Paco L Gutierrez

Pecinta téknologi anyar, tapi khususna gadget. Kuring sadar pisan kana sababaraha alat anu dileupaskeun unggal taun pikeun tiasa kéngingkeun gadget anu paling dipikaresep ku kuring. Sakali kahontal, kuring nganalisis aranjeunna sacara jero pikeun terang manpaat anu dipiboga ku aranjeunna.