikeun digawé sareng diajar. Pendakan sareng kami naon ciri anu paling unggul. Kaunggulan sareng kalemahan produk anu ngajanjikeun nilai anu luar biasa pikeun artos.

Sakumaha biasana urang lakukeun, dina kasempetan ieu kami ogé ngiringan analisis video kalayan unboxing sareng tés langsung, Di jerona anjeun bakal tiasa ningali fitur anu paling luar biasa sareng eusi kotak tina produk anu pikaresepeun ieu. Maka kami nyarankeun yén anjeun ningali saluran Aktualidad Gadget YouTube sareng nyandak kasempetan pikeun ngalanggan.

Desain sareng bahan: Formula pikeun kasuksesan

Sakumaha anjeun ogé terang, kaajenan Éta cabangna Huawei, mérek anu dianggo ku perusahaan Asia pikeun ngamangpaatkeun sababaraha desain sareng fungsionalitas sahingga nawiskeun nilai artos anu langkung disaluyukeun, sami waé sareng MagicBook 14 ieu.

Éta sacara jelas ngingetkeun urang ngeunaan Huawei's MateBook D14. Éta sadayana diwangun tina bahan logam, ku bezel biru sareng logo Honor anu ngaluluguan panutupna. Urang tiasa mésér na dina Mystic Silver, Space Gray sareng Microsoft Gray 365, versi Silver mangrupikeun anu diuji dina kasempetan ieu.

  • Dimensi: X x 214,8 322,5 15,9 mm
  • beurat: 1,38 Kg

Finish matte ieu ngajantenkeun tahan pisan kana sidik jari, alat na paling kompak, langsing sareng ngirimkeun sensasi anu saé pikeun disentuh, hal anu sesah pikeun anjeun anggap dina produk anu harga kompetitif sapertos kitu, dimana kamashuran lami séktor tetep bet dina plastik.

Hardware: Fokus kana efisiensi

Urang mimitian ku haté, prosésor Quad-core AMD Ryzen 5 3500U kalayan arsitéktur 12-nanometer. Prosesor ieu jelas fokus kana nawiskeun kinerja standar kalayan épisiénsi énergi anu signifikan, salah sahiji sorotan tina MagicBook 14 ieu.

Dina hal kinerja grapik kami mendakan anu terkenal AMD Radeon Vega 8 Grafika, dina tiori anu luhur-tungtung AMD. Frékuénsi jam na nyaéta 1200 MHz kalayan 1024 MB DDR4 mémori, janten dina prinsipna urang moal sono kana kakuatan dina bagian-bagian ieu, teras émut yén éta mangrupikeun alat anu fokus kana otomatisasi kantor sareng konsumsi multimédia.

  • 2x USB-A
  • 1x HDMI
  • 1x 3,5 mm Jack
  • 1x USB-C
  • WebCam Pop-UP dina kibor

Pikeun bagian na, unit anu diuji ngagaduhan a Samsung PCIe 3.0 SSD kalayan kapasitas 256GB total. Dina cara nu sami sareng RAM 8GB kalayan téknologi DDR4. Ku gaduh palabuhan PCIe 3.0 kami moal ngagaduhan masalah pikeun ngagentos SSD upami urang milari mekarna gudang.

Kumaha saur anjeun ngeunaan MagicBook? Upami anjeun resep, ayeuna anjeun tiasa mésér harga pangsaéna dina halaman wéb resmi ku ngaklik dieu.

Sedengkeun pikeun konéktipitas, urang ulah sono nanaon, WiFi 5, Bluetooth 5.0 sareng sambungan nirkabel sareng alat Honor sareng Huawei ngalangkungan sistem Patalina magic yén kami parantos parantos diuji dina alat anu sanés tina mérek sareng éta mangrupikeun nilai tambah anu penting.

Pangalaman multimédia

Urang mimitian ku dua spéker format kompak anu aya di sisi handap sareng mana anu pas sareng perforasi anu dilakukeun dina chassis aluminium pikeun sora anu jelas sareng éfisién. Kali ieu kami henteu ngagaduhan tandatangan Harman Kardon atanapi pangaluyuan tambihan anu sanés.

Nanging, sora na ngingetkeun urang pisan kana kakuatan sareng kajelasan Huawei's MateBook D14. Langkung ti cekap kanggo ngupingkeun musik nalika urang damel, teras nelepon (kalayan mikropon internal na) atanapi ningali eusi multimedia. Spéker cocog sareng harga produk sareng nganteurkeun naon anu dijanjikeunana.

Pikeun bagian na, layar nawiskeun pigura anu ipis pisan di luhur sareng sisi, kalayan 14 inci dina total na panel LCD IPS éta katingalina saé dina posisi mana waé. Kami gaduh palapis anti-réfléksi matte anu ngabantosan urang pisan di luar ruangan, a Resolusi HD lengkep (1920 x 1080) dina babandingan aspek 16: 9 hasilna a 84% panggunaan payun.

Panel pas pas, TUV bijil Rhineland, warna kalayan jenuh idéal, sareng éta panel anu dianggo Huawei dina produk na biasana ngagaduhan ciri anu hadé dina bagian ieu. Dina waktos-waktos ieu anu ngajalankeun naon anu kirang ti IPS sareng FullHD dina laptop, sareng ieu ngalengkepan.

Fitur luar biasa

Urang mimitian ku maca sidik terpadu, Éta bakal ngijinkeun urang ngamimitian komputer ngan ukur ku mencét sakali, tanpa kedah ngaidentipikasi diri deui, téknologi anu Honor / Huawei parantos nerapkeun kalayan saé pisan sareng dina tés urang parantos nguntungkeun.

Trackpad na kasohor sareng kualitasna saé, langkung saé tibatan paling produk Windows pertengahan / luhur. Bagéanna, kibor gaduh tata letak ASIN (tanpa Ñ), tapi tata perenah ISO, jadi konci na ngaréspon keyboard Spanyol sanaos henteu cocog sareng konci anu aranjeunna ngagambarkeun.

Alatna parantos ngaraosan kami dina hal otonomi dinten standar sakitar 6 jam damel, sadayana carjer USB-C 65W na anu kuring anggap suksés. Ngeunaan otonomi, éta bakal ngahargaan urang salami urang damel atanapi nganggo kontén multimedia, hal-hal bakal robih upami urang mutuskeun maén.

Kami gaduh Kaméra Pop-Up aya dina kibor Éta sigana mah leyuran anu menarik dina tingkat desain, tapi éta bakal nunjukkeun gado dobel urang dina nelepon pidéo.

Pangalaman editor

Kami nyanghareupan laptop anu dina nawaran tangtu diposisikan ngarusak pasar pertengahan rentang pikeun laptop, langkung-langkung upami urang ngemutan nilai tambah na. Kami ngagaduhan bahan konstruksi, perangkat keras sareng parangkat lunak anu umumna ngagambarkeun paningkatan kualitas sareng kakuatan dibandingkeun sareng alternatipna ditawarkeun ku mérek séjén dina pasaran.

Tanpa ngaléngkah deui, ayeuna anjeun tiasa ngagaleuh éta dina halaman wéb Honor klik di dieu.

Pro sareng kontra

Naros

  • Desain sareng bahan "premium"
  • Cocog pikeun ngonsumsi eusi multimédia
  • Ditambahkeun niléy dina parangkat lunak jeung hardware
  • Nilai hébat artos

Kontra

  • Keyboard tanpa "Ñ"
  • Port USB-C leungit
  • Bédana harga dina titik jual anu béda

Pendapat editor

Buku Ajaib 14
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4 bentang
540 a 650
  • 80%

  • Buku Ajaib 14
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • rarancang
    Penerbit: 90%
  • layar
    Penerbit: 90%
  • kinerja
    Penerbit: 80%
  • Conectividad
    Penerbit: 65%
  • Otonomi
    Penerbit: 80%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Penerbit: 80%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 80%


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.