Ngawas kaulinan AOC U28G2AE / BK

Monitor parantos janten unsur penting pikeun pamaén sareng jalma anu telecommute, sanaos PC anjeun laptop, henteu sapertos layar anu saé pikeun ngiringan waktos kaulinan anu pangsaéna, sareng AOC Gaming terang pisan ngeunaan éta. Ku alatan éta, dinten ieu kami mawa anjeun monitor anyar jeung nu bisa meunang nu leuwih seueur tina kaulinan Anjeun.

Kami marios monitor AOC Gaming U28G2AE / BK, monitor tanpa bingkai sareng Freesync sareng résolusi anu pikaresepeun. Entong luput analisa anu jero ieu dimana kami nyarioskeun ka anjeun sadaya kakuatan sareng tangtosna kalemahan monitor ieu dirancang pikeun anu paling maén.

Bahan sareng desain

Ieu kaulinan AOC U28G2AE / BK Éta gaduh desain agrésif sareng kaulinan anu klasik, tapi langkung saé, mimitian ku kami gaduh pigura ultra-ngurangan dina tilu sisina, kami écés ngobrol ngeunaan bagian luhur sareng sisi, di bagian handap kami gaduh spanduk perusahaan sareng dua pituduh. beureum. Jelas tur kumaha éta bisa disebutkeun, urang boga basa jeung dua projections badag tur sagemblengna dirancang hideung. Simkuring boga ukuran layar 28 inci atawa naon ceuk hadé 71,12 séntiméter total. 

Kami gaduh bezel bertekstur, stan anu gampang dipasang sareng tangtosna sertifikasi VESA. 100 × 100 bisi urang rék ngagantung dina témbok, hal kuring nyarankeun. Sadayana sareng Kensington Lock klasik. Kami gaduh mobilitas nangtung antara -5º sareng + 23º, leres, kami henteu ngalihkeunana sacara gurat. Jelas, produk ieu dipirig ku na "kaulinan" tema jadi ditandaan, sarta sistem posisi gampang rojongan ieu greatly ngaapresiasi ku cara maké sistem klik dina tonggong. Éta pungkur mangrupikeun palabuhan sambungan sareng catu daya, ogé dina bezel handap kami gaduh kadali ménu touch.

Ciri téknis

Urang buka langsung ka data atah. Monitor 28 inci ieu gaduh fitur a Panel LCD IPS anu ngajamin kami sudut pandang anu lega, ampir total dumasar kana tés kami, kami henteu acan tiasa ngahargaan naon waé jinis aberasi. Éta ngagaduhan palapis anti sorotan nu kacida ngaapresiasi jeung defends ogé ngalawan cahaya jieunan. Penampilan panel nyaéta 16: 9, idéal pikeun maén jeung backlighting na ngaliwatan sistem WLED, nu mantuan pikeun hadé ngadalikeun wewengkon poék.

Pikeun bagian na, urang boga kacaangan maksimum 300 nits nu ngajadikeun urang foreshadow atra, urang kakurangan dukungan HDR, hal anu dina sagala hal bakal ngalambatkeun turun laju respon panel, nu 1 millisecond (GtoG). Sami kajadian kalawan refresh rate, nu keur gamers paling nuntut eta ngan tetep dina 60Hz na enya urang bakal geus ngaapresiasi hal leuwih. Dina hal warna, urang gaduh kontras dinamis dalapan juta ka hiji sareng kontras statik sarébu ka hiji, sadayana dipirig ku téhnologi AMD Freesync pikeun ngaronjatkeun kinerja kaulinan.

Kumaha bisa disebutkeun, urang boga 85% tina standar NTSC jeung 119% tina standar sRGB janten ogé cocog pikeun ngédit éta, hal anu kami parantos dilakukeun sareng dimana éta parantos dibela sacara lega. Sinyal frékuénsi digital ngahontal ngaliwatan HDMI 2.0 atanapi DisplayPort 1.2 laju tetep 60Hz dina resolusi 4K atanapi UHD. Éta henteu kedah nyarios yén pikeun ngaminimalkeun kacapean kami gaduh sistem Flicker-Free sareng Low Blue Light, kalayan ieu kuring keukeuh, monitor ieu langkung ti monitor kaulinan anu sederhana, éta ngiringan jam-jam anu saé dianggo dina pagelaran sanés sapertos padamelan, konsumsi multimedia. sarta tangtu automation kantor.

Konéktipitas sareng asesoris

Monitor ieu ngagaduhan dua palabuhan HDMI 2.0 dina tonggongna, anu bakal ngamungkinkeun urang nyambung sakaligus, contona, PC sareng konsol urang. Alat anu urang mimitian sacara otomatis bakal nelepon monitor sareng bakal terang port HDMI mana anu bakal ngamimitian sacara otomatis, yén tina sudut pandang kuring penting dina monitor kaulinan. Tangtu, urang sono sanggeus kaasup USB HUB leutik atawa port USB-C nu bakal ngidinan urang pikeun nyambungkeun périferal urang langsung ka monitor, ieu bakal nyalametkeun urang sababaraha spasi dina tabél. Upami anjeun resep, anjeun tiasa ngagaleuh IEUH kalayan harga anu pangsaéna.

  • AOC Shadow Control sareng AOC Game Color: Parangkat lunak AOC ieu nambihan lampu sareng kacaangan tampilan anu saé, nawiskeun pangalaman anu caket sareng HDR anu disertipikasi, mareuman bagian-bagian khusus panel anu henteu dianggo pikeun nganteurkeun hideung anu langkung murni.

Gunana pikeun nyebutkeun, urang ogé boga hiji Port Témbongkeun 1.2 port sareng kaluaran headphone hibrida 3,5 milimeter. Pikeun bagian na, urang teu kudu poho yén AOC ieu U28G2AE / BK boga dua speaker, jadi urang bisa ngarasakeun sora stereo, keur 3W tina kakuatan masing-masing. Sanaos cekap pikeun urang kaluar tina jalan sareng ngalaksanakeun konsumsi multimédia, éta henteu ngucapkeun bass, sanaos kanyataan yén pangalaman éta kawilang saé mertimbangkeun kompak monitor sareng spiker anu sami. Éta mangrupikeun detil anu kalebet jinis panyatur dukungan ieu, khususna nalika seueur monitor sanés dina rentang anu sami henteu kalebet aranjeunna.

Modeu kaulinan sareng AOC G-Menu

Monitor gaduh genep modeu kaulinan anu tos siap: FPS, RTS atanapi balap, kumaha oge, via AOC Settings KeyPad (menu bezel handap) urang tiasa nyaluyukeun propil, nyimpen nu anyar komo ngaropéa nu geus aya. Kuring salawasna nyarankeun nu make menu ieu, anu panganteur geus rada intuitif pikeun urang, pikeun nyaluyukeun eta leres tur liking Anjeun.

Sajaba ti éta, AOC G-Menu Éta mangrupikeun aplikasi tambihan anu tiasa urang pasang dina Windows sarta yén ngamungkinkeun urang pikeun ngaropea monitor kami kalawan ciri husus ogé parameter tangtu, enya, di momen urang teu kapanggih leuwih ti hiji panganteur pamaké ramah, tapi fungsi anu sarua atawa sarupa jeung menu nu.

Pendapat editor

Ieu AOC U28G2AE / BK Ieu mangrupakeun alternatif alus tur serbaguna salaku monitor kaulinan, éta boga ukuran, lag input sarta konektipitas pohara alus, dipirig ku panel IPS cukup caang jeung desain kualitas. Urang sono meureun HDR atawa laju Anyarkeun luhur, tapi dina rentang na ciri na bisa diperkirakeun, dimana ampir euweuh leungit. Anjeun tiasa ngagaleuhna di Amazon tina 323,90 euro, dina harga pangsaéna sareng pangiriman dina ngan ukur sadinten.

U28G2AE / BK
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4.5 bentang
323,99
  • 80%

  • U28G2AE / BK
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir: Nopémber 5 ti 2021
  • rarancang
    Penerbit: 90%
  • panel
    Penerbit: 90%
  • Conectividad
    Penerbit: 75%
  • Extras
    Penerbit: 85%
  • multimedia
    Penerbit: 90%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Penerbit: 85%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 90%

Pro sareng kontra

Naros

  • Desain hébat sareng konektipitas
  • Latén rendah sareng kontrol kacaangan anu saé
  • Harga kalapa
  • Panel kalawan resolusi alus

Kontra

  • Abdi sono 120Hz
  • Henteu aya HDR
  • Tanpa USB HUB

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.