Ngungkabkeun detil munggaran tina Samsung Galaxy Note 8

Upami taun kamari anjeun akhirna hoyong ngomean Catetan lami anjeun, taun ayeuna anu kedah anjeun lakukeun nyaéta ngantosan sabab, sakali mastikeun yén perusahaan Koréa Kidul Samsung pikeun ngaluncurkeun Galaxy Note 8 anyar sareng yén anjeunna parantos ngagarap éta kalayan kapasitas lengkep, ayeuna rinci anyar ngeunaan terminal salajengna parantos diungkabkeun ka kami.

Inpormasi sumping ka kami ti "leaker" anu kawéntar Evan Blass anu parantos ngamangpaatkeun spéker hébat anu profilna dina Twitter pikeun ngumumkeun sacara teu resmi yén Samsung Galaxy Note 8 bakal sumping rada engké, dina bulan Séptember, sareng harga sakitar sarébu euro. Tapi tetep!, Sakumaha anu éta nyarios, "entong angkat, masih aya deui."

Luncat kana Galaxy Note 8

Taun kamari, raksasa téknologi Samsung mutuskeun luncat panomeran Olimpiade ku ngaluncurkeun di tengah usum panas Galaxy Note 7. Sareng sigana éta pasti ngagaduhan teuing momentum pikeun luncat éta kusabab kagagalan éta saageung sajarah.

Henteu lami saatos diluncurkeun di nagara sapertos Amérika Serikat sareng Koréa Kidul, tanah airna, sababaraha pangguna mimiti ngalaporkeun jalma asing kasus ledakan sareng seuneu flash anu nyésakeun terminal ditutupan seuneu, dijantenkeun komponen-komponen, sareng, kadang-kadang mangaruhan kana sipat-sipat sanés: kendaraan, bumi ... Kasus dikali sareng perusahaan ngumumkeun gantung sareng panyabutan terminal, anu bakal diganti anyar sareng tanpa masalah. Saurna sareng parantos kitu, éta parantos dipikaterang yén buru-buru henteu saé sareng dina kiriman kadua masalahna tetep aya. Otoritas kedah damel sareng Galaxy Note 7 bahkan dilarang dina penerbangan komersial kusabab résiko poténsialna pikeun kaamanan umum. Tungtungna, Samsung kapaksa ngagantungkeun pabrik sareng pamasaran na pikeun kadua kalina, ayeuna, sacara permanen.

Samsung GALAXY Note 7

Samsung Galaxy Note 7 parantos maot, tapi sanés seri Galaxy Note. Di hiji sisi, dina awal taun ieu dikonfirmasi éta Samsung bakal ngaluncurkeun sababaraha unit "direnovasi" tina Galaxy Note 7 di nagara-nagara sapertos Koréa Kidul dina harga langkung handap sakitar 25%, hal anu, saliwatan, arek kajadian. Tujuanna aya dua: nyumbang kana pangropéa lingkunganana ku ngaleupaskeun komponén anu disimpen tanpa leres-leres terang naon anu kedah dilakukeun sareng aranjeunna, sareng ngahanca bagian tina investasi anu dilakukeun dina terminal anu gagal.

Sareng ti tempat sanés, Samsung mimiti ngerjakeun panerus alami terminal "ngabeledug", Galaxy Note 8,Diantarana urang ayeuna terang sababaraha detil tambahan berkat filtrasi anu dilakukeun ku Evan Blass ngalangkungan profil Twitter na @evleaks.

Naon anu urang terang ngeunaan Galaxy Note 8 salajengna

Sakumaha seueur pangguna anu parantos nganggap, Galaxy Note 8 salajengna bakal ngawariskeun sababaraha fitur anu urang parantos ningali dina suksés Galaxy S8 sareng Galaxy S8 Plus. Hal anu paling matak nyaéta nyoko kana konsép layar "Infinity Display", anu saé panel AMOLED kurva ganda di sisi na anu bakal gaduh ukuran tina 6,3 inci sareng perbandingan aspek 18,5: 9.

Nanging, Galaxy Note 8 bakal, dugi ka ayeuna, terminal kalayan idéntitasna nyalira kumargi kitu, sanaos mirip sareng S8 sareng S8 Plus, éta ogé bakal nyobian ngajauhan dirina, sareng sanés ngan ukur ku ngahijikeun anu parantos populér S Pen, tapi ogé ngalangkungan spésifikasi sapertos a kaméra dual sareng 12 megapiksel sonor sareng stabilisasi optik. Di gigireunna bakal aya lampu kilat sareng belah katuhuna, sénsor sidik. Ieu bakal janten jalan pikeun ngeureunkeun "kontropérsi" anu disababkeun ku ayana lokasi pamaca sidik dina séri S8.

Di jero, urang bakal mendakan terminal anu leres-leres kuat kalayan performa anu saé pisan ku kanyataan yén éta bakal ngahijikeun aranjeunna Qualcomm Snapdragon 835 atanapi Exynos 8895 prosesor (gumantung kana pasar anu urang lebet), sanaos Memori RAM bakal ningkat janten 6 GB. Sareng sadaya ieu dirojong ku a Batré 3.300 mah.

Éta ogé bakal ngahijikeun asisten maya bixby sareng peluncuranana bakal lumangsung sakedik engké ti anu diarepkeun, dina waktos Séptémber, kalayan tujuan utama pikeun nangtung kana modél iPhone anyar, anu ogé bakal dileupaskeun dina tanggal-tanggal éta, naha éta hargana bakal 999 euro, sahingga masihan aranjeunna nuansa alat premium anu langkung ageung.

Tangtosna, henteu ieu mangrupikeun resmi, nanging, catetan lagu Blass pikeun kasuksesan ngajak urang pikeun nyandak inpormasi na langkung serius.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.