Honor MagicBook, laptop Huawei anu sanés kalayan fitur anu hébat sareng harga anu pikaresepeun

Honor Magic presentasi

Sakumaha urang parantos terang, Huawei ngoperasikeun di sektor éléktronika konsumén ngalangkungan dua mérek: Huawei - anu utami - sareng Honor, mérek anu posisi na saé di séktor sareng anu masihan solusi anu pikaresepeun. Sareng upami salami MWC Huawei nunjukkeun éta MateBook X Pro, ayeuna Honor ngaluncurkeun tarohanna nyalira dina laptop ultralight: Ngahargaan MagicBook.

Buku catetan ieu, kalayan finish anu pikaresepeun pisan, ngagaduhan interior anu bakal narik perhatian langkung ti hiji. Ogé, MagicBook Honor ieu tiasa dihontal dina dua konfigurasi anu mungkin. Tangtosna, duanana dumasar kana prosésor Intel Core generasi kadalapan. Tapi henteu kedah dibahas deui, hayu urang teraskeun kana detail naon anu tiasa urang mendakan anu mimiti lahir ti mérek Asia.

Ngurangan pigura, beurat handapeun 1,5 kg sareng aluminium chassis

Ngahargaan grafik MagicBook

Hal kahiji anu bakal narik perhatian anjeun nyaéta desain HonorBook Magic ieu mangrupikeun bahan anu dipilih. Perusahaan hoyong nuturkeun dina hudang lanceukna anu langkung kolot sareng ngahontal finish aluminium, ogé tipis tipis tina laptop anu disebat "ultrabooks."

Samentawis éta, layar MagicBook ngahontal 14 inci, kalayan résolusi Full HD (1.920 x 1.080 piksel) sareng format 16: 9. Leres éta sanés resolusi pangluhurna dina pasaran, tapi pikeun masihan anjeun conto anu jelas: MacBook Air anu masih dijual dina titik ieu henteu ngahontal resolusi éta. Ogé, pigura layar parantos dikirangan mungkin sareng kandelna 5,2 milimeter.

Ngeunaan total beurat alat, éta aya dina 1,47 kilo beurat beuratna; inohong anu henteu goréng pisan sareng anu bakal ngajantenkeun perjalanan nganggo komputer dina tonggong anjeun sanés cobaan. Urang ogé kedah ngawartosan anjeun yén konci na nyaéta lampu latar pikeun tiasa damel kalayan nyaman dina kaayaan cahaya hampang sareng perjalanan konci ngingetkeun anu dianggo ku Apple dina modél na anu paling anyar.

Dua kamungkinan konfigurasi: RAM saé sareng tohan ukur dina SSD

Hormat maca sidik MagicBook

Upami urang nyarioskeun kakuatan HonorBook Honor ieu kami bakal nyaritakeun yén éta tiasa dihontal ku dua konfigurasi anu mungkin. Sanaos, awas, parobihan antara dua varian ngan ukur ngeunaan CPU; sagalana sejenna identik. Duanana chip mangrupikeun generasi pangénggalna Intel Core (kadalapan janten pas) sareng anjeun tiasa milih antara Core i5 atanapi Core i7.

En kadua kasus anjeun bakal ngagaduhan 8 GB RAM ngiringan prosésorna, ogé ruang panyimpenan dumasar kana unit SSD. Dina hal ieu jeung rohangan 256 GB. Samentawis éta, bagian grafis dilakukeun ku kartu NVIDIA GeForce MX150 kalayan mémori pidéo 2 GB.

Sora canggih sareng sambungan: USB-C sareng Dolby Atmos

Honor MagicBook Windows 10

Sugan kami bakal sono versi kalayan kamungkinan ngadukung kartu SIM pikeun ngamangpaatkeun jaringan 4G - 5 G dina waktos anu payun - sareng henteu kedah gumantung kana ponsel urang atanapi mendakan titik WiFi anu kabuka sareng dipercaya. Kitu cenah, Honor MagicBook gaduh dual-band WiFi; Téknologi Bluetooth; a Port ngecas USB-C; port USB 3.0; port USB 2.0; hiji kaluaran HDMI sareng hiji jack audio 3,5mm upami urang hoyong nganggo headphone atanapi spéker kabel.

Dina hal sora, Honor parantos mutuskeun yén laptop ieu kedah nawiskeun sora sakurilingna ku unggal cara. Kusabab kitu, kuring mutuskeun pikeun kaasup Téknologi Dolby Atmos pikeun ngajantenkeun pangguna murag asih nalika anjeunna ngonsumsi eusi multimedia ngalangkungan laptop.

Windows 10, otonomi 10 sareng harga 20

Hormat MagicBook payun

Kami dugi ka tungtung pedaran ngeunaan MagicBook Honor ieu. Sareng kami moal tiasa ngalakukeun éta tanpa ngawartosan naon anu bakal ditawarkeun ku kami dina bagian batréna, salah sahiji aspek anu paling dipeunteun ku jalma anu damel di luar bumi atanapi kantor sareng henteu ngagaduhan colokan. Numutkeun ka Honor dirina, MagicBook bakal nawiskeun otonomi dugi ka 12 jam dituturkeun ku karya dina muatan tunggal. Maksudna: anjeun bakal ngagaduhan laptop anu bakal tahan anjeun tanpa masalah langkung ti sadidinten damel.

Ngeunaan sistem operasi, Windows 10 Anjeunna anu kapilih dina hal ieu. Sedengkeun harga anu ditarjamahkeun kana euro bakal kieu:

  • Core i5 + 8 GB RAM + 256 GB modél SSD: euro 640
  • Core i7 + 8 GB RAM + 256 GB modél SSD: euro 740

Sakumaha anjeun tiasa tingali, éta harga anu cukup murah anu ngajantenkeunana salah sahiji laptop murah paling pikaresepeun tina panorama ayeuna.

Di momen teu aya tanggal anu dikonfirmasi sacara global. Langkung seueur, kami henteu terang naha Honor Magic bakal kaluar ti Cina. Sanaos terang panarimaan hébat anu aranjeunna smartphone, bakal anéh yén aranjeunna tiasa ngagedéan ékspansi tim ieu ka langkung seueur pasar internasional.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.