Ongkos internét pikeun napigasi sareng ngahémat

Henteu lami pisan, pilihan nalika ngiringan internét sakedik pisan. Sambungan ADSL laun anu ngajantenkeun kami nekat ngan ukur nyobian ngakses halaman wéb. Untungna, jaringan Internét parantos ningkat sareng ayeuna ngahontal kecepatan nepi ka 1Gb. Tapi sapertos biasa, langkung seueur pilihan pikeun dipilih, langkung rumit pikeun mendakan pilihan anu leres-leres pas sareng anu urang hoyongkeun sareng ngamungkinkeun urang nyimpen. Kusabab kitu, dinten ieu urang badé ngadamel perbandingan antara tingkat internét anu paling saé pikeun berselancar di bumi sareng ngahémat dina waktos anu sami.

Ayeuna urang terang yén nyewa internét di bumi tanpa tetep, murah sareng tanpa permanén mangrupikeun pilihan anu leres-leres aya, ayeuna waktuna pikeun ngasongkeun masalah éta sareng nganalisis sacara jero masing-masing tina tarif anu ditawarkeun ku operator. Anjeun siap?

KUMAHA CEPAT HARGA
Movistar Nyambungkeun 300Mb Movistar 300Mbps € 38 / bulan
Serat Lowi Tunggal 100Mbps € 29.95 / bulan
Serat Vodafone 300Mb 300Mbps € 30.99 / bulan
Serat Bumi 100Mb Jeruk 100Mbps € 30.95 / bulan
Serat 100Mb ti MásMóvil 100Mbps € 29.99 / bulan
Serat 100Mb Yoigo 100Mbps € 32 / bulan
Serat 100Mb nganggo telepon Jazztel 100Mbps € / bulan

Lowi, pilihan dina Vodafone OMV ieu

Dugi ka ayeuna, Lowi mangrupikeun salah sahiji pilihan anu pangsaéna upami urang hoyong nyewa internét murah kalayan sinyalna anu saé. Éta tiasa dianggo dina jaringan Vodafone, janten kecuali upami anjeun cicing di tempat anu disumputkeun pisan, anjeun tiasa nguntungkeun tina liputan serat tanpa masalah. Harga na ngan 29,95 euro per bulan, janten tingkat serat pangmurahna di pasar.

Tingkat internét Lowi

Sareng upami hargana katingalina sakedik kauntungan, masih aya deui. Laju ieu henteu ngagaduhan permanén, janten urang tiasa lungsur atanapi ngarobih iraha waé tanpa sieun ku hukuman atanapi denda. Sareng aranjeunna moal ngeusi batre kami pikeun pamasangan atanapi pinjaman router. Upami saatos maca detil tingkat serat Lowi anjeun henteu tiasa ngantosan sambungan anjeun di bumi, anjeun ngan ukur ngagaduhan aksés kana tautan ieu pikeun ngontrak jasa anjeun.

MásMóvil sareng tingkat serat anu murah

Operator konéng parantos berangkat pikeun ngarévolusi pasar tingkat. Sareng dina waktos ayeuna, sigana aya dina jalur anu leres sabab serat sareng maturan ADSL mangrupikeun anu paling murah. Ngan ukur € 29,99 per bulan urang tiasa ngaraosan serat 100Mb sareng telepon tanpa batas ti landline.

Tarif Internét MasMóvil

Pikeun biaya bulanan anu murah ieu kami henteu kedah nambihan anu sanés kumargi instalasi sareng router na gratis dina pendaptaran énggal. Tapi upami urang kedah terang yén éta salamina 12 bulan, janten upami urang hoyong ngarobih tingkat sateuacan akhir jaman ieu, urang kedah mayar pinalti. Pikeun ngontrak atanapi mariksa cakupan serat MásMóvil, Kami ngantepkeun tautan ieu pikeun ngalaksanakeunnana gancang.

Tarip Orange Home Fibra

Ningali kana katalog Oranyeu, kami mendakan harga Serat Bumi pikeun nyewa internét di bumi sareng teu sanés. Tarif ieu cocog pikeun anu peryogi ngajaga tingkat sélulérna jauh tina sambunganna di bumi sareng ogé milari jalur darat anu murah. Khususna, éta kalebet telepon teu terbatas kana landline ogé 1000 menit pikeun nelepon héndsét. Sareng harga sabaraha? Nya pikeun € 30.95 sabulan sadayana.

Tarif internét jeruk

Janten upami urang hoyong serat kalayan liputan Oranyeu, langkung saé tong dipikir-pikir deui. Nyewa tingkat ieu gancang sareng gampang ti dieu.

Jazztel sareng tingkat serat énggalna

Saatos nyeuseuh gambar na, Jazztel parantos ngusulkeun ngarobih tingkat serat anu urang tiasa kontrak. Luhureun sadaya, upami tingkat Oranyeu henteu ngayakinkeun kami, sabab éta dianggo dina jaringan sinyalna anu sami. Upami urang kedah nyarankeun tingkat internét-hijina tina. Jazztel, salah sahiji anu pangsaéna mangrupikeun tarif kalayan 100Mb serat serat simétri sareng telepon. Urang tiasa nganggo jalur telepon bari henteu sieun ningkatkeun tingkat kami, sabab éta ogé kalebet telepon teu terbatas iraha waé sareng operator.

Biaya bulanan anjeun 28,95 euro per bulan, tapi ayeuna urang tuah. Hal anu kedah diémutan upami urang ngémutan ngarobih konéksi internét di bumi. Pikeun nyungkeun inpormasi lengkep atanapi pikeun ngontrak salah sahiji tarif na, anjeun moal kedah ngalakukeun nanaon lian ti ngakses link ieu.

300 Mb pikeun nganapigasi sareng Vodafone

Upami urang hoyong ngontrak internét sareng operator anu biasa pikeun nyingkahan masalah sinyalna, urang moal hilap ngeunaan Vodafone sareng serat ONO na. Kami gaduh sababaraha harga anu tiasa dipilih, tapi upami urang henteu nyéépkeun teuing sakaligus pikeun laju internét anu saé, tingkat anu pangsaéna pasti nyaéta Serat Ono 300Mb.

Ongkos internét Vodafone

Hal anu pangsaéna nyaéta tingkat ieu aya tawaran dina biaya bulanan na salami 24 bulan, di mana urang ngan bakal mayar € 39, ngahémat langkung ti 200 euro. Supados henteu kantun panawaran ieu, anu kedah anjeun lakukeun nyaéta aksés tautan ieu pikeun nyéwa ayeuna.

Ngan ukur serat simétri 100Mb sareng Yoigo

Kusabab Yoigo parantos lebet pasar tingkat serat, pilihan ékonomi nalika ngiringan parantos ngalikeun. Tina tilu harga anu ditawarkeun, urang kami nyarankeun anu panengah sareng 300Mb, khususna pikeun harga sareng kagancangan na.

Ongkos internét Yoigo

Urang kedah émut yén tingkat ieu tinggal 12 bulan sareng hukuman maksimal kanggo mayar upami urang henteu saluyu sareng éta nyaéta 100 euro. Sareng tong hariwang, sabab pendaptaran sareng pamasangan gratis sareng anjeun moal ngagaduhan biaya dina faktur pikeun konsép ieu. Upami anjeun resep kana tingkat ieu, anjeun tiasa nyéwa sacara online tina tautan ieu kalayan gancang.

Sakumaha parantos anjeun tingali, aya seueur pilihan anu urang gaduh nalika nyéwaan internét pikeun bumi. Sareng luhur sadaya, seueur pilihan anu ngamungkinkeun urang nyimpen. Ayeuna anjeun terang tawaran ayeuna anu pangsaéna dina pasaran di tarif internét, ngan ukur sesah anu paling sesah. Milih jasa mana pikeun nyéwa. Upami anjeun masih henteu yakin, anjeun ngagaduhan kamungkinan pikeun nganjang ka Pembanding roams sareng mendakan naon anu anjeun peryogikeun.

<--seedtag -->