Ongkos internét pikeun napigasi sareng ngahémat

Henteu lami pisan, pilihan nalika ngiringan internét sakedik pisan. Sambungan ADSL laun anu ngajantenkeun kami nekat ngan ukur nyobian ngakses halaman wéb. Untungna, jaringan Internét parantos ningkat sareng ayeuna ngahontal kecepatan nepi ka 1Gb. Tapi sapertos biasa, langkung seueur pilihan pikeun dipilih, langkung rumit pikeun mendakan pilihan anu leres-leres pas sareng anu urang hoyongkeun sareng ngamungkinkeun urang nyimpen. Kusabab kitu, dinten ieu urang badé ngadamel perbandingan antara tingkat internét anu paling saé pikeun berselancar di bumi sareng ngahémat dina waktos anu sami.

Ayeuna urang terang yén nyewa internét di bumi tanpa tetep, murah sareng tanpa permanén mangrupikeun pilihan anu leres-leres aya, ayeuna waktuna pikeun ngasongkeun masalah éta sareng nganalisis sacara jero masing-masing tina tarif anu ditawarkeun ku operator. Anjeun siap?

KUMAHA CEPAT HARGA
Serat optik 50Mb Movistar 50Mbps € 14.90 / bulan
Serat Lowi Tunggal 50Mbps € 26 / bulan
Serat paling naif Pepephone 100Mbps € 34.60 / bulan
Serat Vodafone 120Mb 120Mbps € 39 / bulan
Serat Bumi 50Mb Jeruk 50Mbps € 44.10 / bulan
Serat 300Mb ti MásMóvil 300Mbps € 44.99 / bulan
Serat 300Mb Yoigo 300Mbps € 45 / bulan
Serat 300Mb nganggo telepon Jazztel 150Mbps € 51.95 / bulan
Serat Euskaltel 200Mb 200Mbps € 55 / bulan
Serat simétris 50Mb kalayan telepon ti Movistar 50Mbps € 62.40 / bulan

Internét di bumi ku Movistar sareng tawaran anu pangsaéna

Movistar, priori mangrupikeun anu paling mahal nalika ngagaduhan internét bumi murah. Éta nawiskeun liputan serat di kaseueuran daérah nasional, tapi biayana henteu murah. Sajauh ieu, anjeunna ngagaduhan tawaran anu tangguh pikeun nolak. Salila sataun, anjeun tiasa nikmati Serat 50Mb sareng telepon ti landline ngan ukur € 14,90 per bulan ngamangpaatkeun serat gancang-gancang Movistar.

Komitmen pikeun tetep aya 12 bulan sareng tabungan salami sasih-bulan ieu, teu kaétang. Salaku tambahan pikeun browsing nganggo serat berkecepatan tinggi, anjeun tiasa nelepon non-stop ti landline berkat teleponna teu kawates kana landline sareng 550 menit ka héndsét. Supados teu kakantun kasempetan kanggo kéngingkeun tingkat internét Movistar ieu kalayan promosi, Kami nyarankeun anjeun pikeun ngaksés tautan ieu.

Lowi, pilihan anu paling murah

Dugi ka ayeuna, Lowi mangrupikeun salah sahiji pilihan anu pangsaéna upami urang hoyong nyewa internét murah kalayan sinyalna anu saé. Éta tiasa dianggo dina jaringan Vodafone, janten kecuali upami anjeun cicing di tempat anu disumputkeun pisan, anjeun tiasa nguntungkeun tina liputan serat tanpa masalah. Harga na ngan 26 euro per bulan, janten tingkat serat pangmurahna di pasar.

Tingkat internét Lowi

Sareng upami hargana katingalina sakedik kauntungan, masih aya deui. Laju ieu henteu ngagaduhan permanén, janten urang tiasa lungsur atanapi ngarobih iraha waé tanpa sieun ku hukuman atanapi denda. Sareng aranjeunna moal ngeusi batre kami pikeun pamasangan atanapi pinjaman router. Upami saatos maca detil tingkat serat Lowi anjeun henteu tiasa ngantosan sambungan anjeun di bumi, anjeun ngan ukur ngagaduhan aksés kana tautan ieu pikeun ngontrak jasa anjeun.

MásMóvil sareng tingkat serat anu murah

Operator konéng parantos berangkat pikeun ngarévolusi pasar tingkat. Sareng dina waktos ayeuna, sigana aya dina jalur anu leres sabab serat sareng maturan ADSL mangrupikeun anu paling murah. Ngan ukur € 32,99 per bulan urang tiasa ngaraosan serat 50Mb sareng telepon tanpa batas ti landline.

Tarif Internét MasMóvil

Pikeun biaya bulanan anu murah ieu kami henteu kedah nambihan anu sanés kumargi instalasi sareng router na gratis dina pendaptaran énggal. Tapi upami urang kedah terang yén éta salamina 12 bulan, janten upami urang hoyong ngarobih tingkat sateuacan akhir jaman ieu, urang kedah mayar pinalti. Pikeun ngontrak atanapi mariksa cakupan serat MásMóvil, Kami ngantepkeun tautan ieu pikeun ngalaksanakeunnana gancang.

Tarip Orange Home Fibra

Ningali kana katalog Oranyeu, kami mendakan harga Serat Bumi pikeun nyewa internét di bumi sareng teu sanés. Tarif ieu cocog pikeun anu peryogi ngajaga tingkat sélulérna jauh tina sambunganna di bumi sareng ogé milari jalur darat anu murah. Khususna, éta kalebet telepon teu terbatas kana landline ogé 1000 menit pikeun nelepon héndsét. Sareng harga sabaraha? Nya pikeun € 44.10 sabulan sadayana.

Tarif internét jeruk

Upami anjeun resep kana tingkat ieu, anjeun bakal resep terang yén ayeuna ngagaduhan promosi salami 12 bulan éta nurunkeun biaya bulanan janten € 33,10 per bulan. Upami urang nyandak kalkulator urang, hematna langkung ti 100 euro dina sataun étaJanten upami urang hoyong serat kalayan liputan Oranyeu, langkung saé tong dipikir-pikir deui. Nyewa tingkat ieu gancang sareng gampang ti dieu.

Jazztel sareng tingkat serat énggalna

Saatos nyeuseuh gambar na, Jazztel parantos ngusulkeun ngarobih tingkat serat anu urang tiasa kontrak. Luhureun sadaya, upami tingkat Oranyeu henteu ngayakinkeun kami, sabab éta dianggo dina jaringan sinyalna anu sami. Upami urang kedah nyarankeun tingkat internét-hijina tina. Jazztel, salah sahiji anu pangsaéna bakal mangrupikeun harga kalayan 150Mb serat serat simétri sareng telepon. Urang tiasa nganggo jalur telepon bari henteu sieun ningkatkeun tingkat kami, sabab éta ogé kalebet telepon teu terbatas iraha waé sareng operator. Sareng sapertos biasa, éta ngamungkinkeun urang pikeun ngaraosan eusi TV mayar ku nambihan paket TV Oranyeu.

Biaya bulanan na nyaéta 51,95 euro per bulan, tapi ayeuna urang ayaan, sabab éta ogé diwanohkeun. Éta nawiskeun pikeun 12 bulan anu urang bakal mayar € 40,95. Anu sami sareng hemat taunan langkung ti 100 euro. Hal anu kedah diémutan upami urang ngémutan ngarobih konéksi internét di bumi. Pikeun nyungkeun inpormasi lengkep atanapi pikeun ngontrak salah sahiji tarif na, anjeun moal kedah ngalakukeun nanaon lian ti ngakses link ieu.

120 Mb pikeun nganapigasi sareng Vodafone

Upami urang hoyong ngontrak internét sareng operator anu biasa pikeun nyingkahan masalah sinyalna, urang moal hilap ngeunaan Vodafone sareng serat ONO na. Kami gaduh sababaraha harga anu tiasa dipilih, tapi upami urang henteu nyéépkeun teuing sakaligus pikeun laju internét anu saé, tingkat anu pangsaéna pasti nyaéta Serat Ono 120Mb.

Ongkos internét Vodafone

Hal anu pangsaéna nyaéta tingkat ieu aya tawaran dina biaya bulanan na salami 24 bulan, anu kami ngan bakal mayar € 39, ngahémat langkung ti 200 euro. Dina promosi ieu, éta ogé kalebet Vodafone TV Total gratis salami 3 bulan. Sareng upami ieu henteu cekap, aranjeunna nawiskeun ogé kami garis tambahan gratis gratis kalayan kalebet 500Mb sareng Chat Pass. Supados henteu kantun panawaran ieu, anu kedah anjeun lakukeun nyaéta aksés tautan ieu pikeun nyéwa ayeuna.

Ukur serat 300mm simetris sareng Yoigo

Kusabab Yoigo parantos lebet pasar tingkat serat, pilihan ékonomi nalika ngiringan parantos ngalikeun. Tina tilu harga anu ditawarkeun, urang kami nyarankeun anu panengah sareng 300Mb, khususna pikeun harga sareng kagancangan na. Salami sasih ieu, urang ngagaduhan promosi khusus pikeun pendaptaran énggal kalayan anu urang tiasa ngaraosan serat 300Mb ku harga 50Mb kanggo tilu. Nyaéta, tibatan mayar € 45 / bulan tina biaya bulanan anjeun, faktur kami bakal € 35.

Ongkos internét Yoigo

Urang kedah émut yén tingkat ieu tinggal 12 bulan sareng hukuman maksimal kanggo mayar upami urang henteu saluyu sareng éta nyaéta 100 euro. Salaku tambahan, nalika kaserang tingkat ieu, aranjeunna masihan kami garis sélulér tanpa biaya bulanan sareng 500Mb per bulan pikeun nganapigasi sareng nelepon dina 0 sen / mnt. Sareng tong hariwang, sabab pendaptaran sareng pamasangan gratis sareng anjeun moal ngagaduhan biaya dina faktur pikeun konsép ieu. Upami anjeun resep kana tingkat ieu, anjeun tiasa nyéwa sacara online tina tautan ieu kalayan gancang.

Serat paling naif Pepephone

Nalika milarian tingkat serat kalayan kecepatan serat anu saé tanpa ieu ngahasilkeun tagihan internét anu mahal, Pepephone mangrupikeun pilihan anu pangsaéna. Éta Serat simétri 100Mbps di mana urang ngan bakal mayar konéksi urang. Boh dibereskeun atanapi anu sanés. Aranjeunna nyebat serat taranjang kusabab alesan, sabab teu ngagaduhan biaya anu disumputkeun. Biaya bulanan na nyaéta € 34,60 per bulan, janten salah sahiji anu paling murah di pasar.

Ongkos internét Pepephone

Salaku kaunggulan, aranjeunna nawiskeun kami pilih kumaha urang hoyong ngadaptar. Upami urang yakin kana pilihan sareng padamelan, urang tiasa daptar sareng komitmen 12 bulan sareng teu mayar nanaon pikeun pamasangan. Upami urang resep langkung bébas, urang tiasa milih teu gaduh permanén sareng mayar € 90 kanggo pamasangan. Pikeun pilihan nalika ngiring, éta moal. Pikeun ngontrak tingkat internét Pepephone ieu.

Euskaltel sareng serat di Nagara Basque

Jalma anu cicing di Basque Country gaduh hiji pilihan deui nalika nyewa internét berkat Euskaltel. Perusahaan kabel kalér nawiskeun koneksi pikeun napigasi di bumi ku harga anu pikaresepeun. Utamana ayeuna éta dina promosi sareng biaya bulanan pikeun tingkat serat nyaéta salami 6 bulan € 19,90.

Ongkos internét Euskaltel

Pilihan anu pangsaéna dina operator ieu nyaéta laju panengah kalayan 200Mbps. Éta ogé kalebet jalur anu tetep sareng télépon sareng kami moal ngagaduhan masalah nalika browsing atanapi nonton video online. Targétna kalebet modem kabel WiFi generasi terakhir ku 4 palabuhan Ethernet. Nyaéta, urang tiasa nyambungkeun langkung ti hiji alat sareng urang bakal nguntungkeun latency sambungan low. Upami Anjeun hoyong ngaropea tingkat anjeun atanapi ngontrak jasa anjeun tiasa ngalakukeun éta ti dieu tanpa masalah.

Sakumaha parantos anjeun tingali, aya seueur pilihan anu urang gaduh nalika nyéwaan internét pikeun bumi. Sareng luhur sadaya, seueur pilihan anu ngamungkinkeun urang nyimpen. Ayeuna anjeun terang tawaran ayeuna anu pangsaéna dina pasaran di tarif internét, ngan ukur sesah anu paling sesah. Pilih saha jasa pikeun nyewa. Upami anjeun masih henteu yakin,  Anjeun gaduh kamungkinan pikeun nganjang ka komparator Roams sareng milari naon anu anjeun peryogikeun.