Jordi Giménez

Abdi resep sagala rupa anu aya hubunganana sareng téknologi sareng sagala jinis gadget. Kuring parantos ngaanalisis sagala jinis alat éléktronik ti taun 2000an sareng kuring sok sadar kana modél anyar anu badé kaluar. Kuring malah nyandak sababaraha nalika kuring latihan tina karep kuring, fotografi sareng olahraga sacara umum. Aranjeunna moal sami tanpa aranjeunna!

Jordi Giménez parantos nyerat 833 tulisan ti Pébruari 2013