Miguel Hernandez

Editor sareng analis geek. Pecinta gadget sareng téknologi anyar. Museurkeun terang sareng nguji sadaya jinis gadget, smartphone, komputer, tablet, laptop, sareng anu sanésna, sareng resep pisan ngabagi ilmu kuring sareng dunya ku kecap-kecap.

Miguel Hernández parantos nyerat 1227 tulisan ti Séptémber 2015