Dreame L10 Pro: ulasan, harga sareng fitur

Ngimpi L10 Pro

Kami uih deui nganggo produk Dreame anu dikhususkeun pikeun ngabersihan bumi, salah sahiji anu paling modis akhir-akhir ieu. Kami nembe ngagaduhan Dreame T20 di dieu, panyaring handheld kalayan pagelaran dina tingkat anu luhur sareng anu ngantunkeun sensasi anu saé pisan.

Janten ayeuna urang teraskeun sareng produk énggal ieu, panyaring vakum robot Ngimpi L10 Pro, produk anu cukup buleud anu tiasa ngabantosan urang ngajaga bumi urang beresih. Tetep sareng kami sareng mendakan kumaha Dreame L10 Pro tiasa bersaing langsung sareng produk anu paling mahal di pasar sareng naha éta leres-leres patut ayeuna.

ciri teknis Dreame L10 Pro

Dreame L10 Pro ieu gaduh kakuatan maksimal 4.000 Pa nyeuseup, anu dina rata-rata naon jinis produk ieu nawiskeun dina kisaran pembersih vakum robot dina harga anu sami sareng langkung luhur. Pikeun bagian na, éta boga kapasitas dina tank padet 570 ml, sedengkeun reservoir cairan pikeun scrubbing tetep dina 270 ml. Sadaya ieu dipirig ku chassis palastik hideung pisan umum, kalawan sensor na di luhur.

Fitur Dreame L10 Pro

Eusi kotak sapertos kieu:

  • Robot L10 Pro
  • Ngecas dasar
  • Alat serbaguna
  • Kabel listrik
  • Tangki cai
  • deposit padet
  • Sikat sisi sareng tengah

Urang teu boga, tangtosna, sagala jenis produk "tambahan" pikeun pangropéa atawa ngagantian komponén, nalika aranjeunna deteriorate kami bakal balik ka titik biasa diobral, harga pikeun momen anjeun teu nyaho. Anu kami jelaskeun nyaéta yén éta mangrupikeun produk anu diménsi 350 x 350 96 milimeter anu nawiskeun beurat total 3,7 Kg, Éta henteu sakedik, tapi ogé aya dina norma pikeun jinis alat ieu.

Otonomi sarta pamakéan sapopoé

Dina pamakéan sapopoé robot ieu nawarkeun noise maksimum nu bakal sabudeureun 60 db dina momen nyeuseup anu paling kritis, dina konfigurasi anu béda-béda anu ditawarkeun ku bagian khusus tina aplikasi Mi Home, anu, sakumaha anu anjeun terang, nyaéta anu ngatur lingkungan sambungan Xiaomi sareng produk sampinganna, cocog sareng duanana. Android sakumaha kalayan ios sacara umum

Dreame L10 Pro otonomi

Ngeunaan otonomi, urang ngarasakeun sabudeureun 5.000 mAh dinyatakeun ku merek, ieu bakal nawiskeun urang cleans sabudeureun 150 menit atawa nepi ka 200 méter, Kanyataan yén kami henteu acan tiasa pariksa sabab kami henteu ngagaduhan bumi anu ageung (mudahan), tapi dugi ka sakitar 35% dina tungtung beberesih. Pembersih anu cukup rinci, tanpa ngaleuwihan jaman baheula sareng anu nyumponan kinerja anu tiasa dipiharep tina jinis analisa lingkungan ieu berkat pemetaan lingkungan dina 3D (ngaliwatan LiDAR) dipigawé kalawan matak sensor. Dina lolos kahiji, sakumaha anjeun terang, éta bakal rada laun, sedengkeun ti ayeuna bakal ngamangpaatkeun spasi jeung waktu berkat informasi diajar.

A vakum alus, a scrub "santun".

Sakumaha biasa, euweuh urusan sabaraha téknologi maranéhna kaasup, scrubbing leuwih ti hiji pel baseuh nu ngalakukeun pakasaban na, tapi moal dipiceun tanda kokotor paling relevan. Urang boga pamakéan penting lingkungan. Sanajan kitu, sacara umum kami gaduh alternatif anu saé dina Dreame L10 Pro ieu, merek anu, di sisi anu sanésna, mangrupikeun ciri khas berkat hubungan anu caket antara kualitas sareng harga.

Dreame L10 Pro Aspirated Power

Urang kudu, kumaha bisa disebutkeun, singkronisasi jeung Amazon Alexa sareng Google Assistant, janten dinten ka dinten bakal langkung gampil upami urang ngan ukur naroskeun ka asisten virtual urang anu tugas. Hiji produk dianjurkeun, nu geus wareg kami dina pamakéan umum sarta yén anjeun bisa mésér didieu kalawan jaminan Amazon.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.