Ring Indoor Cam, kaméra kaamanan kompak pikeun dianggo di bumi

Kotak Cincin Indoor Cincin

Kami yakin yén urang sadayana terang kana perusahaan Ring sareng kaméra kaamanan na sareng doormen kaméra anu nyambung langsung kana alat sélulér kami. Nya dinten ayeuna urang gaduh dina méja anu énggal Ring Jero rohangan Cam, kaméra kaamanan leutik anu ngagaduhan Kakuatan ku kabel, éta ngagaduhan resolusi HD anu berkat ukuranana henteu diperhatoskeun di juru mana waé.

Ring Indoor Cam ieu ngamungkinkeun urang cicingeun di luar bumi sareng tiasa ningali tina alat sélulér urang naon anu kajantenan di jerona, éta moal pernah liren kumargi éta gaduh kabel listrik sanés batréna (sanaos modélna sami sareng batré. upami anjeun resep) salian ti gaduh harga bener-bener disaluyukeun, janten urang nyanghareupan pilihan pikeun dipertimbangkeun upami urang milari kaméra kaamanan kanggo bumi atanapi kantor kami.

Kaméra kaamanan kalayan harga anu luar biasa

Eusi kotak

Urang bakal ngamimitian ku sadayana anu ditambahan dina kotak kaméra ieu sareng urang tiasa nyarios yén kami ngagaduhan sadayana anu diperyogikeun pikeun ngalaksanakeun instalasi anu saderhana sareng gancang. Urang tiasa masang kaméra ieu di luhur tempat naon waé berkat dasar anu dibawa tapi upami urang ngaleupaskeun sekrup leutik anu dibabawa dina bagian tengah urang tiasa tempatkeun dasarna dina tonggong sareng ku cara ieu nempatkeun kaméra anu napel na témbok. Leres, éta ogé nambihan kancing sareng sekrup pikeun tiasa nahan kaméra dina témbok mana waé.

Salaku tambahan kana kaméra sorangan, éta pangecas témbok nganggo kabel anu microUSB, dua adaptor listrik kalebet hiji kanggo colokan, pamasangan, perakitan sareng manual garansi sareng sababaraha stiker anu parantos populér di produk Ring kanggo ngingetkeun yén daérah éta diawasi ku kaméra.

Eusi Cincin Indoor Cam

Spesifikasi Utama Cincin Indoor Cam

Kaméra leutik ieu ngagaduhan spésifikasi anu saé ku naon waé pangguna anu mikirkeun kéngingkeun kaméra kaamanan panginten ngeunaan éta sareng éta tiasa langkung mirah tibatan ngiring sistem alarm panjagaan video konvensional. Sanaos leres yén urang kedah ngontrak jasa Ring Protect (anu kami ngajelaskeun di handap) éta langkung mirah. Tapi hayu urang buka naon anu dipikaresep ku urang ayeuna sabab éta spésifikasi utama atanapi paling beredar tina Cam Indoor ieu.

video Resolusi 1080p HD pikeun nonton video langsung sareng visi wengi
Sudut visi 140 ° diagonal
audio Komunikasi dua arah sareng pembatalan noise
dimensi X x 45,8 45,8 75 mm
Sarat sambungan Meryogikeun kecepatan unggulan minimum 1 Mbps, tapi kecepatan anu disarankeun pikeun kinerja optimal nyaéta 2 Mbps
Conectividad 802.11 GHz 2,4b / g / n sambungan Wi-Fi

Kaméra Cincin Indoor Cingcin

Cocog sareng Alexa

Urang tiasa nyambungkeun Cam Indoor langsung ka Echo Show, Echo Spot atanapi Fire TV urang supados urang tiasa ningali ti mana waé kajadian di mana waé ayana kaméra. Kantun ku «Alexa, nunjukkeun ka ruang tamu» sareng anjeun tiasa tingali pidéo langsung tina alat Echo anjeun.

Logikana ogé aya na aplikasi sorangan pikeun ios sareng Android gratis gratis, anu ngamungkinkeun urang ningali pidéo langsung dimana waé. Salaku tambahan, teu perlu pikeun ngaktipkeun rencana Ring Protect yén aranjeunna parantos aktip nampi peringatan gerakan contona, tong hariwang ngeunaan éta, urang tiasa nampi peringatan ieu berkat aplikasi éta nyalira tanpa kedah kontrak.

Sareng kusabab urang nyarioskeun rencana Ring Protect, hayu urang tingali naon kaunggulannana. Hal kahiji anu nyarios yén urang tiasa ngararasakeun 30 dinten gratis tina rencana ieu anu nawiskeun kami kamungkinan ngarékam pidéo sareng gambar anu dicandak ku kaméra. Gambar-gambar ieu disimpen dina sérver Ring sabab éta dina akun kami, janten kami tiasa nikmati kapan waé. Biaya minimum jasa ieu 3 euro per bulan sareng anjeun tiasa mendakan sadaya inpormasi tina aplikasi Ring nyalira atanapi ti halaman wéb resmi na.

Upami anjeun milari kaméra kaamanan kompak, Indoor Cam mangrupikeun pilihan anu saé

Teu langkung seueur urang tiasa nyarios perkawis kaméra ieu sareng éta babarengan sareng aplikasi na kanggo ios sareng Android janten pendamping kaamanan anu sampurna. Dina hal ieu, sebutkeun yén aya modél kaméra anu sami tapi nganggo batréna anu tiasa diisi deui sareng dina hal ieu Indoor Cam mangrupikeun kaméra sacara éksklusif pikeun dianggo di jero rohangan, henteu perlu nempatkeun kaméra ieu di tempat luar. Ngagaduhan penjaga Ring sareng kaméra jero rohangan ieu tiasa janten pertandingan anu sampurna, bahkan éta sapinuhna cocog sareng sadaya produk Ring sareng Amazon Alexa anu sanés, janten mangrupikeun pilihan anu hadé pikeun ngawaskeun bumi, kantor, sareng sajabana.

Ring - Always Home (App Store Store)
Kring - Sok Bumibebas
Kring - Sok Bumi
Kring - Sok Bumi
pamekar: Ngirining.com
harga: bebas

Pendapat editor

Ring Jero rohangan Cam
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 5 bentang
59
  • 100%

  • Ring Jero rohangan Cam
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • rarancang
    Penerbit: 90%
  • Kualitas Video
    Penerbit: 90%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 95%

Naros

  • Desain sareng manufaktur bahan
  • Kualitas audio sareng video dua arah
  • Basajan pikeun dipasang sareng dianggo

Kontra

  • Meryogikeun rencana mayar kanggo panyimpenan pidéo

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.