«Pengambilan Instan», atanapi kumaha ngumpulkeun pameseran anjeun ti Amazon dina waktos 2 menit

Amazon gaduh lab rahasia anu disebut 1492

Buta penjualan internét anu dimimitian salaku toko buku online saderhana nembé waé dibuka jasa anyar anu diusulkeun, sakali deui, pikeun merevolusikeun perdagangan online ngaminimalkeun waktos ngantosan ti nalika pangguna mésér produk dugi ka anjeunna resep dina pananganana.

Dina nami "Pengambilan Instan", pangguna Amérika Serikat Amazon di sababaraha lokasi anu tos dipilih parantos tiasa mesen online ku wéb atanapi aplikasi sareng nyokot beuli anjeun dina sababaraha menit.

Amazon hoyong ngeureunkeun antosan

Amazon terus berinovasi nalika ngeunaan e-commerce. Tujuanana sanés ngan ukur nawiskeun harga anu pangsaéna dina pasaran (atanapi ampir) tapi ngadeukeutan ka pamaké beuki seueur nawiskeun anjeun a pangiriman ampir geuwat tina produk anu dipésér. Pikeun tujuan ieu, éta parantos ngaresmikeun séri titik kempelan anu parantos disebatna «Instan Pickup».

Amazon

«Pickup Instan» ieu mimitina aya perenahna di sagala rupa kampus kampus Amérikas, kalebet Maryland, Ohio, Berkeley atanapi Atlanta, sanaos maksadna kanggo muka langkung seueur poin ieu sateuacan akhir taun sareng, urang anggap, yén éta ogé bakal diékspor ka nagara-nagara sanésna.

Operasi matahari pancen saderhana, didesain pikeun anu meryogikeun hal-hal ayeuna, sareng henteu engké. Pamaké tiasa pilih tina ratusan produk anu sayogi di "Instan Pickup" anjeun anu pang caketna ngalangkungan aplikasi Amazon, kalebet kabel, charger, sareng bahkan soda sareng snacks. Sakali ngagaleuh parantos, karyawan perusahaan neundeun pesenan dina loker ngan dina dua menit, samentawis pangguna nampi barkod anu ngamungkinkeun anjeunna mukakeunana sareng ngumpulkeun pameseran na.

Kalayan ieu, «Pengambilan Instan» pikaresepeun pisan nalika, contona, anjeun gaduh idham pikeun coklat sareng pasar swalayan nyandak anjeun jauh. Kumaha saur anjeun ngeunaan ideu anyar Amazon?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.