Lalajo GS Pro, jam tangan paling "premium" Honor

kaajenan Anjeunna parantos peringatan dina acara terakhir na yén sababaraha produk anu saé sumping yén masarakat parantos nungtut sababaraha waktos, sareng waktos éta tungtungna parantos sumping. Terang ku kami sadaya berita ti Honor, dimimitian ku jam tangan anu paling kuat yén aranjeunna parantos diluncurkeun dugi ka ayeuna.

Pendakan sadaya ciri alat anu anéh ieu nalika kami nyaritakeun anjeun sacara rinci naon anu kaalaman ku kami dina nyobaan. Sareng upami anjeun hoyong mésérna, ayeuna Anjeun tiasa ngagaduhanna kalayan harga anu pangsaéna ku ngaklik dieu.

Saperti dina kasempetan anu sanés, kami parantos mutuskeun ngiringan analisis anu jero ieu sareng pidéo YouTube anu anjeun tiasa ningali Honor Watch GS Pro ieu dina operasi. Kami ngarékoméndasikeun anjeun ngamangpaatkeun sareng ningali pidéo éta sabab dina video éta anjeun bakal tiasa niténan kotak centang pikeun ngahargaan eusi kotak, sareng urang ogé nunjukkeun anjeun kumaha ngonpigurasikeun sareng nyingkronkeunana ku sababaraha léngkah saderhana. Di sisi anu sanésna, anjeun tiasa ngalanggan sareng ngabantosan komunitas Aktualidad Gadget supados tetep tumuh supados urang tiasa terus masihan analisis anu pangsaéna pikeun anjeun.

Desain: Wawuh sareng kasar

Honor Watch GS Pro ieu ngusir langsung Huawei Watch GT2 Pro anu teu tiasa dihindari. Pikeun mimitian, alat ieu diwangun dina stainless steel pikeun ngajamin résistansi, hideung sakumaha anjeun tiasa tingali dina poto. Di sisi anu sanésna urang gaduh palapis karét anu nyayogikeun rasa katahanan anu penting pisan.

Kami balik kana desain bola, hal anu duanana dijaga ku Honor sareng Huawei sanaos alat persegi panjang anu énggal kalayan biaya anu langkung handap anu handap anu urang tiasa titénkeun dina waktos-waktos ayeuna. Sedengkeun pikeun tali, flouroelastomer, sakumaha dina Huawei's Watch GT2 Pro, raoseun pisan sareng serbaguna.

Kami gaduh beurat total sakitar 45 gram henteu ngitung tali, anu nyandak bagian penting tina beurat ieu. Jelas yén urang nyanghareupan jam tangan anu cukup kawéntar dina istilah éta, tapi upami urang fokus kana panggunaan anu dimaksadna, teu kurang anu diarepkeun.

Pasti pendekatan pangguna anu diarahkeun sareng desain na, khususna ngemutan kemungkinan kustomisasi anu teu kaétung anu layar na nawiskeun ngalangkungan aplikasi Huawei Health, Aranjeunna ngan ukur mastikeun kasuksésan sub-mérek Huawei ieu.

Otonomi bestial sareng sistem anu dipikaterang

Urang mimitian ku carjer, hal anu kedah diperhatoskeun dina alat anu gaduh ciri ieu. Beda sareng baraya Huawei premium na, dina hal ieu Honor Watch GS Pro bet dina muatan "pin", nyaéta, urang henteu gaduh muatan nirkabel ngalangkungan standar Qi.

Hal anu henteu ngareuwaskeun urang ogé, sareng ngémutan ukuran sareng kagunaanna basa ngecas henteu nyababkeun urang seueur teuing jengkel, jujur. Tapi anu paling penting sanés bagian ieu, tapi perpanjangan batréna anu sigana bakal ngareuwaskeun kami dina kaayaan.

Perusahaan janji dugi ka 25 jam tina total otonomi, ngagunakeun GPS sareng ngagunakeun normal alat. Kami gaduh 790 mah total anu diperhatoskeun. Dina tés urang, otonomi parantos nyentuh anu dijangjikeun dina perséntase istilah (kami henteu tiasa ngicalan batréna dina jangka waktu tés, tapi kami parantos ngitung).

Di sisi anu sanésna, sistem dikokolakeun sareng disingkronkeun ngalangkungan aplikasi Kaséhatan, sapertos modél anu saacanna, ngamungkinkeun urang ngatur data anu dicandak. Pikeun bagian na Sistem operasi Huawei / Honor nyalira sareng dipersonalisasi saderhana sareng fungsionalitas anu cekap kanggo naon anu tiasa diarepkeun tina alat sapertos kitu.

Ciri téknis

Urang mimitian ku panel anjeun 1,39 inci AMOLED (454 x 454), dilacak ka batur dina perusahaan sareng anu nawiskeun persis sensasina sami. Kami gaduh langkung ti cukup kacaangan anu tiasa diluyukeun pikeun terasrasakeun di luar rohangan, tanpa "dazzled" di jero rohangan.

Sedengkeun pikeun sénsor, urang bakal resep sénsor detak jantung ayeuna klasik, dipirig ku kabaru tina generasi ieu, sénsor anu ogé bakal nangtoskeun jenuh oksigén dina getih, mangrupikeun inovasi yén atlit anu paling rajin bakal terang kumaha ngahargaan, ngaléngkah dina bagian téknis. Duanana sensor parantos kabuktosan épéktip sareng éfisién dina tés urang. 

Nyarios ngeunaan sensor, urang teraskeun nganggo GPS sareng GLONASS, dibarengan ku barométer sareng manajemén kecerdasan buatan Huawei pikeun ngatur data ieu sareng nyayogikeun peringatan. Jelas urang gaduh analisis bobo, anu ogé bakal ngabantosan urang pikeun ngumpulkeun data anu langkung épéktip, henteu ngan ukur dina latihan, tapi ogé pikeun istirahat.

Urang kedah nyebatkeun yén urang kakurangan sagala jinis sistem pamayaran tanpa kontak (NFC), urang ogé henteu ngagaduhan WiFi atanapi LTE.  Leres, éta cocog sareng ios, kalayan henteu aya sababaraha fungsi aplikasi Kaséhatan. Éta jelas ngalaksanakeun fungsina langkung saé sareng alat Android dumasar kana tés urang.

Daya tahan sareng dukungan latihan

Sedengkeun pikeun stamina, Kami ngagaduhan kapasitas pikeun teuleumkeun dugi ka 50 méter (5 ATM) tanpa masalah, Kami gaduh Sertifikasi militér MIL-STD-810G anu masihan kami tambah penting dina hal kaandalan.

Urang ogé ngagaduhan langkung ti 100 modeu latihan (sapertos modél Huawei pangénggalna) janten kami moal sono sacara praktis nanaon. Kami parantos diuji ngaji, ngadayung sareng sababaraha anu sanésna, anu sadayana sami-sami efektif dina tingkat kuantisasi.

Pendapat editor

Hayu urang mimitian ku masihan anjeun harga, ti 249 euro gumantung kana titik penjualan, sanaos Honor parantos milih pikeun ngaluncurkeun tawaran khusus 199 euro (link) pikeun pangguna anu tos mesen éta (tanggal rilis 28 Séptémber).

Kami pasti bakal nyorot otonomi na ampir 25 dinten, ogé kapasitas kustomisasi anu luhur sareng data anu teu aya tungtungna anu dikumpulkeunna. Nanging, éta dipelak salaku nonton Honor anu paling mahal dugi ka ayeuna, teu ngagaduhan sistem pembayaran anu teu kontak atanapi konéktipitas LTE, hal anu tiasa hoream gumantung kana pangguna anu mana. Kami arepkeun anjeun resep analisa kami, sareng ulah ragu pikeun ngamangpaatkeun kotak koméntar.

Lalajo GS Pro
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 3.5 bentang
199 a 249
  • 60%

  • Lalajo GS Pro
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • rarancang
    Penerbit: 70%
  • Conectividad
    Penerbit: 80%
  • kinerja
    Penerbit: 80%
  • Otonomi
    Penerbit: 90%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Penerbit: 80%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 75%

Naros

  • Spésifikasi anu saé dina tingkat résistansi
  • Kasaluyuan sareng gampang digunakeun
  • Sistem operasi anu saé sareng kamampuan latihan

Kontra

  • Henteuna NFC pikeun mayar pamayaran tanpa kontak
  • Hargana tiasa rada luhur
 

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.