Oukitel WP19 énggal terang, alternatif anu tahan ultra

Oukitel geus digawé pisan teuas pikeun sawatara waktu pikeun nawarkeun alternatif dina pasar nu teu boga ménu lega a milih tina, urang ngobrol ngeunaan alat "ruggedized" atawa husus dijieun kalawan niat nawiskeun kualitas lalawanan unggulan naon kami dipaké. mun ningali dina alat mobile. Dina Juni industri teu dieureunkeun, sarta ku cara kieu daptar novelties tumuwuh.

Oukitel anyar WP19 éta mangrupa alat ultra-terjal anu diungkabkeun kalawan sababaraha fitur metot kalawan harga ngurangan. Urang bade ngabejaan Anjeun naon anyar ngeunaan alat Oukitel anyar ieu sareng kumaha anjeun tiasa nahan eta kalawan harga hadé.

Otonomi hébat

Alat ieu, kumaha bisa disebutkeun, boga batré 21.000 mAh, a kalakuan cucungah nyata lamun urang ngabandingkeun eta jeung alternatif kompetisi. Ku kituna, Éta janten salah sahiji telepon sélulér kalayan batré panggedéna di pasar. Éta dirarancang khusus pikeun pangguna anu nyéépkeun dinten-dinten jauh ti bumi sareng jauh tina pangecas.

Salaku tambahan, éta ngagaduhan pungsi ngecas gancang, kumaha upami henteu, Kalayan kakuatan input 33W, anu ngamungkinkeun anjeun ngecas tina 0% dugi ka 80% dina ngan 3 jam. Ieu bisa jadi teu sigana kawas loba ka anjeun, tapi lamun tumut kana akun yén batré na 21.000 Mah, triple ti iPhone biasa, hal robah.

Kauntungan sejen tina na 21.000 mAh persis yén port USB-C nyaéta OTG, nyaéta, éta bakal ngamungkinkeun urang ngabalikeun muatan sadaya alat anu urang sambungkeun ka Oukitel WP19 urang. Pondokna, numutkeun itungan umum, Oukitel WP19 bakal tiasa tahan dugi ka saminggu dina muatan pinuh.

Kaméra 64MP sareng visi wengi

Ieu Oukitel WP19 Ogé bakal ngidinan Anjeun pikeun nangkep eta moments ngewa, pikeun ieu Gunung sensor a Samsung S5K kalayan résolusi 64MP, dipirig ku kaméra visi wengi Sony, modél IMX350 kalawan resolusi 20MP, sarta pamustunganana, sensor katilu pikeun moto eta rinci nu ngan bisa ditempo ti bener nutup, urang ngobrol kumaha teu tina sénsor makro 2MP.

Janten, alat bakal ngamungkinkeun nyandak poto anu saé henteu paduli kaayaan umum kaayaan dina hal framing sareng kacaangan. Kaméra anu serbaguna anu siap nyumponan sadaya kabutuhan luar.

A layar jeung hardware pikeun cocog

Layar kedah sasuai sareng sesa ciri alat, sareng dina hal ieu Oukitel WP19 dipasang panel IPS LCD 6,78 inci sareng resolusi Full HD + nu bakal ngidinan Anjeun pikeun ngarasakeun sagala moments dina pangalusna cara. Laju refresh na ngaleuwihan standar, jadi eta nangtung di 90Hz, variabel nurutkeun pangabutuh urang sangkan teu ngarugikeun otonomi na.

Pikeun mindahkeun sadayana, Oukitel WP19 gaduh prosésor MediaTek Helio G95 kalayan prosésor data sélulér 4G. Éta disarengan ku 8GB RAM sareng 256GB mémori panyimpenan, nu ngajangjikeun hiji pangalaman lemes jeung hardware anu, sakumaha kami geus ngomong, leuwih ti nepi ka tugas.

Salaku telepon ultra-tahan éta, éta ngagaduhan sertifikasi IP68, IP69 sareng kelas militér MIL-STD-810H, kituna utamana dituduhkeun pikeun lingkungan survival, tahan ka cai, lebu sarta hususna ragrag.

Ieu henteu nyegah alat tina gaduh séri pungsi anu pikaresepeun sapertos sénsor sidik ramo sareng pangenal raray, disarengan ku NFC pikeun tiasa ngalaksanakeun transaksi sareng pembayaran ngalangkungan Google Play, Diantara fungsi-fungsi sanésna.

Panawaran husus bubuka

Oukitel WP19 bakal gaduh perdana global antara 27 Juni sareng 1 Juli kalayan harga khusus Aliexpress. Biaya anu biasa nyaéta $599,99, kumaha oge, salami premiere global anjeun tiasa ngagaleuhna ngan ukur $299,99, salian ku kupon diskon $30 pikeun pangguna anu langkung gancang. Ieu bakal ngahasilkeun harga anu luar biasa ngan $269,99.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.