Joaquin Garcia

Élmuwan komputer anu teras-terasan nalungtik gadget anyar anu badé sumping di pasar. Upami aya hiji hal anu kuring resep pikeun nyéépkeun waktos luang kuring, éta sacara lengkep ngajajah unggal alat éléktronik anu datang ka jalan kuring.