Jordi Giménez

Abdi resep sadayana anu aya hubunganana sareng téknologi sareng sagala jinis gadget. Fotografi sareng olahraga sacara umum mangrupikeun karep kuring; sapinuhna hookeun kana dunya gunung. Anjeun moal bobo tanpa diajar anu anyar.

Jordi Giménez parantos nyerat 833 tulisan ti Pébruari 2013