Kumaha nonton online pilem-pilem pangalusna Goya Awards 2020

Kami parantos ngagantungkeun hadiah Goya 2020, upacara dimana bioskop Spanyol ganti taunan sareng anu ngaganjar karya sadaya kolaborator payun sareng tukangeun kaméra pilem. Nanging, anjeun panginten henteu acan tiasa ngaraoskeun pilem atanapi anu meunang penghargaan, tapi tong hariwang, sabab sakali deui Actualidad Gadget aya di dieu pikeun nyandak anjeun kastanye tina seuneu supados anjeun tiasa ngobrol di kantor ngeunaan kasuksésan hébat panganyarna tina bioskop Spanyol. Kami nyandak anjeun panduan sareng pamenang hébat penghargaan Goya 2020 sareng kumaha nonton pilem na online.

Pilem Pangsaéna: Nyeri sareng Kamuliaan

Pilemna diarahkeun ku Pedro Almodóvar sareng anu parantos ngagaduhan kinerja bintang Hollywood anu hebat Antonio Banderas éta parantos ngagaduhan langkung pangakuan, nyatana éta parantos kéngingkeun Goya pikeun diréktur pangsaéna (Pedro Almodóvar); Aktor Terpopuler Terbaik (Antonio Banderas); Aktris Pendukung Pangalusna (Julieta Serrano); Skenario Asli Pangsaéna (Pedro Almodóvar); Montage pangsaéna (Teresa Font) sareng musik aslina anu pangsaéna, teu langkung teu kirang pikeun bintang pilem oténtik Goya 2020 Awards, éta henteu kirang dikurilingan ku seueur seniman.

Pilem ieu dirilis dina Maret 2020 sareng ayeuna ayeuna sayogi dina streaming platform sapertos Netflix, sanaos éta ogé tiasa diséwa dina platform sanés sapertos Filmin, Vodafone TV, Rakuten TV, Google Play komo Apple iTunes. Nanging, sababaraha bioskop masih kénéh ningalikeun atanapi bakal ningalikeun deui upami kasuksésan anu kahontal. Pain and Glory ngeunaan Salvador Mallo, sutradara pilem dina jam-jam lemah sareng anjeunna marios hirupna ti taun 60-an, naha anjeun bakal sono kana pilem anu dibahas sadayana? Kuring yakin henteu.

Aktor Pendukung Pangsaéna: Nalika Perang Kalah

Pilem tina Alejandro Aminábar ogé parantos ngagaduhan tempatna dina Goya 2020 Awards, Éta diposisikan salaku salah sahiji anu paling nominasi, sareng nyatana éta parantos nampi sababaraha penghargaan: Aktor Pendukung Pangalusna (Eduard Fernández); Arah produksi pangsaéna (Carla Pérez de Albéniz); Pitunjuk artistik pangsaéna (Juan Pedro de Gaspar); Desain kostum anu pangsaéna (Sonia Grande) sareng makeup sareng gaya rambut anu pangsaéna. Tanpa diragukeun, pilem anu sanés anu paling dipasihkeun sareng anu paling seueur nominasi moal leungit dina panduan urang pikeun ningali pilem anu pangsaéna tina Goya Awards 2020.

Sedengkeun perang awét Mangrupikeun visi tina Perang Sipil Spanyol ti sudut pandang Míguel de Unamuno anu terkenal. Luhureun sadaya, éta museur kana kumaha panulis dina hiji titik teu paduli antara dua belah pihak sareng kumaha masarakat Spanyol dina waktos éta dibagi pisan. Pilem ieu tiasa dinikmati dina Movistar + ti ayeuna, boh dina streaming sareng ogé reruns anu dilakukeun salami saminggu ngalangkungan saluran bioskopna. Jalan anu mana waé, pilem na masih aya di kaseueuran bioskop di nagara éta.

Aktris Pendukung Pangsaéna: Lombang Teu Terbatas

Henteu aya anu langkung sareng henteu kirang ti 15 nominasi kanggo Lombang anu teu aya watesna, akhirna nyandak ieu: Aktris Terpopuler Terbaik (Belén Cuesta) sareng Sora Pangsaéna. Hésé perang ngalawan anu dua tadi. Dina hal ieu, karya Aitor Arregi, Jon Garaño sareng José Mari Goneaga parantos ngagaduhan pangakuan penting sanaos henteu ngagaduhan seueur penghargaan, sareng sigana perang David ngalawan Goliath. Sakali deui pilem ieu fokus kana plot Perang Sipil Spanyol anu sigana rada modis.

Éta nyarioskeun perkawinan anu parantos nyumput salami langkung ti tilu puluh taun kusabab kasieunan kana kemungkinan dendam anu bakal dimeunangkeun ku pihak anu menang saatos perang. Kami bakal tiasa ngaraosan pilem ieu dina katalog Netflix ti 28 Pébruari, dina cara nu sami yén éta bakal sayogi di Filmin ti 11 Maret payun. Samentawis éta, kami henteu ngagaduhan pilihan tapi pikeun bioskop upami urang hoyong tiasa nyarios ngeunaan éta.

Pilem sanés anu tiasa ditonton online

  • Naon kaduruk: Sayogi dina Filmin ti 14 Pébruari.
  • Luar: Ngan aya di bioskop ayeuna.
  • Klaus: Sayogi dina Netflix.
  • Buñuel dina labirin penyu: Sayogi dina Movistar + sareng Apple iTunes.

Daptar anu meunang dina Goya 2020 Awards:

  • Pilem Pangsaéna: Nyeri sareng Kamuliaan
  • Pitunjuk Pangsaéna: Nyeri sareng Kamuliaan
  • Pitunjuk Anyar Pangsaéna: Putri maling
  • Aktor Utama Terbaik: Antonio Banderas pikeun Nyeri sareng Kamuliaan
  • Aktris Utama Terbaik: Belén Cuesta pikeun La tinchera infinita
  • Aktor Pendukung Pangsaéna: Eduard Fernández pikeun Sedengkeun perang tahan
  • Aktris Pendukung Terbaik: Julieta Serrano pikeun Nyeri sareng Kamuliaan
  • Aktor Anyar Pangsaéna: Enric Auquer pikeun Anu Maén Beusi
  • Aktris Anyar Pangsaéna: Benedicta Sánchez pikeun Lo que arde
  • Skénario Asli Asli: Pedro Almodóvar pikeun Nyeri sareng Kamuliaan
  • Skenario Adaptasi Pangsaéna: Daniel Remón sareng Pablo Remón, kanggo Out of panto
  • Pilem Animasi Pangsaéna: Buñuel dina Labyrint of the kuya
  • Pilem Dokumén Pangsaéna: Ara Malikian: Kahirupan Antara Tali
  • Pilem Éropa Pangsaéna: Les Miserables (Perancis)
  • Pilem Ibero-Amérika Pangsaéna: The Odyssey of the Giles (Argentina)
  • Sutradara Fotografi pangalusna: Mauro Herce pikeun Lo que arde
  • Pitunjuk Produksi Pangsaéna: Carla Pérez de Albéniz pikeun Nalika perang lumangsung
  • Éditan Pangsaéna: Teresa Font pikeun Pain sareng Kamuliaan
  • Pitunjuk Artistik Pangsaéna: Juan Pedro de Gaspar pikeun Sedengkeun perang tahan
  • Desain Kostum Pangsaéna: Sonia Grande salami Perang Tiasa
  • Makeup Pangsaéna sareng Gaya Rambut: Sedengkeun Perang Tiasa
  • Sora Pangsaéna: Lombang Teu Wates
  • Pangaruh Husus Pangsaéna: liang
  • Musik Asli Pangsaéna: Nyeri sareng Kamuliaan
  • Lagu Asli Pangsaéna: Javier Rubial pikeun Out di tempat terbuka
  • Pilem Pondok Fiksi Pangsaéna: Sus de Síndria
  • Pilem Pondok Dokumén Pangsaéna: Kahirupan urang salaku barudak pangungsian di Éropa
  • Pilem Pondok Animasi Pangsaéna: Madrid 2120
  • Award Goya of Honor: Pepa Flores (Marisol)

Kami arepkeun pituduh ieu ngabantosan anjeun pikeun ngaraosan sadaya kontén anu sayogi online pikeun ningali pilem anu pangsaéna Goya Awards 2020.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.