Palsu palsu kalayan nyanghareupan saha waé anu anjeun pikahoyong, AI anyar

kecerdasan jieunan

El alus Elon Musk parantos ngingetkeun urang dina kasempetan yén urang kedah langkung ati-ati sareng Kecerdasan Ponggawa tibatan anu urang gaduh. Kaleresan aya nonton pilem sapertos Terminator méré dahareun pikeun dipikiran, tapi henteu sadayana kedah janten berita anu goréng, kadang-kadang téknologi dilebetkeun pikeun manusa, sareng éta pasti anu kami ngarepkeun bakal kajadian di dieu.

Janten anu biasa, bakal aya salawasna hacker anu teu wani anu nyandak suku tambahan tina ucing, dina hal ieu Kami disanghareupan ku Kecerdasan Ponggawa anu sanggup nempatkeun rupa saha waé anu anjeun pikahoyong dina pidéo kalayan kontén porno.

Pidéo porno palsu sareng selebriti: kecerdasan buatan nunjukkeun bagian penting tina poténsina

Pertanyaanna nyaéta… naon masalahna? Nya, masalahna justru éta ngalaksanakeunana ogé, saéngga kami bakal biaya pisan terang yén pidéo éta leres-leres palsu, sareng tangtosna, seueur diantara anjeun anu parantos ngusap-ngusap leungeun panginten anu tiasa nyandak poto tina Instagram sareng Facebook pikeun anu hoyong ngadamel kontéks pornografi ieu palsu. Saha waé anu gaduh élmu dasar sareng kartu grafik anu saé tiasa nyiptakeun pidéo ieu. Japati ngapung sakali deui lebet reddit dimana pangguna nyiptakeun Kecerdasan Buatan ieu sareng ngabagi pengetahuan anu dipikabutuh pikeun ngajantenkeunana, sareng heran ogé.

Algoritma parantos disebat Face2Face sareng pangguna Deepfakes parantos janten anu parantos muka kotak Pandora. Pamustunganana, ieu tiasa janten senjata anu bahaya teuing, janten kami henteu ragu yén otoritas bakal ngawatesan ieu rada gancang. Janten sanésna, Kecerdasan Ponggawa ngalaksanakeun léngkah anu hébat, ningalkeun urang henteu ragu yén éta museur kana cara ngarobah jalan pikiran urang, samentawis éta kami henteu ngagaduhan pilihan tapi pikeun niténan kumaha bosna ngarobah kana pornografi palsu sareng omong kosong anu sanés, hal anu saé bakal kaluar tina ieu sadayana, kami ngarepkeun ...


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)